Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 18 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Nick : `lifestyle Czas i data zdarzenia : chyba 1h temu Dowód w postaci screenów (Obowiązkowo) : no mam bana sb to mozecie to sprawdzic Coś od siebie : smieszkowałem z panem przyjecielem misiakiem @device i pan nie przyjaciel @fr0zen dał mi bana :c W powodzie jest napisane, że upominaleś mnie gdzieś ale ja tego nawet nie widziałem i też jest napisane obrażanie użytkowników a on się nie czuje obrażony wiec beczunia. I jeszcze mam zawartość moderowana za co? :wut: 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 18 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Godzinę temu, `lifestyle napisał: jest napisane obrażanie użytkowników a on się nie czuje obrażony Nawet nie będę tego komentował... Ban minął, blokada zdjęta. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 18 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi