Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 16 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Twój nick : @V1rus.hl.exe.* Nick osoby oskarżonej: UBT dokładnie jakiś tam no name @GENERAL ALADEEN Powód (opis sytuacji) : Brak czegokolwiek będąc na stanowisku UBT.. Zmiksowany nie wiem, nie mam pojęcia kogo Ty przyjmujesz, ale skargę jednak muszę napisać. Dowody: Poniżej wszystko opiszę. Miejsce zdarzenia: Forum, dział (obsługa gracza) Coś od siebie: Brak słów, na pracę nie których tutaj osób. Powiedz mi @GENERAL ALADEEN jak to jest być na stanowisku UBT nic o tym nie wiedząc, nie rozumiem.. Odniosę się do tematu użytkowniczki @PIMP. Złożyła odwołanie od bana i jakimś dziwnym trafem chwilę po tym jak coś, z moderacji dał śmieszne UB graczom, z zepsutym AntySS do cheat, aż dwa razy, to czasem się zastanawiam kto tu jest. Jakiś czas później właśnie złożyła odwołanie i nikt, ale to nikt nie raczył się tym zająć ScreenShoty leżały długo jak na SSY, a na końcu spalone się okazują śmiechem na sali jest to, że nawet on nic pewnie nie sprawdził tylko identyczny kod CRC żałosne wasze podejście jest.. Gość piszę aby owa osoba zastosowała się do wzoru, a dwa dni później daje (Brak UB). Kiedy jesteś taki dokładny jakiś tam @GENERAL ALADEEN co? Napisała odwołanie, a żadnego wycinku, z konsoli nie ma, to na cholerę to.. Może nie umiałeś znaleźć jej w liście banów.. Całkiem możliwe, z twoimi umiejętnościami. Spalać czyste ss'y? Zaraz jak to czyste, bo przecież CRC jest ten sam UPS.. A nie może być, a widzisz jednak może być i sam się pofatygowałem aby sprawdzić owe demo, z tymi ss'ami co dostała. Na demku są lagi to jedno, a przy końcu dema dostaje lagi i Ją zacina i stoi.. (Gdy kogoś zetnie i stoi w miejscu nawet 1 sekundę, to zrobiony ScreenShot's jest identyczny i dlatego ma ten sam kod CRC, ale skompresowanie jest inne, a jeśli było by takie samo przy 2 ss'ach to wtedy są ss'y spalone.) Z tego co wiem, za modele broni nie ma bana.. Cytat Tutaj nie ma jakoś wycinku, z konsoli jak widać? I to nie tylko tutaj dałem pierwszy lepsze odwołanie, bez wycinku i jakoś nikt się nie pruję.. ScreenShot's - CRC ten sam, ale skompresowanie już jest inne.. (SPOWODOWANE LAGIEM GRACZA PODCZAS ROBIENIA SS"ÓW) Cytat Czy wy naprawdę patrzycie tylko i wyłącznie na kod CRC, nie raczycie się czasem pofatygować i zobaczyć czy na demie nie było laga, akurat wtedy gdy były robione ScreenShot's? Tak też się zdarza.. Link do owego tematu, z odwołaniem: Poniżej. Zapomniałbym jeślibyście mieli coś znów głupiego napisać, to łapcie odwołanie: Poniżej Cytat Nick: ANTHONY MARTIAL #9 Data i Godzina: 12. lis 2019 - 23:02:48 Link do banahttp://bany2.strefaskilla.pl/ban_list.php: http://bany2.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=4413 Link do Screenów : https://www88.zippyshare.com/v/SuUaTlpM/file.html Wycinek z Konsoli: --- Coś od siebie: bez komentarza. Na koniec demo, które powinno wam znów UBT rozjaśnić troszkę te głowy, ostatnie minuty dema, ostatnia runda: DEMO Po prostu brak poszanowanie gracza.. Napisz MI czy jest lag w trakcie robienia ss'a czy też nie ma eh.. #EDYTUJE PONIŻEJ: Mówisz @GENERAL ALADEEN o prześwicie broni poważnie i jest tylko dlatego brak UB? Poważny jesteś, to jest tylko i wyłącznie model broni dozwolone są owe modele broni wszystkie nawet jajko niespodzianka zamiast Granata: Poniżej Mój model na tą chwilę w cs1.6 do AWP i reszty. Cytat Ten to już praktycznie nie widzialny niczym predator hehe.. Tyle od mnie dla Ciebie. 7 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 16 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Nie od dziś wiadomo, że mój serdeczny znajomy ma znikome pojęcie o Blacklisted (UB Team, czy jak kto to nazywa) wiele ludzi o tym wie, jego rozpiski są po prostu słabe. Wystarczy popytać starych Blacklisted z jego poprzedniego forum. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Witaj Na wstępie chciałem ci napisać odnośnie gracza @PIMP nie wiem jakie tu macie. reguły ale ssy mi sie wydawały spalone. Ponieważ był prześwit broni i sie wydawało że ciśnie na WH nie jedno już widziałem i za takie coś po prostu gracz zostawał z banem . A co do gracza @Lenon to faktycznie go zlagowało jeśli chodzi Skompresowanie ssów - tu ci przyznam racje nie każdy numer musi być inny. W przypadku laga przy robieniu SS może zrobić się kilka indentycznych SS przez co ich rozmiar a później też rozmiar kompresji jest taki sam. A jeśli chodzi o CRC może zdarzyć się takie samo CRC więc nie zawsze należy kierować się tymi numerkami. Sam kiedyś byłem przykładem tego, że numerki mogą się powtórzyć. EDIT: @V1rus.hl.exe.* Dzięki przyjacielu @venom drogi przyjacielu chciałem sie jeszcze odnieść do ciebie zarzucasz mi coś że coś nie umiem. A w jednym temacie pisałeś zupełnie coś innego. Jak widzisz rozpisałem tutaj trzy demka i jakoś nikt nie miał przeciwskazań. Na poprzednim forum byłem Moderatorem oraz byłem w BL i jakoś nikt nie miał do mnie zastrzeżeń. Potwierdzi to Kropek oraz Radziuu oraz Jackey Także dzięki wielkie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik THEPUNISHER Opublikowano 16 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 9 godzin temu, venom napisał: Nie od dziś wiadomo, że mój serdeczny znajomy ma znikome pojęcie o Blacklisted (UB Team, czy jak kto to nazywa) wiele ludzi o tym wie, jego rozpiski są po prostu słabe. Wystarczy popytać starych Blacklisted z jego poprzedniego forum. Podpisuję się pod tym, często był długo nieaktywny a demek praktycznie nierozpisywał, nawet spalonym graczom dawał ub, kto był na escape ten wie o co chodzi ;), a ten temat który podałeś, tam większość będzie lizała dupę żebyś sam miał dobre zdanie o nich i przy okazji nabiją tak reakcję. Dobrze wiesz jak jest na forum ;P. Mi zamiast ostrzeżenia możecie od razu dać +1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Temat zamykam, bo niepotrzebny spam się robi. (@Zmiksowany, @Trivor) 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 17 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 @V1rus.hl.exe.* troszkę nie ładnie pisać skargę na członka ubt który Ci dał -b na takim czymś https://gyazo.com/6468acab5622261e1fb64a117e5ae0ff ( perfekcyjnie na odejściu + korekta na głowę misiu kolorowy ) troszkę słabo no ale cóż. Przejdźmy do skargi, wspomniałeś coś tam o Mnie, że to Ja przyjmowałem @GENERAL ALADEEN na ubt niestety z moich rąk nie ma żadnej osoby na tej randze gdyby taka osoba była rozpiska jaką napisał @karon ;^^ na pewno by nie przeszła jak to przeszło teraz. Co do całej skargi jest ona słuszna nie znam @GENERAL ALADEEN miał On ponoć rangę ubt na sieci z którą zrobiliśmy fuzję i też taką rangę otrzymał tutaj nie wiem czy był sprawdzany z minimalnych umiejętności znajomości czego kolwiek ale po tych jego błędach sądzę, że nie. Każdy z Nas popełnia błędy bo jesteśmy tylko ludźmi a nie robotami, @GENERAL ALADEEN popełnił już dwa solidne błędy w krótkim odstępie czasu. Co do degradacji muszę się solidnie zastanowić ponieważ jest solidny brak ubt, na ten moment @GENERAL ALADEEN posiada 2/3 ostrzeżeń. A Ty @V1rus.hl.exe.* nie sraj pod ludzi nn którzy nie potrafią sprawdzić demka gdzie ktoś gra bez ścian i dają mu -b Tyle ode Mnie. Miłej niedzieli 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 17 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi