Użytkownik Mefedron13324 Opublikowano 17 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Degradacja Nick:@ deviceZ rangi:AdminNa rangę: użytkownika Powód:W piątek podczas gry robiłeś sobie jaja z opiekuna jak ci powiedziałem zebys sie uspokoił to zaczeles gadac ze jestem opiekunem z przypadku . A tu dzisiaj skarga na cb Jestem za zabraniem ci Admina 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 17 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Wkleję to co napisałem @Trivor bo widzę podajesz swoją wersję kłamco Kolejna rzecz mefedron śmiesz pisać że źle się do Ciebie odezwałem? Powiedziałem żartobliwe "czy golisz ding donga" a ty do mnie z tekstem że mogę zaraz stracić admina tak szybko jak go dostałem. Wieje mi to mocną hipokryzją bo gdy byłeś na serwerze ty, diabełek i taszar się wyzywalizcie co prawda na żarty ale to ta sama sytuacja teksty typu "nasram ci na klate, zamknij łeb, spierdalaj, zaraz Ci zajbie" czy tak się powinien zachowywać opiekun dd2 i dawać taki przykład? To że mnie nie lubisz to jedno ale bądź mordo obiektywny a nie na mnie wieszasz psy bo masz jakiś problem do mojej osoby. Nie chcę żadnych kłótni ale popatrz na siebie potem na kogoś. Plus mówiłeś do mnie że mam admina z przypadku więc powiedziałem że ty masz opiekuna z przypadku za śmiałeś się a dziś nagle Ci to przeszkadza? Jesteś bardzo fałszywy kolo przedstawiasz swoją wersję by się wybielić ale ja sobie w kaszę nie dam dmuchać to że masz opiekuna nie pozwala Ci prowokować innych graczy na serwerze\ obrażać ich (nawet na żarty) a mi to zarzucasz dno... Niech się ktoś normalny tym zajmie. PS: Wczoraj nie grałem mordeczko w GT widać. Coś się gubisz się mordeczko i kłamstwa powoli wychodzą. Ustal sobie jedną wersję i się jej trzymaj a nie na siłę chcesz mi dowalić. @Sh1zO @Zmiksowany @Trivor @Dusia @Radziuu przejrzyjcie to Bo trochę śmieszy mnie ta sytuacja. 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mefedron13324 Opublikowano 17 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Przepraszam za pomyłkę to byl piatek 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi