Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Boże Narodzenie

_f. H

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam. Wigilia zbliża się wielkimi krokami a więc mam tutaj fajny pomysł na fajna rozgrywkę. 

Grając na innej sieci w dniu Haloween zobaczylem cos takiego jak "dynie" dynie wielu pomyśli? Tak dynie. Już tłumaczę zabijając osoby na serwerze mieliśmy szansę na drop dyni z fraga, ale żeby było ja ciężej zdobyć wypadała ona na ziemię trzeba było ja podnieść gdy mieliśmy dynie można było wpisać komendę /dynie i otworzyc ja zgarnąć różne nagrody typu broń/kasę itp +hp chodzi mi teraz o to żeby zamiast dyni był prezent. 

Hmm tylko chodzi o to ze dynie/prezenty nie znikają po skończeniu mapy tylko jeżeli je dopiero otworzymy myślę że fajny pomysł + jeżeli ktoś nazbiera dużo prezentów ma szansne na drop m4 np w 1 rundzie dodajmy że np kilka procent na drop prezentu żeby nie było łatwo wydropic jakiejś innej broni w 1 rundzie będzie to unikalne i fajne dla ludzi którym się udda uzbierać kilka prezentów. Mogą być puste też prezenty. Itp co wy na to? 

Dziękuję za przeczytanie całości. Pozdrawiam abc. ! ;p

Spodobał się pomysł daj łapkę w górę leno poleno! 

• Lubię to! 3
  • Premium
Premium

Pomysł całkiem fajny. Ale to raczej dla osób no steam i graczy bez vipów i svipów ;) I także dodał bym świątecznego dd2 ;)

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik

Pomysł fajny i do tego jakieś świąteczne mapki :D

• Użytkownik

Dobry pomysl ;p Napewno urozmaici to rozgrywke w okresie swiat :D

• Premium
Premium

Szczerze.... nie mam nic przeciwko świątecznemu wyglądowi mapki, ale te prezenty to chyba przesada. Przy 32 graczach na dd2 #2 co rundę będzie tyle tych prezentów że głowa mała.

• Użytkownik

Obawiam się tylko o te fps na starszych pcta'ch.. pomysł jest jak najbardziej na + i zasługuje na uwagę, co do świątecznych mapek to raczej tradycja i pewnie w grudniu zostaną wgrane :) na pewno przyciągnie to sporo graczy na serwer i to jest jak najbardziej okey ;) Jestem za :D

• Premium
Premium

@Trivor jakaś decyzja? 

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Właściciel
Właściciel

Podaj mi link do takiego pluginu

• Właściciel
Właściciel

Miałem coś takiego na JB kiedyś i jak dla mnie na serwerze takim jak dd2 to nie przejdzie. Ludzie zamiast zajmować się rozgrywką, zabijaniem przeciwników, skupieniem na grze to rzucali się chmarą na prezent byle go tylko zdobyć jako pierwszy. Już widzę jak to by wyglądało przy 32 graczach. Zabijają gracza na longu i się rzuca 20 TT na prezent po czym pada. Na serwerach 4fun może by przeszło, na dusty takiego czegoś nie zrobię. Według mnie będzie wystarczająco świątecznych nowości: https://strefaskilla.pl/temat/14178-jakie-pluginy-na-swieta/

• Właściciel
Właściciel

ajRfWxi.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

• 7 miesięcy temu...
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]