Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycja DD2

wieslaw

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Wiem że to dopiero weszło ale już odbiło się dużym echem. Chodzi o tą rundę na noże aby to wykasować bo z doświadczenia wiem że to bardziej denerwuje graczy niż ich zachęca do dalszej gry. Proszę o opinie każdy ma swoje zdanie. Pozdrawiam:)

• Lubię to! 3
  • Użytkownik∙

Z powodu ciągłego narzekania na rozgrzewkę jestem za usunięciem jej z serwera każdy mówi że to jest ch... i ciągle płaczą po co to i wgl? 

Kto jest za kto przeciw ! ? 

• Użytkownik

Jestem na NIE :) Chociaż jest na początku jakieś urozmaicenie, pozatym wczoraj przez 4godziny grania nikt nie narzekał przy mnie :D Ostatnio nawet osoby mowiły że jakieś nowości w koncu na serwerze. Pozatym jeżeli ktoś nie chce brać udziału w nożówce to niech stoi na respie. 

33b313feebfdd6afe7fdedc7c5ad0c4d.jpgbd173a01fc7afa51817451fc77a6835c.jpg

• Użytkownik

Dla mnie również nożówka jest spoko, może jedynie to hp by zmienić ze 100 na 35, żeby była większa rzeź, ale poza tym jest gitara.
PS. Też nie słyszałem, żeby ktoś narzekał.

Edytowane przez Lenon
  • Użytkownik

Kiedy ja gralem to duzo ludzi narzekalo... Ja sam rowniez :P wolal bym zeby zamiast tych kos byly jakies pistole na poczatku co mozna by sie przez ta minute poszczelac ;)

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

@faN4t1ck to jak pistolety by byly to i tak każdy by stal na respie lub by bylo jak w normalnej rundzie na początku bo danie pistoletow na tą 1min zamiast noży nic nie wniesie. 

33b313feebfdd6afe7fdedc7c5ad0c4d.jpgbd173a01fc7afa51817451fc77a6835c.jpg

• Użytkownik

@BuGGeR Chodziło chyba o taką rudne w której każdy gracz dostaję losową bron ( awp, ak m4 ...) a nie ze  same deagle  ;) A co rundy na kosy mi się podoba zawsze to jest jakieś coś innego i można się pobawić wtedy a nie tylko za killami latać :P

• Lubię to! 1

GFTePd.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]