Użytkownik wieslaw Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Wiem że to dopiero weszło ale już odbiło się dużym echem. Chodzi o tą rundę na noże aby to wykasować bo z doświadczenia wiem że to bardziej denerwuje graczy niż ich zachęca do dalszej gry. Proszę o opinie każdy ma swoje zdanie. Pozdrawiam:) 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ _f. H Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Jestem za też mnie to denrwuje. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ _f. H Opublikowano 16 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Z powodu ciągłego narzekania na rozgrzewkę jestem za usunięciem jej z serwera każdy mówi że to jest ch... i ciągle płaczą po co to i wgl? Kto jest za kto przeciw ! ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik BuGGeR Opublikowano 16 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Jestem na NIE Chociaż jest na początku jakieś urozmaicenie, pozatym wczoraj przez 4godziny grania nikt nie narzekał przy mnie Ostatnio nawet osoby mowiły że jakieś nowości w koncu na serwerze. Pozatym jeżeli ktoś nie chce brać udziału w nożówce to niech stoi na respie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 16 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) Dla mnie również nożówka jest spoko, może jedynie to hp by zmienić ze 100 na 35, żeby była większa rzeź, ale poza tym jest gitara. PS. Też nie słyszałem, żeby ktoś narzekał. Edytowane 16 Listopada 2019 przez Lenon Odnośnik do komentarza
Użytkownik faN4t1ck Opublikowano 16 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Kiedy ja gralem to duzo ludzi narzekalo... Ja sam rowniez wolal bym zeby zamiast tych kos byly jakies pistole na poczatku co mozna by sie przez ta minute poszczelac 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BuGGeR Opublikowano 16 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 @faN4t1ck to jak pistolety by byly to i tak każdy by stal na respie lub by bylo jak w normalnej rundzie na początku bo danie pistoletow na tą 1min zamiast noży nic nie wniesie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Merwin Opublikowano 17 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 @BuGGeR Chodziło chyba o taką rudne w której każdy gracz dostaję losową bron ( awp, ak m4 ...) a nie ze same deagle A co rundy na kosy mi się podoba zawsze to jest jakieś coś innego i można się pobawić wtedy a nie tylko za killami latać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 runda rozgrzewkowa została usunięta 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi