Użytkownik malddin Opublikowano 18 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 (edytowane) Twój nick: kor&men Nick Admina banującego: Young Data nadania bana i mapa: 18.11.2019 Mirage Link do konta steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199003847207/ Serwer: Preason 2-Fortnite Dances UPDATE! StrefaSkilla.pl @ 1shot1kill.pl Opis sytuacji: Ukradli mi kiedyś konto z kałachem Wkurzyłem się i przestałem grać dzisiaj wróciłem znowu robię nowe konto wchodzę na serwer zaczynam grać strzeliłem heada na farcie gracze zaczeli mnie wyzywać nie przejmowałem się zbytnio wychodzę z serwera na chwile coś zjeść wchodzę i jest 8-7 gracz i jeden administrator wchodzę to terrorystów i dostaje bana na zawsze. Dlaczego powinieneś zostać odbanowany?: Ponieważ jestem niewinny. Wycinek z konsoli:Connected to 54.38.134.235:27015 Failed to communicate with routing cluster 'gtpe'. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://strefaskilla.pl/ aby poznać szczegóły. Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://strefaskilla.pl/ aby poznać szczegóły. 1 Edytowane 18 Listopada 2019 przez malddin 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 18 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 NIe jest napisane sourcebansie ze dostales bana od younga tylko od console @BLUU @demotywator @SoniK@Nexon ? Który admin dał bana? // EDIT @y0ung 48h na rozpisanie demka ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nexon Opublikowano 18 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 @KUBI young 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 18 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Rundy według demka:https://www.szybkiplik.pl/download/9068d5702c7db8a69610651feb3d11ac.html Runda 3: W minucie 1;04 widać jak strzela jakieś 2-3m od przeciwnika na prawo ponad linią głowy celownik mu przeskakuje na enemy. ------------------------------------------------------------ Rundy według demka:http://o26a.gotv.pro/srv50843/auto-20191117-1619-de_mirage.dem.zip Runda 5. Wyczekuje w dżungli i atakuje przeciwnika, który go raszuje, po zabiciu widać jak robi full auto wprost na kolumne za którą stoi enemy. Runda 6. na zakręcie widać jak najpierw idziesz bokiem z nożem do enemy, który sie skrada na midzie, patrzysz się na niego przez ścianę po czym nagle wyciągasz awp i strzelasz z 30cm na lewo od enemy i zabijasz go w głowę. Następnie rzucasz smoke i idąc na mida patrzysz się idealnie w stronę enemy w oknie, mimo że nie dostałeś infa, że tam jest. Wychylasz po czym szybko przeskakujesz za boxy, nadal widać jak patrzysz się udealnie na przeciwnika, wskakujesz na powóz i oddajesz strzał 2.5m od enemy i zabijasz go Runda 7. Wbiegasz na B, bez żadnych zmartwień patrzysz sobie pustego shorta mając 2 enemy na plecach, jednego zabijasz,a drugi ci ucieka i kampi się na prawo od kuchni, od razu raszujesz go z nożem bez sprawdzania pozycji. Runda 9. W pałacach w minucie 1;15 raszujesz przeciwnika bez info wcelowany, mimo że enemy szedł na shifcie i go nie słyszałeś. Runda 11. Wbijasz A, masz smoke'a na ct i próbujesz wbić na spawn ct, żeby zabić AFK o którym nie miałeś prawa wiedzieć, że tam stoi, a widać było, że szykuje się na wychlenie wprost na niego i dostajesz bana w tym momencie.https://www.szybkiplik.pl/download/9068d5702c7db8a69610651feb3d11ac.html?fbclid=IwAR1unt32IM0yLXm1seebpXJakPSDQSZSDweK5quiR4EDM5b16XkGD-SocyE //edit @KUBI mi normalnie te linki działają 1 "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 19 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Rozpiske demko prawdopodobnie dzisiaj wieczorem @danny` jezeli chcesz to też możesz @fr0zen prosze o nadanie warna w postaci +1 za spam. // Edit @danny` prosze cb o rozpisanie demka ponieważ ledwie co dzisiaj zyje. Od 9 rano siedziałem na komputerze bo mam praktyki i się czuje bardzo źle ? Mam nadzieję że ostatni raz tak nagle się źle poczułem iże nie mogę nic że sobą pożytecznego zrobic. Mam nadzieję że zrozumiesz mnie. // Edit 2 Miałem chęci do rozpisania demka pomimo że się źle czuję ale nie można odtworzyć demka..... Ani jednego.... 1 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik malddin Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) Dostałem bana od razu po wejściu na serwer więc nie mów że dostałem bana jak byłem na spawnie CT-antyterrorystów po za tym gram dla funu nie myśl że będę sprawdzał wszystkie miejsca jak ty to robisz bo grasz pod punkty ja nie. Czyli to znaczy że nie dostane UB ? W razie czego udostępniam komputer do sprawdzenia przez program antydesk. Edytowane 19 Listopada 2019 przez malddin Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 20 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Więc jaka decyzja Panowie, bo chyba pora to rozpatrzyć? Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 20 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 @y0ung nie wiem co to za linki dałeś ale żadne demko nie dziala które podałeś.. nie mam jak dac swojej rozpiski ? @Sh1zO masz możliwość sprawdzic czy u Ciebie działają demka które y0ung podał? ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 20 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Oznacza że gracz dostaje UB @y0ung gracz dostaje UB ponieważ żadne demka nie działają. Następnym razem prosił bym Ciebie o napisanie godziny zaczęcia i skończenia demka oraz datę żeby nie było tego samego problemu. Muszę też poinformować właściciela oraz opiekunów o tej sytuacji. @BLUU@SoniK@demotywator@Nexon Mam nadzieję że nie zdarzy się znowu taka sytuacja. Pozdrawiam Kubi. 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 20 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi