Premium NetaO RIP Opublikowano 17 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Twój nick: @device Nick osoby oskarżonej: @NoMercy. Powód (opis sytuacji) : Chło pwchodzi za mną na każdy serwer (dd2/GO:MOD) i prowokuje Zaczepki w stylu "zabiorą Ci admina haha" "skarga przyjęta zaraz będą flagi zabrane". Potem na złość wkleja bindy z wulgaryzmami i pisze "UPS" byle tylko mnie wkurwić Gdy przychodzi co do czego i dostaje bana za swoje zachowanie idzie płakać na forum i pisze skargę jaki to on pokrzywdzony jest. @NoMercy. Zacznij się zachowywać bo dla mnie jesteś gównianym smarkiem nie mającym co robić w życiu i tylko wkurwiasz ludzi bo myślisz że jesteś bezkarny i wszystko Ci wolno. Ktoś z administracji powinien się za Ciebie wziąć bo za bardzo pyskujesz i cwaniakujesz tutaj Uczepiłeś się mnie od kilku dni i szukasz zaczepki by tylko wejść ze mną w dyskusję i zrobić spine olewałem to wiele razy a dziś już przegiąłeś. Dowody: To tylko część ssów https://www44.zippyshare.com/v/v6m1Giyi/file.html Miejsce zdarzenia: Forum sb można przewinąć\serwer sieciowe Coś od siebie: Nie chcę robić dziecinady na forum ale chyba trzeba jak zwykłe uwagi nie wystarczają trzeba to wyjaśnić publicznie bo chłop nie da spokoju. @NoMercy. "wypierdalaj" to nie wulgaryzm? W takim razie nie mamy o czym dyskutować. To że gracz zrobił błąd w wulgaryzmie to nie znaczy że to słowo oznacza nagle co innego. Nie interesuję mnie co było kiedyś tylko co jest teraz. Puszczasz na złość bindy z wulgaryzmem który zawiera błąd tyle w temacie. :0 @^Grzesiu;DDD mordo ten temat też był wyjaśniony. Napisałem że widzę co było zgłoszone na u@ ale na czacie ciągle pisaliście że chłop odpalony utrudniając mi jego zbanowanie bo chłop grał on/off więc nie wiem co do wnosi do tej skargi bo chyba nic. @NoMercy. grałem i jak umierałem sprawdzałem. Wiedział że mam adma więc jaki sens było iść na specta a czy miał aima pewny nie byłem 2 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 17 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Yhmm na Go Mod mam Admina więc wchodzę, a na DD2 #1 gram X czasu więc też wchodzę.. A co do całej sytuacji na #1 to pewien gracz się pytał czy jest Admin więc napisałem "jest", ale to kwestia czasu, bo flagi zostaną mu zabrane z racji tego, że dostał Degrad oraz co do binda to był przypadkiem, a i w nim jakoś ja nie widzę wulgaryzmu.. Oraz banujesz mnie bezpodstawnie, ale co.. Już nie będę pisał skarg, bo to szkoda czasu.. #edit W bindzie jest "wypiedalaj" więc naucz się czytać XDDDD #editv2 Niestety nie mogę znaleźć skargi, która była kiedyś na mnie jak miałem admina na #1, ale była taka sytuacja gdy gość pisał "kruwa", a miał na myśl "kur**" i co zbanowałem go, a on napisał skargę, ależ oczywiście skarga była słuszna na mnie więc to jest taka sama sytuacja jak tu wyżej ? opisałem z tym bindem tyle w temacie.. 3 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 19 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Wiem, że skarga nie dotyczy mnie, lecz coś zobaczyłem na tym ss. A chodzi dokładnie o fakt, że admin miał powiadomienie, że dany gracz "wonsz" leci na obwius aimie i nawet go nie zbanował przykład dobrego admina na posadzie i wolał sobie pisać i także robić potem ss, lecz zabrakło czasu, aby kliknąć parę przycisków i dać perm a jakże inaczej. ;v https://www49.zippyshare.com/v/PUUWHtcP/file.html Jak co modki bez warnika, kc. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 20 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 9 godzin temu, ^Grzesiu;DDD napisał: Wiem, że skarga nie dotyczy mnie, lecz coś zobaczyłem na tym ss. A chodzi dokładnie o fakt, że admin miał powiadomienie, że dany gracz "wonsz" leci na obwius aimie i nawet go nie zbanował przykład dobrego admina na posadzie i wolał sobie pisać i także robić potem ss, lecz zabrakło czasu, aby kliknąć parę przycisków i dać perm a jakże inaczej. ;v https://www49.zippyshare.com/v/PUUWHtcP/file.html Jak co modki bez warnika, kc. Co do tego to @device to nie zostało wyjaśnione, bo on grał, a później serwer dał mu sam bana. A jak mi się wydaje, że ty cały czas w tedy grałeś, ale to co Grzesiu napisał to i tak nic nie wnosi do tematu Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 20 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Panowie, nie zachowujcie się jak dzieci. Jak się nie lubicie to macie się chociaż tolerować, nie zawracajcie administracji gitary takimi skargami, co my możemy zrobić? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 20 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi