Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie v2

Przebiegla Zebra

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

To jest jakaś porażka, @Tery skoro stawiasz serwer i piszesz regulamin i taryfikator banów to dlaczego go nie przestrzegasz?

Rozumiem, że nie tolerujecie takich "wyskoków". Nie zostało mi to wcześniej przedstawione, a jak wszyscy widzimy czarno na białym

w 7-mym punkcie masz napisane: 7. Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Ban 3h / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.)

To powiedz mi dlaczego mam być wyjątkowo potraktowany i bez upomnienia na zawsze zbanowany?

A po za tym jak sam napisałeś 7dni max, Z PRZYMKNIĘCIEM OKA JEŻELI KTOŚ UŻYWAŁ TO PIERWSZY RAZ.

No chyba, że ukradłeś z innego forum regulamin i wkleiłeś i sam nie wiesz co się w nim znajduje to nie wnikam ;v

Dobra, uważam, że z Tobą już wyjaśniłem wystarczająco sytuację, pora teraz na @GENERAL ALADEEN.

@Przebiegla Zebra niestety jest to w regulaminie serwera dziwne że to pominołeś. Także Ban jak najbardziej słuszny.Przykro mi ale BRAK UB

Cytat

1. Używanie niedozwolonych skryptów typu BH --> Ban permanentny. 

http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-1911191738-de_dust2-1574181480-1574182920.zip

od 38 minuty do 2:44 używałeś BH

A więc zacznijmy od podstaw, ehhh...

To nie jest BH'a to po 1.

2. to są gsj, tak jak wspomniałem zauważyłem po banie ten podpunkt, nie wiedziałem o nim i pierwszy raz i ostatni tak latałem.

A po 3. To nie są żadne skrypty, miałem już takie podejrzenia na innych forach, chętnie mogę nagrać handshow itd. ;) 

To teraz pytanie do całego UBT, z jakiej racji mam dostać perma? Skoro 1. Nie robiłem sgs 2. Nie wiedziałem o tym punkcie, a

jak sam Terry napisał można przymknąć oko? :) 

WZÓR BYŚCIE SIE NIE CZEPIALI :)

Nick z CS: pfs 'Apostrof.
Admin banujący: Åšnieżynka xD (Z bansa bralem)
Serwer: FFA
Data zdarzenia: teraz, 19 lis 2019 - 17:41:54
Opis sytuacji: NO co se skakałem duckiem i dostałem perma, teraz czytałem regulamin serwera i nie ma wzmianki z bh. (Robiłem to po raz 1wszy na serwie, nie dostałem upomnienia itd. od razu perma.)
Link do bana z amxbans ( 
http://bany2.strefaskilla.pl/ ): http://bany2.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=5316
Wycinek bana z konsoli: 
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ strefaskilla.pl
[AMXBans] Powod: 'BH'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:104604801'
[AMXBans] Twoje IP: 'CENZURED'
[AMXBans] ===============================================

Jedyne co to jest:

Ale jako iż używam to pierwszy raz to nie powinien być ban lecz jakieś upomnienie.

7. Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Ban 3h / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.)

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Czy ty jestes upośledzony ? jesteś na forum Grafikiem, masz czas na to aby zerknąć w regulamin i sobie go utrwalić, jeżeli go znasz i łamiesz go nadał to jaki sens ma dawanie CI bana na 7 dni jak i tak tego nie przestaniesz naduzywać. Denerwuje mnie takie postępowanie nadużywasz gsj i tego inne syfu umyślnie aby tylko zepsuć grę innym, Tobie już podziękujemy.

@@Edit 

Niby w regulaminie jest 7 dni max, ale w takiej sytuacji nie chcę Cię znać skoro robisz Nam pod górkę. Pozdrawiam

@Edit 2

Dla niektórych zapitalanie prawie że poł mapy na spacji czy jak Wy to tam nazywacie jest "Cool" ale kurna nie jest, oduczycie się tego albo get out ...

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik
2 minuty temu, Tery napisał:

Czy ty jestes upośledzony ? jesteś na forum Grafikiem, masz czas na to aby zerknąć w regulamin i sobie go utrwalić, jeżeli go znasz i łamiesz go nadał to jaki sens ma dawanie CI bana na 7 dni jak i tak tego nie przestaniesz naduzywać. Denerwuje mnie takie postępowanie nadużywasz gsj i tego inne syfu umyślnie aby tylko zepsuć grę innym, Tobie już podziękujemy.

@@Edit 

Niby w regulaminie jest 7 dni max, ale w takiej sytuacji nie chcę Cię znać skoro robisz Nam pod górkę. Pozdrawiam

Nie robię, robiłem to pierwszy raz.

1. Co ma wspólnego grafik z regulaminem FFA? Mogę zaraz zrezygnować, problemu nie ma.

Chociaż jak za przeproszeniem imbecyl się nie przyczepisz :) 

• Użytkownik∙

@Przebiegla Zebra 

Skoncz Gosciu się pogrążać bo i tak nic tu nie osiągniesz, dostałeś bana za zapierdalanie nagminnie na spacji (wyglądało jak autobh) i się jeszcze próbujesz tłumaczyć, sgj czy nie to i tak znałeś konsekwencję swego czynu Pozdrawiam.

• Ha ha 1
  • Użytkownik
Teraz, Tery napisał:

@Przebiegla Zebra 

Skoncz Gosciu się pogrążać bo i tak nic tu nie osiągniesz, dostałeś bana za zapierdalanie nagminnie na spacji (wyglądało jak autobh) i się jeszcze próbujesz tłumaczyć, sgj czy nie to i tak znałeś konsekwencję swego czynu Pozdrawiam.

Konsekwencje poznałem. 7. punkt regulaminu max 7 dni, jesteś, aż tak tępy?

Po co piszesz regulamin skoro sam go nie przestrzegasz? Używałem nagminnie bo nie wiedziałem, że nie można? LOL

Admin siedzący chyba 3 mapy nawet słowa nie napisał na ten temat, o czym my tutaj gadamy?

• Użytkownik
13 minut temu, Tery napisał:

@Edit 2

Dla niektórych zapitalanie prawie że poł mapy na spacji czy jak Wy to tam nazywacie jest "Cool" ale kurna nie jest, oduczycie się tego albo get out ...

jak mam sie poprawić skoro nie dajesz możliwości i permujesz od razu bez upomnienia itd?

• Użytkownik
Teraz, Tery napisał:

Masz prezent na Święta, perm ban za autobh temat uważam za zamknięty, oby tak dalej...

To nie jest autobh, kiedy to zrozumiesz?

• skowron odblokował(a) ten temat
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]