Użytkownik KUBI Opublikowano 19 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 @Dusia [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [Odp] Osiągać cel który sobie wyznaczyłeś. [P] Jesteś szczera osoba czy raczej wolisz skłamać dla swojej korzyści? [Odp] Wole zawsze być szczery, ale gdy skłamie to zazwyczaj nie dla mojej korzyści. [P] Jaką jesteś osobą Twoim zdaniem? (Wymiń 5 wad i 5 zalet) [Odp] Wady Czasami toxic (gdy uprawiam sporty) Buntownik Czasami ignoruje bez powodu Wtrącam się czasami w nie moje sprawy Potrafię być nie miły :c Zalety Szczery Szczęśliwy Pracowity Pomagam zawsze innym co potrzebują pomocy. Nie oceniam ludzi po wyglądzie. [P] Czego żałujesz lub czego byś nigdy nie zrobil? [Odp] Nigdy bym nie zaczął palić. A żałuje że trafiłem na starą sieć ponieważ zmieniłem się dużo tzn poszedłem w złą stronę. [P] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym [Odp] Nie sprawiedliwość. To że np osoba która ma prawie nic zazwyczaj da więcej niż osoba co ma wiele. (nie zawsze tak jest ale często spotykam się z takimi rzeczami) [P] Jaki był Twój największy przypał? [Odp] Jakoś jeszcze go nie miałem [P] Jakie masz plany na przyszłość? [Odp] Planuję narazie coś w stronę strażaka albo informatyka (narazie nwm) [P] Jakich używek zażywasz i jakich zażywałes? [Odp] Nope/ może się tam zdarzyło ze Tigera wypiłem [P] Jaką szkołę skończyłeś a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była) [Odp] Jeszcze żadną. Jestem w 8 klasie podstawowej. (w Szwecji jest ich 9) [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? [Odp] Szczerość @jeden [P] Ile masz iq? [Odp] Według internetu 176 iq @fr0zen [P] Jak często przyjeżdżasz do Polski? [Odp] Staram się przynajmniej dwa razy w roku. [P] Masz w domu jakiegoś zwierza? [Odp] Chomika Tutaj filmik : https://i.imgur.com/nvxlnSd.mp4 Nie pytajcie się co odwala Ps. Gdy ma czysto zawsze musi ubrudzić wszystko… [P] Co należy do twoich domowych obowiązków? [Odp] To co większość pewnie ma tzn zmywarka(na zmianę z siostrą) wynieść śmieci, ogarnąć pokój własny oraz pomagam teraz więcej mamie (bo jest w ciąży 9 msc) [P] Jakiej muzyki słuchasz? [Odp] Różnie rap, hiphop Wszystko co wpadnie w ucho. [P] Czy nieuprawianie seksu przed ślubem jest dobrym pomysłem? [Odp] Nie mam swojej opinii. @Inka. [P] Jak trafiłeś na tą sieć? [Odp] Za pomocą @StennyS ponieważ stara sieć była Patolą…. [P] Podoba Ci się tu? [Odp] Oczywiście [P] Ile masz lat? [Odp] 14 w maju skończone [P] Lato czy zima? [Odp] Osobiście wole Lato pomimo ze mam alergie na pyłki :c [P] Chciałbyś stać się kobietą na jeden dzień? [Odp] Czemu nie? Zawsze trzeba spróbować nowych rzeczy [P] Co było pierwsze, jajko czy kura? [Odp] Słońce ( tak serio nie wiem :P) [P] Lubisz sok pomarańczowy? [Odp] Najlepszy [P] Twoje największe pragnienie, to..? [Odp] Osiągnąć cel w życiu. [P] Kto jest dla Ciebie wzorem? [Odp] Każdy kto umie mi pokazać właściwą drogę/ Rodzice [P] Ulubiony kolor? [Odp] Chyba od zawsze był to Niebieski @DATTEBAYO [P] Jaki jest twój poranny rytuał? [Odp] zazwyczaj się budzę, wale w budzik, ide się ogarnąć potem śniadanie, mycie ząbków oraz wypad do szkoły [P] Co robisz odpowiadając na to pytanie? [Odp] Mam przerwę w szkole i nudzi mi się [P] Sądzisz że mamy najlepsze imiona na świecie? [Odp] Oczywiście [P] Myślisz że dam sobie rade na aktualnej posadzie? [Odp] Trzymam kciuki Powodzenia ( jeżeli się nie poddasz to na luzie to zrobisz) [P] Na jakiej randze mnie widzisz na tym forum? [Odp] Nie znam ciebie zbytnio ale jak narazie na Moderator Sb pasujesz idealnie. Nie znam zbytnio twoich zainteresowań i dlatego nie wiem co najbardziej lubisz robić Ale widzę ciebie jako technika ;P [P] Skąd pomysł na nick? [Odp] Tak o tak na serio to mówili na mnie KUBICA to sobie skróciłem na KUBI [P] Ile masz lat? [Odp] 14 wiosen za mną [P] Twój znak zodiaku? [Odp] BYCZEK [P] Czego słuchasz, masz ulbubiony gatunek? [Odp] Wszystko co wpadnie w ucho. Ale nie mam takiego ulubionego gatunku. [P] Jesteś mańkutem? [Odp] Nope, ale ty tak [P] Ile masz cm wzrostu? [Odp] Podobno 168cm [P] Lubisz metkę z łososia? [Odp] Nie wiem Jak widziałem z czego to jest robione to mnie boli żołądek. @X-IkSiK [P] Pies czy Kot? [Odp] Pies [P] Ulubiona Pora Roku? [Odp] LATO [P] Waga? - KG. [Odp] Ostatnia wybiło 62kg (perfekcyjna jak na mój wzrost :o) [P] Opinia o LGBT? [Odp] Nie będę odpowiadał ponieważ zostawię to dla siebie @Malma [P] Gdybyś miał grać w jedną grę do końca życia jaka by to była? [Odp] Zgaduje że byłby to CS:GO ponieważ są różne tryby i może by się nie znudził [P] Co najczęściej jadasz na mieście? [Odp] Rzadko jadam na mieście ale zazwyczaj albo maca albo Thaijskie jedzonko [P] Co jest Twoją słabością? [Odp] Chyba moje emocje [P] Co jest Twoim największym priorytetem? [Odp] mam wiele priorytetów ale chyba najważniejszą na ten czas to osiągnięcie celu żebym nie żałował tego co zrobiłem żeby się tam dostać. [P] Na jakiej randze najbardziej chciałbyś się znaleźć? [Odp] Brakuje mi starej rangi którą miałem i to był opiekun serwera Mirage. Niestety właściciel zrezygnował z niego i miał wyrąbane we wszytko co miało z nim związane @StennyS pamięta jak składałem podanie po jego rezygnacji i sam wie jak było. Narazie nie mam w planach składać podania ponieważ mam szkołę oraz 14lat. Na OP to jednak za mało (jeżeli chodzi o taki duży serwer na którym ciągle jest aktywność) [P] Jaki według Ciebie jest najładniejszy kolor oczu [Odp] Hmm.. chyba niebieski albo piwny @GENERAL ALADEEN Na twoje pierwsze dwa pytania nie odpowiem ponieważ na drugie bym zareagował tak jak większość a na pierwsze pytanie sam sobie odpowiedz Nie oglądam takich filmów ponieważ wolę być przykładem dla młodszych [P] Najciekawszy sport to? [Odp] Siatkówka [P] Młodsze czy starsze? [Odp] W moim wieku to chyba narazie starsze [P] Jesteś zadowolony ze swojego "stanowiska" na sieci? [Odp] Jak na mój wiek mam dwie rangi które nie każdy może pełnić. [P] Co zmieniłbyś na sieci? [Odp] Narazie wszystko wygląda git, tylko moja rozdziałka na telefonie coś się rozwaliła. [P] Co myślisz o polityce panującej w naszym państwie? [Odp] Polityczne sprawy itd wolę zostawić dla siebie [P] Co Cie najbardziej wkurza? [Odp] Gdy ludzie oceniają innych po ubiorze albo fałszywych przyjaciół. Ponieważ gdy przyjeżdżam do Polski dużo osób oceniają mnie że jestem bogaty i dlatego też jestem chamem a nic o mnie nie wiedzą. [P] Jakie miejsce chciałbyś zwiedzić? [Odp] Nie wiem… Chyba Dubaj bo dość ładnie tam ale niestety też jest drogo jak cholera [P] Co jest gorsze, porażka czy nie podjęcie wyzwania? [Odp] Nie podjęcie wyzwania. @La_diosa [P] Jak to jest być nominowanym? [Odp] Spoczko, ponieważ niektórzy mogą mnie więcej poznać [P] Uczysz się czy pracujesz? [Odp] Narazie się uczę. [P] Jaką szkołę skończyłeś lub do jakiej uczęszczasz? [Odp] Narazie podstawowa Potem w planach mam zamiar iść na informatykę. [P] Jakie masz plany na przyszłość? [Odp] Narazie chcę skończyć szkołę i iść w stronę informatyki. [P] Co jest twoją pasją? [Odp] Uprawiać różne sporty np pływanie, piłka nożna oraz siatkówka. [P] Co robisz w wolnym czasie? [Odp] Uczę się, gram w gry, idę z kolegami na dwór oraz czasami śpię Nominuje @danny` Powodzenia Dziękuję za pytania 2 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 19 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Szybciutko Ci to poszlo i nie, nie pasuje na technika. Łap plusika Odnośnik do komentarza
Użytkownik X-IkSiK Opublikowano 19 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) Fajnie Ps. Ja mam 64.5kg/ 175cm Edit.1 Rep później Edytowane 19 Listopada 2019 przez X-IkSiK Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi