Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Siemka co myślicie o serwerze deathmatch każdy na każdego na sieci ? 1 "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik xgodShainers Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Jak najbardziej na tak, rozgrzeweczka to podstawa! 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 14 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Fajny modzik jak najbardziej za 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik danny` Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Najlepszy obecnie imo mod pod DM'a to ONLYHS, mało jest takich serwerów oczywiście dobrych, sam miałem i bardzo prosto go rozkręcić. Jestem jak najbardziej za, będę miał gdzie się grzać przed faceitami. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 56 minut temu, danny` napisał: Najlepszy obecnie imo mod pod DM'a to ONLYHS, mało jest takich serwerów oczywiście dobrych, sam miałem i bardzo prosto go rozkręcić. Jestem jak najbardziej za, będę miał gdzie się grzać przed faceitami. wiesz co na razie zrobimy bez only hs ale może w drugiej edycji jak @Trivor się zgodzi na dojście do sieci to będzie można only hs zrobic "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Wyłóż pieniądze na taki serwer. To nie jest tanie, paczka DOBRA paczka, a nie jakaś nn z neta, wyjdzie jakies 150 ziko, jak nie wiecej, i reklama to juz sa grube pieniadze. @Sh1zO Ty coś wiesz na ten temat. XD Jak DM to ONLYHS. Inaczej nie ma sensu robić serwera. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 49 minut temu, karon ;^^ napisał: Wyłóż pieniądze na taki serwer. To nie jest tanie, paczka DOBRA paczka, a nie jakaś nn z neta, wyjdzie jakies 150 ziko, jak nie wiecej, i reklama to juz sa grube pieniadze. @Sh1zO Ty coś wiesz na ten temat. XD Jak DM to ONLYHS. Inaczej nie ma sensu robić serwera. powiem ci tak ,że jestem przygotowany na wydanie "paru stówek' i będzie only hs jak tam bardzo chcecie tylko jak mnie przyjmiecie do sieci to będzie git "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi