Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODPOWIEDZI] KUBI

KUBI

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

@Dusia

[P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu?                                      

[Odp] Osiągać cel który sobie wyznaczyłeś.

[P] Jesteś szczera osoba czy raczej wolisz skłamać dla swojej korzyści?                

[Odp] Wole zawsze być szczery, ale gdy skłamie to zazwyczaj nie dla mojej korzyści.

[P] Jaką jesteś osobą Twoim zdaniem? (Wymiń 5 wad i 5 zalet)

[Odp] 

Wady

Czasami toxic (gdy uprawiam sporty)

Buntownik :P

Czasami ignoruje bez powodu

Wtrącam się czasami w nie moje sprawy xD

Potrafię być nie miły :c

Zalety

Szczery

Szczęśliwy

Pracowity

Pomagam zawsze innym co potrzebują pomocy.

Nie oceniam ludzi po wyglądzie.

[P] Czego żałujesz lub czego byś nigdy nie zrobil?                                  

[Odp] Nigdy bym nie zaczął palić. A żałuje że trafiłem na starą sieć ponieważ zmieniłem się dużo tzn poszedłem w złą stronę.

[P] Czego nie znosisz  lub co ciężko Ci zaakceptować  w życiu co dziennym

[Odp] Nie sprawiedliwość. To że np osoba która ma prawie nic zazwyczaj da więcej niż osoba co ma wiele. (nie zawsze tak jest ale często spotykam się z takimi rzeczami) 

[P] Jaki był Twój największy przypał?                                                            

[Odp] Jakoś jeszcze go nie miałem :P

[P] Jakie masz plany na przyszłość?                                                           

[Odp] Planuję narazie coś w stronę strażaka albo informatyka (narazie nwm)

[P] Jakich używek zażywasz i jakich zażywałes?                                      

[Odp] Nope/ może się tam zdarzyło ze Tigera wypiłem xD

[P] Jaką szkołę skończyłeś a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była)

[Odp] Jeszcze żadną. Jestem w 8 klasie podstawowej. (w Szwecji jest ich 9)

[P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka?                      

[Odp] Szczerość

@jeden

[P] Ile masz iq?                                                                                        

[Odp] Według internetu 176 iq

@fr0zen

[P] Jak często przyjeżdżasz do Polski?                                                      

[Odp] Staram się przynajmniej dwa razy w roku.

[P] Masz w domu jakiegoś zwierza?                                                         

[Odp] Chomika <3  Tutaj filmik : https://i.imgur.com/nvxlnSd.mp4 Nie pytajcie się co odwala xD                                                                                         

Ps. Gdy ma czysto zawsze musi ubrudzić wszystko…

[P] Co należy do twoich domowych obowiązków?                                              

[Odp] To co większość pewnie ma tzn zmywarka(na zmianę z siostrą) wynieść śmieci, ogarnąć pokój własny oraz pomagam teraz więcej mamie (bo jest w ciąży 9 msc)

[P] Jakiej muzyki słuchasz?                                                                      

[Odp] Różnie rap, hiphop Wszystko co wpadnie w ucho.

[P] Czy nieuprawianie seksu przed ślubem jest dobrym pomysłem? 

[Odp] Nie mam swojej opinii.

@Inka.

[P] Jak trafiłeś na tą sieć?

[Odp] Za pomocą @StennyS ponieważ stara sieć była Patolą….

[P] Podoba Ci się tu?

[Odp] Oczywiście

[P] Ile masz lat?

[Odp] 14 w maju skończone

[P] Lato czy zima?

[Odp] Osobiście wole Lato pomimo ze mam alergie na pyłki :c

[P] Chciałbyś stać się kobietą na jeden dzień? 

[Odp] Czemu nie? Zawsze trzeba spróbować nowych rzeczy :) 

[P] Co było pierwsze, jajko czy kura?

[Odp] Słońce xD ( tak serio nie wiem :P)

[P] Lubisz sok pomarańczowy?

[Odp] Najlepszy 

[P] Twoje największe pragnienie, to..?

[Odp] Osiągnąć cel w życiu.

[P] Kto jest dla Ciebie wzorem?

[Odp] Każdy kto umie mi pokazać właściwą drogę/ Rodzice

[P] Ulubiony kolor? 

[Odp] Chyba od zawsze był to Niebieski

@DATTEBAYO

[P] Jaki jest twój poranny rytuał?                                                                       

[Odp] zazwyczaj się budzę, wale w budzik, ide się ogarnąć potem śniadanie, mycie ząbków oraz wypad do szkoły xD

[P] Co robisz odpowiadając na to pytanie?                                                

[Odp] Mam przerwę w szkole i nudzi mi się :P

[P] Sądzisz że mamy najlepsze imiona na świecie?                                 

[Odp] Oczywiście :)

[P] Myślisz że dam sobie rade na aktualnej posadzie?                              

[Odp] Trzymam kciuki :) Powodzenia ( jeżeli się nie poddasz to na luzie to zrobisz)

[P] Na jakiej randze mnie widzisz na tym forum?                                                    

[Odp] Nie znam ciebie zbytnio ale jak narazie na Moderator Sb pasujesz idealnie. Nie znam zbytnio twoich zainteresowań i dlatego nie wiem co najbardziej lubisz robić :) Ale widzę ciebie jako technika ;P 

[P] Skąd pomysł na nick?                                                                                

[Odp]  Tak o xD tak na serio to mówili na mnie KUBICA to sobie skróciłem na KUBI :P 

[P] Ile masz lat?                                                                                                

[Odp] 14 wiosen za mną :) 

[P] Twój znak zodiaku?                                                                              

[Odp] BYCZEK :) 

[P] Czego słuchasz, masz ulbubiony gatunek?                                               

[Odp] Wszystko co wpadnie w ucho. Ale nie mam takiego ulubionego gatunku.

[P] Jesteś mańkutem?                                                                              

[Odp] Nope, ale ty tak :)

[P] Ile masz cm wzrostu?                                                                           

[Odp] Podobno 168cm

[P] Lubisz metkę z łososia?

[Odp] Nie wiem xD Jak widziałem z czego to jest robione to mnie boli żołądek.

@X-IkSiK

[P] Pies czy Kot?                                                                                             

[Odp] Pies

[P] Ulubiona Pora Roku?                                                                                         

[Odp] LATO

[P] Waga? - KG.                                                                                                   

[Odp] Ostatnia wybiło 62kg (perfekcyjna jak na mój wzrost :o)

[P] Opinia o LGBT?

[Odp] Nie będę odpowiadał ponieważ zostawię to dla siebie :)

@Malma

[P] Gdybyś miał grać w jedną grę do końca życia jaka by to była?                  

[Odp] Zgaduje że byłby to CS:GO ponieważ są różne tryby i może by się nie znudził :)

[P] Co najczęściej jadasz na mieście?                                                         

[Odp] Rzadko jadam na mieście ale zazwyczaj albo maca albo Thaijskie jedzonko :)

[P] Co jest Twoją słabością?                                                                                  

[Odp] Chyba moje emocje :) 

[P] Co jest Twoim największym priorytetem?                                                  

[Odp] mam wiele priorytetów ale chyba najważniejszą na ten czas to osiągnięcie celu żebym nie żałował tego co zrobiłem żeby się tam dostać.

[P] Na jakiej randze najbardziej chciałbyś się znaleźć?                                         

[Odp] Brakuje mi starej rangi którą miałem i to był opiekun serwera Mirage. Niestety właściciel zrezygnował z niego i miał wyrąbane we wszytko co miało z nim związane :) @StennyS pamięta jak składałem podanie po jego rezygnacji i sam wie jak było. Narazie nie mam w planach składać podania ponieważ mam szkołę oraz 14lat. Na OP to jednak za mało :) (jeżeli chodzi o taki duży serwer na którym ciągle jest aktywność)

[P] Jaki według Ciebie jest najładniejszy kolor oczu 

[Odp] Hmm.. chyba niebieski albo piwny :) 

@GENERAL ALADEEN

Na twoje pierwsze dwa pytania nie odpowiem ponieważ na drugie bym zareagował tak jak większość a na pierwsze pytanie sam sobie odpowiedz :)  Nie oglądam takich filmów ponieważ wolę być przykładem dla młodszych :D

[P] Najciekawszy sport to?                                                                        

[Odp] Siatkówka

[P] Młodsze czy starsze?                                                                                     

[Odp] W moim wieku to chyba narazie starsze xD 

[P] Jesteś zadowolony ze swojego "stanowiska" na sieci?                                               

[Odp]  Jak na mój wiek mam dwie rangi które nie każdy może pełnić.

[P] Co zmieniłbyś na sieci?                                                                                   

[Odp] Narazie wszystko wygląda git, tylko moja rozdziałka na telefonie coś się rozwaliła.

[P] Co myślisz o polityce panującej w naszym państwie?                                   

[Odp] Polityczne sprawy itd wolę zostawić dla siebie :)

[P] Co Cie najbardziej wkurza?                                                                                        

[Odp] Gdy ludzie oceniają innych po ubiorze albo fałszywych przyjaciół.   Ponieważ gdy przyjeżdżam do Polski dużo osób oceniają mnie że jestem bogaty i dlatego też jestem chamem a nic o mnie nie wiedzą. :(

[P] Jakie miejsce chciałbyś zwiedzić?                                                      

[Odp] Nie wiem… Chyba Dubaj bo dość ładnie tam ale niestety też jest drogo jak cholera xD 

[P] Co jest gorsze, porażka czy nie podjęcie wyzwania?

[Odp] Nie podjęcie wyzwania.

@La_diosa

[P] Jak to jest być nominowanym?                                                                       

[Odp] Spoczko, ponieważ niektórzy mogą mnie więcej poznać :) 

[P] Uczysz się czy pracujesz?                                                                             

[Odp] Narazie się uczę.

[P] Jaką szkołę skończyłeś lub do jakiej uczęszczasz?

[Odp] Narazie podstawowa :) Potem w planach mam zamiar iść na informatykę.

[P] Jakie masz plany na przyszłość? 

[Odp] Narazie chcę skończyć szkołę i iść w stronę informatyki.

[P] Co jest twoją pasją?  

[Odp] Uprawiać różne sporty np pływanie, piłka nożna oraz siatkówka.

[P] Co robisz w wolnym czasie?                                                                                

[Odp] Uczę się, gram w gry, idę z kolegami na dwór oraz czasami śpię xD

Nominuje @danny` Powodzenia xD 

Dziękuję za pytania

• Lubię to! 2
  • Super 1
✟☆KUBI☆✟
OneTap-majster 
76561198307847567.png
  • Zasłużony

Szybciutko Ci to poszlo i nie, nie pasuje na technika.

Łap plusika

• Użytkownik

:PepeHappy:Fajnie  Ps. Ja mam 64.5kg/ 175cm

Edit.1   Rep później xD

Edytowane przez X-IkSiK

tumblr_nb3x9amxhJ1tybrhlo3_500.gif

76561199001852305.png

• Junior Admin
Junior Admin

iGWDIJ7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]