Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODPOWIEDZI] KUBI

KUBI

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

@Dusia

[P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu?                                      

[Odp] Osiągać cel który sobie wyznaczyłeś.

[P] Jesteś szczera osoba czy raczej wolisz skłamać dla swojej korzyści?                

[Odp] Wole zawsze być szczery, ale gdy skłamie to zazwyczaj nie dla mojej korzyści.

[P] Jaką jesteś osobą Twoim zdaniem? (Wymiń 5 wad i 5 zalet)

[Odp] 

Wady

Czasami toxic (gdy uprawiam sporty)

Buntownik :P

Czasami ignoruje bez powodu

Wtrącam się czasami w nie moje sprawy xD

Potrafię być nie miły :c

Zalety

Szczery

Szczęśliwy

Pracowity

Pomagam zawsze innym co potrzebują pomocy.

Nie oceniam ludzi po wyglądzie.

[P] Czego żałujesz lub czego byś nigdy nie zrobil?                                  

[Odp] Nigdy bym nie zaczął palić. A żałuje że trafiłem na starą sieć ponieważ zmieniłem się dużo tzn poszedłem w złą stronę.

[P] Czego nie znosisz  lub co ciężko Ci zaakceptować  w życiu co dziennym

[Odp] Nie sprawiedliwość. To że np osoba która ma prawie nic zazwyczaj da więcej niż osoba co ma wiele. (nie zawsze tak jest ale często spotykam się z takimi rzeczami) 

[P] Jaki był Twój największy przypał?                                                            

[Odp] Jakoś jeszcze go nie miałem :P

[P] Jakie masz plany na przyszłość?                                                           

[Odp] Planuję narazie coś w stronę strażaka albo informatyka (narazie nwm)

[P] Jakich używek zażywasz i jakich zażywałes?                                      

[Odp] Nope/ może się tam zdarzyło ze Tigera wypiłem xD

[P] Jaką szkołę skończyłeś a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była)

[Odp] Jeszcze żadną. Jestem w 8 klasie podstawowej. (w Szwecji jest ich 9)

[P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka?                      

[Odp] Szczerość

@jeden

[P] Ile masz iq?                                                                                        

[Odp] Według internetu 176 iq

@fr0zen

[P] Jak często przyjeżdżasz do Polski?                                                      

[Odp] Staram się przynajmniej dwa razy w roku.

[P] Masz w domu jakiegoś zwierza?                                                         

[Odp] Chomika <3  Tutaj filmik : https://i.imgur.com/nvxlnSd.mp4 Nie pytajcie się co odwala xD                                                                                         

Ps. Gdy ma czysto zawsze musi ubrudzić wszystko…

[P] Co należy do twoich domowych obowiązków?                                              

[Odp] To co większość pewnie ma tzn zmywarka(na zmianę z siostrą) wynieść śmieci, ogarnąć pokój własny oraz pomagam teraz więcej mamie (bo jest w ciąży 9 msc)

[P] Jakiej muzyki słuchasz?                                                                      

[Odp] Różnie rap, hiphop Wszystko co wpadnie w ucho.

[P] Czy nieuprawianie seksu przed ślubem jest dobrym pomysłem? 

[Odp] Nie mam swojej opinii.

@Inka.

[P] Jak trafiłeś na tą sieć?

[Odp] Za pomocą @StennyS ponieważ stara sieć była Patolą….

[P] Podoba Ci się tu?

[Odp] Oczywiście

[P] Ile masz lat?

[Odp] 14 w maju skończone

[P] Lato czy zima?

[Odp] Osobiście wole Lato pomimo ze mam alergie na pyłki :c

[P] Chciałbyś stać się kobietą na jeden dzień? 

[Odp] Czemu nie? Zawsze trzeba spróbować nowych rzeczy :) 

[P] Co było pierwsze, jajko czy kura?

[Odp] Słońce xD ( tak serio nie wiem :P)

[P] Lubisz sok pomarańczowy?

[Odp] Najlepszy 

[P] Twoje największe pragnienie, to..?

[Odp] Osiągnąć cel w życiu.

[P] Kto jest dla Ciebie wzorem?

[Odp] Każdy kto umie mi pokazać właściwą drogę/ Rodzice

[P] Ulubiony kolor? 

[Odp] Chyba od zawsze był to Niebieski

@DATTEBAYO

[P] Jaki jest twój poranny rytuał?                                                                       

[Odp] zazwyczaj się budzę, wale w budzik, ide się ogarnąć potem śniadanie, mycie ząbków oraz wypad do szkoły xD

[P] Co robisz odpowiadając na to pytanie?                                                

[Odp] Mam przerwę w szkole i nudzi mi się :P

[P] Sądzisz że mamy najlepsze imiona na świecie?                                 

[Odp] Oczywiście :)

[P] Myślisz że dam sobie rade na aktualnej posadzie?                              

[Odp] Trzymam kciuki :) Powodzenia ( jeżeli się nie poddasz to na luzie to zrobisz)

[P] Na jakiej randze mnie widzisz na tym forum?                                                    

[Odp] Nie znam ciebie zbytnio ale jak narazie na Moderator Sb pasujesz idealnie. Nie znam zbytnio twoich zainteresowań i dlatego nie wiem co najbardziej lubisz robić :) Ale widzę ciebie jako technika ;P 

[P] Skąd pomysł na nick?                                                                                

[Odp]  Tak o xD tak na serio to mówili na mnie KUBICA to sobie skróciłem na KUBI :P 

[P] Ile masz lat?                                                                                                

[Odp] 14 wiosen za mną :) 

[P] Twój znak zodiaku?                                                                              

[Odp] BYCZEK :) 

[P] Czego słuchasz, masz ulbubiony gatunek?                                               

[Odp] Wszystko co wpadnie w ucho. Ale nie mam takiego ulubionego gatunku.

[P] Jesteś mańkutem?                                                                              

[Odp] Nope, ale ty tak :)

[P] Ile masz cm wzrostu?                                                                           

[Odp] Podobno 168cm

[P] Lubisz metkę z łososia?

[Odp] Nie wiem xD Jak widziałem z czego to jest robione to mnie boli żołądek.

@X-IkSiK

[P] Pies czy Kot?                                                                                             

[Odp] Pies

[P] Ulubiona Pora Roku?                                                                                         

[Odp] LATO

[P] Waga? - KG.                                                                                                   

[Odp] Ostatnia wybiło 62kg (perfekcyjna jak na mój wzrost :o)

[P] Opinia o LGBT?

[Odp] Nie będę odpowiadał ponieważ zostawię to dla siebie :)

@Malma

[P] Gdybyś miał grać w jedną grę do końca życia jaka by to była?                  

[Odp] Zgaduje że byłby to CS:GO ponieważ są różne tryby i może by się nie znudził :)

[P] Co najczęściej jadasz na mieście?                                                         

[Odp] Rzadko jadam na mieście ale zazwyczaj albo maca albo Thaijskie jedzonko :)

[P] Co jest Twoją słabością?                                                                                  

[Odp] Chyba moje emocje :) 

[P] Co jest Twoim największym priorytetem?                                                  

[Odp] mam wiele priorytetów ale chyba najważniejszą na ten czas to osiągnięcie celu żebym nie żałował tego co zrobiłem żeby się tam dostać.

[P] Na jakiej randze najbardziej chciałbyś się znaleźć?                                         

[Odp] Brakuje mi starej rangi którą miałem i to był opiekun serwera Mirage. Niestety właściciel zrezygnował z niego i miał wyrąbane we wszytko co miało z nim związane :) @StennyS pamięta jak składałem podanie po jego rezygnacji i sam wie jak było. Narazie nie mam w planach składać podania ponieważ mam szkołę oraz 14lat. Na OP to jednak za mało :) (jeżeli chodzi o taki duży serwer na którym ciągle jest aktywność)

[P] Jaki według Ciebie jest najładniejszy kolor oczu 

[Odp] Hmm.. chyba niebieski albo piwny :) 

@GENERAL ALADEEN

Na twoje pierwsze dwa pytania nie odpowiem ponieważ na drugie bym zareagował tak jak większość a na pierwsze pytanie sam sobie odpowiedz :)  Nie oglądam takich filmów ponieważ wolę być przykładem dla młodszych :D

[P] Najciekawszy sport to?                                                                        

[Odp] Siatkówka

[P] Młodsze czy starsze?                                                                                     

[Odp] W moim wieku to chyba narazie starsze xD 

[P] Jesteś zadowolony ze swojego "stanowiska" na sieci?                                               

[Odp]  Jak na mój wiek mam dwie rangi które nie każdy może pełnić.

[P] Co zmieniłbyś na sieci?                                                                                   

[Odp] Narazie wszystko wygląda git, tylko moja rozdziałka na telefonie coś się rozwaliła.

[P] Co myślisz o polityce panującej w naszym państwie?                                   

[Odp] Polityczne sprawy itd wolę zostawić dla siebie :)

[P] Co Cie najbardziej wkurza?                                                                                        

[Odp] Gdy ludzie oceniają innych po ubiorze albo fałszywych przyjaciół.   Ponieważ gdy przyjeżdżam do Polski dużo osób oceniają mnie że jestem bogaty i dlatego też jestem chamem a nic o mnie nie wiedzą. :(

[P] Jakie miejsce chciałbyś zwiedzić?                                                      

[Odp] Nie wiem… Chyba Dubaj bo dość ładnie tam ale niestety też jest drogo jak cholera xD 

[P] Co jest gorsze, porażka czy nie podjęcie wyzwania?

[Odp] Nie podjęcie wyzwania.

@La_diosa

[P] Jak to jest być nominowanym?                                                                       

[Odp] Spoczko, ponieważ niektórzy mogą mnie więcej poznać :) 

[P] Uczysz się czy pracujesz?                                                                             

[Odp] Narazie się uczę.

[P] Jaką szkołę skończyłeś lub do jakiej uczęszczasz?

[Odp] Narazie podstawowa :) Potem w planach mam zamiar iść na informatykę.

[P] Jakie masz plany na przyszłość? 

[Odp] Narazie chcę skończyć szkołę i iść w stronę informatyki.

[P] Co jest twoją pasją?  

[Odp] Uprawiać różne sporty np pływanie, piłka nożna oraz siatkówka.

[P] Co robisz w wolnym czasie?                                                                                

[Odp] Uczę się, gram w gry, idę z kolegami na dwór oraz czasami śpię xD

Nominuje @danny` Powodzenia xD 

Dziękuję za pytania

• Lubię to! 2
  • Super 1
✟☆KUBI☆✟
OneTap-majster 
76561198307847567.png
  • Zasłużony

Szybciutko Ci to poszlo i nie, nie pasuje na technika.

Łap plusika

• Użytkownik

:PepeHappy:Fajnie  Ps. Ja mam 64.5kg/ 175cm

Edit.1   Rep później xD

Edytowane przez X-IkSiK

tumblr_nb3x9amxhJ1tybrhlo3_500.gif

76561199001852305.png

• Junior Admin
Junior Admin

iGWDIJ7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]