Premium Malma Opublikowano 21 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Imię: Malwina Wiek: 23 Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Praktycznie cały dzień mogę siedzieć z racji mojej pracy i możliwości brania do niego lapka, kiedy tylko mam na to ochotę. Co chciałbyś zmienić: Wiele rzeczy, jestem trochę pedantyczną osobą co do ładu na forum. Moderator za wiele wprowadzać nie może ale posiadając już taką funkcję ma możliwość przypatrzenia się jeśli chodzi o działania bardziej wewnątrz niż zwykły użytkownik. Nie jestem w stanie na dzień dzisiejszy określić dokładnie moich pomysłów ale prawda jest taka, że potrafię się angażować. W czym chciałbyś pomóc: Forum jest wystarczająco mocno rozwinięte ale to nie oznacza, że można usiąść z tyłkiem i poświecić kolorkiem. Zawsze wychodzę z założenia, że jeszcze wiele można zrobić jak i wiele wprowadzić. Jak wiadomo moderator ma określoną liczbę zadań ale na pewno chciałabym wnieść coś od siebie z racji, doświadczenia jakie posiadam. Dlaczego akurat ty: Posiadałam przez ponad rok własną sieć na której tak naprawdę osiągnęłam wszystko co chciałam. Zrezygnowałam z sieci ponieważ życie moje toczyło się w takim kierunku a nie innym, że brakowało mi jednak czasu i chęci. No ale wyszło jak wyszło - moje życie obrało lekko inny kierunek i przez moją aktualną pracę mam czasu aż nadto, przez co najbardziej w świecie mi się nudzi. Pod względem forum mam dosyć mocne doświadczenie bo głównie nim się zajmowałam. Jestem osobą, która nie wykorzystywała nigdy swojej rangi, według mnie każdy zawsze był równy, nie znoszę wywyższania się jak i nadużywania swoich uprawnień. Staram się zawsze pomóc, tak jak i w tym przypadku skoro mam dużo czasu pomyślałam czemu by nie pomóc. Staż na forum: No zbyt długo tu nie jestem ale staram się być aktywna co raczej widać po tym ile jestem online. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Byłam raz. W końcu każdy kiedyś od czegoś zaczął. Jedyne wymaganie jakiego nie spełniam to w sumie posty ale wydaję mi się, że lepiej mieć ich mniej i coś robić niż bezsensownie spamować nie wnosząc tak naprawdę kompletnie nic na forum. 3 4 21 2 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 21 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Jestem na tak + podanko + wiek + doświadczenie -/+ aktywność Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka nienormalna. Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Jestem na TAK! +Podanie +Wiek +Doświadczenie +Staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik J4s1u Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Jestem na TAK: +Miałem okazje z nią współpracować przez ponad rok i ma duże doświadczenie, +Wiek, +Schludnie napisane podanie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik danny` Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Ja tam jestem na tak : + doświadczenie + wiek + ogarnięta + dobre podanie + przykłada się do roboty Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 21 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Jestem na tak +Siedzi 24/7 +Miała własną sieć, wiec mod to dla niej żadne wyzwanie +wiek +/- jak na moje to w podaniu napisałaś za dużo pierdół i powstała spina w czekoladzie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 21 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Na Nie +-aktywność -Staż -mało się udzielasz -wymagania 1 2 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 21 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 (edytowane) Oj Malwinka Malwinka nie oszukujmy się, nadajesz się na to stanowisko: + staż na forum (duuuuży) + Widać że jesteś rozpoznawalna na forum. + Jesteś chyba codziennie na forum co widać chociażby na strefabox'ie. + Pozatym, jesteś bezkonfliktowa Dlatego odemnie masz Wielkie TAK Edytowane 30 Listopada 2019 przez GENERAL ALADEEN Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 22 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 @Malma - Chyba najczęściej ostatnio widziany użytkownik (spammer? ) na sb, a Ty piszesz, że się nie udzielasz na forum ;D No ten staż faktycznie niezbyt długi, ale widać, że masz zapał, więc może Ci to zrekompensuje. Imho trochę za szybko to podanie złożyłaś bo jednak Moderator to już trochę poważniejsze stanowisko, ale skoro nim już kiedyś byłaś to wiesz z czym to się je i jakie obowiązki na nim ciążą. Podanie napisane starannie, nie zrobiłaś tego na odwal się czy na szybko, a to też o czymś świadczy. Posiadasz to czego według mnie powinno oczekiwać się od moderatora czyli poprawne władanie językiem, interpunkcja (prawie ), łeb na karku (tak mi się wydaje) czas, no i chęci oczywiście, a to chyba najważniejsze. Miałaś swoją sieć, więc masz pewnie też i jakieś pomysły co by można było tu usprawnić (chociaż dla mnie na ten moment forum jest dopracowane i zadbane), także myślę, że dodatkowa para rąk się przyda. Jestem za daniem szansy, bo wydaje mi się, że na nią zasługujesz, powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 22 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Na Tak +Wiek +podanie+ Jest 24/7+ Alkus mały :p ? @jeden jaja sobie robisz? To ze jest kobieta nie znaczy ze nie moze miec moda... ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Jestem na nie, - wymagania - jesteś kobietą +/- podanie Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 22 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Godzinę temu, jeden napisał: Jestem na nie, - wymagania - jesteś kobietą +/- podanie Haha.. chyba żartujesz? Co z tego, że jest kobietą? Jakaś kpina. Jestem na TAK! +podanie +doświadczenie +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kocimientka Opublikowano 22 Listopada 2019 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Jestem na nie ponieważ zdążyłam już "wpaść" na nieprzyjemną rozmowę gdzie klientka nie potrafi odróżnić życia prywatnego od sieci/teamspeaka. Mieszanie prywatnego z siecią nie będzie dobrym pomysłem, nie chciałabym dostać warna ewentualnie jakiegoś słownego najazdu na moją osobę za to, że nie podoba jej się, że rozmawiam z kimś kogo nie lubi. Może i poświęca dużo czasu na forum bo ma luźną pracę ale mogłaby bardziej się postarać niż spamić na czatboxie, spam na czatboxie nie oznacza, że jest się aktywnym. Nie wspomnę już o zachowaniu gdzie "kradła" ludziom serwery z sieci. Dużym plusem jest, że siedzi na okrągło i mogłaby być przy każdej problematycznej sytuacji, ale nie przekonuje mnie jej osoba, zwłaszcza na dużym minusie jest to, że użytkowniczka miesza życie prywatne z siecią. Nie będę wredotą, bo przydałby się moderator, który spędzałby tyle czasu co ona na forum ale musiałaby trochę utemperować charakterek i trochę uspokoić się, zarazem też traktuje wszystkie komentarze na czatboxie typu "XDDD" jako atak na jej osobę albo prowokację, z takimi zachowaniami może być już problem bo mogą wszczynać się niepotrzebne spiny. W sumie to tyle z mojej strony jestem na wielkie nie. Pozdrawiam cieplutko z całą rodzinką, buziaczki 2 8 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ervvvv Opublikowano 22 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 No dobra Malwina coś tu napisze pod twoimi wypocinami. Więc tak. Zaczynając od początku, z opanowywaniem ludzi masz spore doświadczenie i robisz, a na pewno robiłaś, bo nie wiem jak jest teraz. bardzo dobrze. Porządek, ład i ogólny efekt wizualny poprzedniej sieci to w większości twoja zasługa. Pomysłów masz dużo, nie wszystkie dobre i zgodne ze wszystkimi, ale były xd. Jako twój pomocnik i zastępca na tamtej sieci wiele się o tobie dowiedziałem i dobrze cię poznałem. Nie zbyt często popadasz z kimś w konflikty, ale są wyjątki X'D. Jeszcze co do punktu z pomysłami i co napisałaś w podaniu to radzę się do tego nie odnosić za bardzo bo pomysły wpadają często do głowy wiążące się z jakąś sytuacją, bądź po prostu po czasie. Prywatnie mogę nazwać się cieplutką osobą z dystansem do siebie. W roli "strażnika" utrzymującego porządek sprawdziła byś się w mojej opinii bardzo dobrze. Jak wiemy doświadczenie na randze (dawna właścicielka) jest istotne w doborze przyszłych moderatorów. Co prawda rządzenie własną siecią, a funkcja moderatora na innej sieci to dwa różne światy, ale ty dasz radę . Pierwsze logowanie - 1 sierpnia. Wtedy miała jeszcze swoją sieć, więc nie wymagajmy wielkiego zaangażowania od samego początku. To, jak zachowujesz się w stosunku do innych aktualnie na czatboxie nie mogę opisać, bo dużo tu nie siedzę. Aktualnie gdy tylko wchodzę na forum widzę oczywiście ciebie, bo jesteś cały czas aktywna. Jak? Nie mam pojęcia. Ale skoro płacą ci za opierd*lanie się w robocie to ci zazdroszczę XDD. Nie chce mi się już więcej coś pisać bo jakbym miał wenę i chciałoby mi się to mógłbym to jakieś masne opowiadanie zrobić ale mi się nie chce więc już koniec tego dobrego. Dochodząc do konkluzji to według mnie nadawałabyś się bardziej na moderatora czatboxa, bo tam spędzasz praktycznie cały czas i jesteś bardziej aktywna. Mój głos oczywiście na tak, bo jakże by inaczej. Peace, yo. Z fartem. 1 3 g00wn0.jpg Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nvahvh1337pl Opublikowano 23 Listopada 2019 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 jestem na nie -wymagania -"sztuczna" aktywność. z drugiej strony miło, że witasz nowych użytkowników (: -pasywno-agresywne zachowania na czatboxie, chociażby w moją stronę. pozdro poćwicz 4 6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik flyz11 Opublikowano 23 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 23 godziny temu, jeden napisał: Jestem na nie, - wymagania - jesteś kobietą +/- podanie "-Jesteś kobietą" a ty jesteś facetem. Na tak +siedzi 24/7 +wymagania +wiek +aktywna 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 23 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Aktywna może i jesteś, ale tylko na boxie. Nie widać żebyś uczestniczyła w życiu forum, rzadko wypowiadasz się w tematach dotyczących forum czy chociażby głosowań na serwery, poza tym na sieci jesteś od niedawna. Kiedyś było takie fajne powiedzonko, "nie spełniasz wymagań, nie składaj podania", jestem na nie. 2 3 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Merwin Opublikowano 23 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Jestem na TAK: +aktywność +wiek +doświadczenie +podanie ładnie napisane Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lolek Opublikowano 23 Listopada 2019 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) XDDDDDD Jestem na nie Piszesz podanie na moda i niby jesteś ogarnięta, jesteś 23 letnim dzieckiem, oddałaś sieć i teraz masz ból dupy że zmiany są na nim. Bardzo łatwo cie sprowokować jak i sama prowokujesz. Udajesz tutaj milutką tylko żeby dostać moda xd śmieszna jesteś Malwinko. W dniu 21.11.2019 o 20:31, Malma napisał: według mnie każdy zawsze był równy XDD śmieszne zdanie każdy był równy, już się przekonałem jaka równa niby jesteś. Ranga zbanowany dla NoWaya za nic xdd Beka z ciebie. Ludzie tu nie wiedzą że jesteś nie ogarem tak samo jak @DATTEBAYO, udawaliście tu tylko miłych żeby mieć rangę xddd. I tak ci przyjmą podanie, bo nikt nie wie jaka jesteś O podnóżek Ervvv i shinga dają na tak ''Zbyt długo tu nie jestem'' Widać bo ci na tak dają Idź lepiej sprzątaj w tym swoim salonie tatuażowym Edytowane 24 Listopada 2019 przez Orbi 3 5 3 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vsTheWRLD Opublikowano 23 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) Myślenie nie jest jej mocną stroną, atecjusz, bieda umysłowa, nie. Edytowane 23 Listopada 2019 przez K3IMaN aKa ShootinG 5 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. NoWay. Opublikowano 24 Listopada 2019 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 (edytowane) Bardzo dobra kandydatura, godna jak Krystyny Pawłowicz do Trybunału Konstytucyjnego. +/- 15 reakcji "Haha" pod podaniem (ludzie z ciebie drwią, to chyba coś znaczy, nie?) +/- Wiek (chociaż mam wątpliwości, bo niby 23 lata, a czasami jednak prezentujesz poziom przedszkolaka, chociaż i ci bywają czasami mądrzejsi) +/- Doświadczenie (oczywiście, ranga właściciela dla własnego dowartościowania; bycie maskotką forum - zawsze na plus, bo tylko i wyłącznie nim się zajmowałaś, a raczej świeciłaś kolorem, bo robiłaś tyle, co nic - nakładanie rang specjalnych za $ to chyba była jedyna czynność, którą robiłaś aktywnie) +/- "Jestem osobą, która nie wykorzystywała nigdy swojej rangi, według mnie każdy zawsze był równy, nie znoszę wywyższania się jak i nadużywania swoich uprawnień." (cholera, takich szczerych jak ty, to ze świecą szukać... ale serio, póki cię tutaj wszyscy nie znają (prócz new boyfriendaXD), to co napiszesz, zawsze łykną ze smakiem, bo zostało ładnie napisane, tylko później będzie duże rozczarowanie, że łyknęli ładnie napisaną nieprawdę; kwestia czasu) +/- Aktywność na forum (sytuacja jak kiedyś, byłaś bardzo aktywna, ale bardzo mało robiłaś, czyli nic nowego) +/- "Staram się zawsze pomóc" (czy ja wiem? pamiętam jak prosiłem o poprawkę w szablonach moderacyjnych i przez x tygodni tego nie zrobiłaś, a przypominam - byłaś ciągle aktywna; cóż, większe umiejętności to nie twoja bajka) +/- "jestem trochę pedantyczną osobą co do ładu na forum" (do osób też, chociaż tego nie napisałaś, wystarczy, że ktoś jest niewygodny to zrobisz mu arrivederci, zwłaszcza, że chłop J@ to będzie łatwiej, hehe) +/- "Forum jest [...] rozwinięte ale to nie oznacza, że można usiąść z tyłkiem i poświecić kolorkiem" (ale przecież to dobrze ci wychodziło, więc po co ten tekst?) +/- "Zrezygnowałam z sieci ponieważ życie moje toczyło się w takim kierunku [...] brakowało mi jednak czasu i chęci" (no właśnie, zrezygnowałaś to zrezygnowałaś, więc wszelkie żale, płacz i zgrzyt zębami jest nie na miejscu, ponieważ sieć sprzedałaś i nie masz nic do gadania, a pisanie rzeczy typu "ten zjeb dostał ub, mieli mało użytkowników to dają ub wszystkim (za twoich czasów było 2x mniej osób, ale to tak przy okazji), administracja taka i i owaka, nieudolna, nieprofesjonalna (+ te skargi po przejęciu forum przez innychXD), styl rozjebany, tabelka rozjebana, wszystko rozjebane itp. jest co najmniej idiotyczne - nie wiem, jeśli myślisz, że za twojej kadencji było jak w Arkadii i wszystko było suuuper, to się grubo mylisz. Innych rzeczy tu nie będę wymieniał, bo to co wyżej napisałem, jest tylko na podstawie podania. Reszta jest zbędna. Ogólnie pozory mylą, teraz jest ładne podanie (sam byłbym na tak, gdyby nie wcześniejsza styczność z tobą, bo przecież podanie okej, osoba na pierwszy rzut oka dobra na to stanowisko, aktywna, sratata i inne duperele) i została zaprezentowana ta lepsza strona, ale to się zmieni jak dojdzie wyżej do władzy i woda sodowa uderzy do głowy (pomijam fakt chłopa w administracji, czyli sytuacja jak na poprzedniej sieci), wtedy będzie szał ciał, samowolki, hipokryzji i debilizmu. Pozdro poćwicz. _ Edytowane 24 Listopada 2019 przez nołej 5 5 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dejmano Opublikowano 24 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 dobra, jako iż najwiecej na mnie gadałaś farmazonów za plecami to dodam trochę od siebie. Pytanie skąd wiem? mam dobrych ziomków i wszystko mi mówili co gadałaś, więc lecimy z tematem Latwo dajesz sie sprowokować, same XD na czacie już gotowało Ci krew w zylach, potrafiłaś tak pluć jadem na tsie ze to glowa mala. Ktos dobrze napisal, nie odrozniasz zycia prywatnego od sieci. Wystarczy, ze ktos zacznie przystawiac Ci sie do chlopaczka i potrafiłaś banować ludzi na czatboxa/sieć, gdzie po minięciu znaczniue dluzszego czasu blokady i odbanowaniu danej osoby przez innych administratorow wywoływalo u Ciebie ból dupy i w ten sam dzień potrafiłaś nałożyć blokadę 1000 razy dluszą od poprzedniej za nic. Druga sprawa to taka jak jesteś fałszywa, wiem to doskonale ze obrabiasz ludziom dupy a pozniej zgrywasz niewiniątko jak najdzie sytuacja ze musisz z nimi gadać, po czym znow zacyzna się jazda i gadanie za plecami. Na poprzedniej sieci miałaś ogromny ból, jak administracja zaczela naprawiać błedy po Tobie i innych, nonstop prokowacje do administracji, wyzwiska uzytkownikow, nawet tych ktorych nie szanowałaś wyzywałaś bez zadnych skrupułów, teksty od jakiegoś rakowiska etc, smieszne w chuj, mam nawet zapisane screeny jak to bardzo ladnie odzywalas sie do uzytkownikow jako były wlasciciel X D Twoj tok myślenia jest dość płytki, wszystkie docinki, te ktore nie są do Ciebie traktujesz jakby były do Ciebie Nie zapomnij pogadać o mnie na tsie, buzia 2 5 2 Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 24 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Niestety jestem na NIE. Dziwnym trafem wypowiadają się na TAK ludzie, którzy może i Cię lubią czy tam szanują, ale osobiście jestem na NIE. Nie będę tutaj cytował wyżej użytkowników, bo jest to bez sensu pisania tego samego co wyżej oni. -Aktywność znikoma, że tak powiem, UPS moderacja otwarta i już leci podanie, bo czemu nie. Agresywna, nie stabilna emocjonalnie. Nie pytaj, z skąd wiem, bo nie jestem jedyny co wie o Tobie wiele, po mino, że Ty w ogóle mnie nie kojarzysz i nie znasz i to jest piękne. Obrażanie i gadanie o kimś nie jest fajne. Osoba jak już jest to nic nie powiesz, tak to już jest być przestraszoną, że może coś się stać. No tak (kotka shizo) to może i coś podziałać jak jest na J@.. Jestem na nie. 7 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 27 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Jestem na nie. -aktywność -komentarze na temat twojej osoby (nie znam Cię ale coś musi być na rzeczy, że masz podaniem aż 20 reakcji "HaHa" oraz dużą część negatywnych komentarzy). +doświadczenie 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzieffcynka Opublikowano 28 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Jestem jak najbardziej na tak, Malwinka jest strasznie sympatyczną i pomocną osóbką (według mnie). Bzdury, które gadają osoby powyżej są raczej wyssane z palca albo oceniły Malwinkę moją kochaną powierzchownie, więc zdanie wasze się nie liczy, sio! TAK -aktywność -wiek -doświadczenie -podanie -moja miłość<3 1 13 1 https://steamcommunity.com/id/dzieffcynkaofficial/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi