Użytkownik duck Opublikowano 16 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Twój nick na serwerze:duck Nick admina: Lukasz Powód bana: Nie mam pojecia za co dostalem bana chyba za wh Dowody/świadkowie:Moge pokaz pliki z cs , albo jesli zrobili ss'y to moge je tu wstawic Data/czas bana: 11-16-19 12:57 Odnośnik do komentarza
Użytkownik danny` Opublikowano 16 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 @LuKasz14 48h na rozpiskę Odnośnik do komentarza
Użytkownik LuKasz14 Opublikowano 16 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Jest to osoba niechciana na serwerze przez ze mnie z kilku powodu. Napisałem komentarz,że na chwilę obecną nie mogę go dodać do czarnej listy graczy na serwerze w FTP bo coś buguje się i muszę to zrobić postanowiłem dać bana w SB. Jeżeli macie jakieś "ale" w tej sprawie to zrobicie jak uważacie! To tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 16 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Jesteś właścicielem i masz prawo decydować czy chcesz mieć gracza na serwerze czy nie Ban zostaje ponieważ gracz zostaje dodany przez Ciebie do czarnej listy. Pozdrawiam. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 16 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi