Użytkownik∙ _f. H Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Witam. Wigilia zbliża się wielkimi krokami a więc mam tutaj fajny pomysł na fajna rozgrywkę. Grając na innej sieci w dniu Haloween zobaczylem cos takiego jak "dynie" dynie wielu pomyśli? Tak dynie. Już tłumaczę zabijając osoby na serwerze mieliśmy szansę na drop dyni z fraga, ale żeby było ja ciężej zdobyć wypadała ona na ziemię trzeba było ja podnieść gdy mieliśmy dynie można było wpisać komendę /dynie i otworzyc ja zgarnąć różne nagrody typu broń/kasę itp +hp chodzi mi teraz o to żeby zamiast dyni był prezent. Hmm tylko chodzi o to ze dynie/prezenty nie znikają po skończeniu mapy tylko jeżeli je dopiero otworzymy myślę że fajny pomysł + jeżeli ktoś nazbiera dużo prezentów ma szansne na drop m4 np w 1 rundzie dodajmy że np kilka procent na drop prezentu żeby nie było łatwo wydropic jakiejś innej broni w 1 rundzie będzie to unikalne i fajne dla ludzi którym się udda uzbierać kilka prezentów. Mogą być puste też prezenty. Itp co wy na to? Dziękuję za przeczytanie całości. Pozdrawiam abc. ! Spodobał się pomysł daj łapkę w górę leno poleno! 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 14 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Jestem za i jeszcze wgrać mapki świąteczne Clear Boy Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 15 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Pomysł całkiem fajny. Ale to raczej dla osób no steam i graczy bez vipów i svipów I także dodał bym świątecznego dd2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mefedron13324 Opublikowano 15 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Tez jestem za fajny pomysł :* 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 15 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 pomysl niby fajnie, ALE mocno wciaga fpsy, jezeli jest zle zooptymalizowany. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Zbędne jestem na NIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik KaVuKsS Opublikowano 17 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Pomysł fajny i do tego jakieś świąteczne mapki Odnośnik do komentarza
Użytkownik GriTBack Opublikowano 19 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Dobry pomysl Napewno urozmaici to rozgrywke w okresie swiat Odnośnik do komentarza
Premium LoveOrHate Opublikowano 19 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Szczerze.... nie mam nic przeciwko świątecznemu wyglądowi mapki, ale te prezenty to chyba przesada. Przy 32 graczach na dd2 #2 co rundę będzie tyle tych prezentów że głowa mała. Odnośnik do komentarza
Użytkownik odpalony666 Opublikowano 19 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Za. Jeszcze mapy świąteczne i gituwa będzie :> Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frontole Brzwiak Opublikowano 19 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Obawiam się tylko o te fps na starszych pcta'ch.. pomysł jest jak najbardziej na + i zasługuje na uwagę, co do świątecznych mapek to raczej tradycja i pewnie w grudniu zostaną wgrane na pewno przyciągnie to sporo graczy na serwer i to jest jak najbardziej okey Jestem za Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 21 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 @Trivor jakaś decyzja? Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Listopada 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Podaj mi link do takiego pluginu Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 23 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 @Trivor możesz przerobić ten plugin, ale wątpię, że Ci się będzie chciało xd https://amxx.pl/topic/61629-spadające-prezenty/ Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Listopada 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Miałem coś takiego na JB kiedyś i jak dla mnie na serwerze takim jak dd2 to nie przejdzie. Ludzie zamiast zajmować się rozgrywką, zabijaniem przeciwników, skupieniem na grze to rzucali się chmarą na prezent byle go tylko zdobyć jako pierwszy. Już widzę jak to by wyglądało przy 32 graczach. Zabijają gracza na longu i się rzuca 20 TT na prezent po czym pada. Na serwerach 4fun może by przeszło, na dusty takiego czegoś nie zrobię. Według mnie będzie wystarczająco świątecznych nowości: https://strefaskilla.pl/temat/14178-jakie-pluginy-na-swieta/ Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Listopada 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi