Użytkownik danny` Opublikowano 16 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Witam, w tym temacie chciałbym zaprosić wszystkich do gry w lidze na FACEIT gdzie jestem administratorem. Zasady są bardzo proste, ELO OFF (nie ma punktów do lvl za mecze), kapitanowie wybierani są po ELO i pickują graczy do drużyn. Istnieje tylko jeden wymóg - 50 rozegranych meczy na FACEIT. Polecam bardzo serdecznie ligę, nagrody są bardzo ciekawe co można zobaczyć na stronie HUB'a. Jest to alternatywa PPLA/PGSa gdzie większość ludzi tryharduje, tutaj jest bardzo przyjemna atmosfera, aktywna administracja i świetna zabawa nawet podczas meczy. Co chwilę znajdują się nowi sponsorzy więc nagrody są różnorodne. Od fotela gamingowego przez klawiatury, słuchawki. O popularności ligi mówi fakt iż jest ponad 13 tys aktywnych użytkowników. Godziny wieczorne i popołudniowe aż roją się od meczy. To wszystko co mam do przekazania więc odsyłam was od razu do HUB'a gdzie zachęcam do przeczytania zasad przed wchodzeniem do QUE. Mam nadzieję iż zobaczymy się podczas meczów, a rzadziej podczas omawiania banów Pozdrawiam i zapraszam. Jeśli ktoś ma jakieś pytanka to zapraszam na PW HUB -> klik 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 18 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Link nie działa btw Odnośnik do komentarza
Użytkownik danny` Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 ^poprawiony link. klik Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cellest Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi