Użytkownik karon Opublikowano 22 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Twój nick: bls'karon Nick admina banującego: jakis placzek @LuKasz14 Data i czas zdarzenia: przed chwila Serwer (mod): 5vs5 Opis sytuacji: no co, jego kumpel dostal kask z deagla na schodach, potem z nim sie strzelalem i dostal kask skanem przez drewno i insta ban, bez patrzenia XD Wycinek z konsoli: - @@/edit Ty chlopie w jakims goldzie siedzisz, czy co? Skoro mnie ogladales wczesniej, to czemu wczesniej mnie nie zbanowales? Pograzasz sie w tym momencie i to ostro. Gram w te karabiny od 2016 roku i wiesz, to nie jest trudne po takiej dlugosci grania ogarnac skanowanie i strzelanie z deagla w miare celnie. XD czekam na demo 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik LuKasz14 Opublikowano 22 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Nie ja Cie banowałem. Więc najpierw zobacz kto Cie zbanował. //edit Dla ułatwienia masz tutaj link do bana w SB http://dynamit5544.usermd.net/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:160893160&advType=steamid&Submit //edit Nie tak szybko. Odwołanie od bana nie jest zrobione według wzoru. Co to ma być Data i godzina zdarzenia "Przed chwilą" Admin ma się teraz domyślić na kiedy i o której go zbanował ? Według mnie jest to śmieszne, że "ADMIN" daje taki przykład i piszę sobie odwołanie na odpie.... Fajnie jak by każdy był jednakowo traktowany. @Trivor oznaczam Cie bo to jest twój admin i chyba fajnie było by jakbyś to zobaczył. @KUBI Każecie innym graczom poprawiać odwołania bo jest źle napisane a tutaj co ? Tylko tyle miałem do napisania. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 23 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 @Galipso 48h na rozpiske. @danny` weź wytłumacz im bo ja więcej już nie mogę... Doczepia sie bo gracz w odwołaniu napisal przed chwilą i nie ma zamiaru z rozpisac demka z tego powodu. @Youmuus Ty jestes wlascicielem sourcebansa i dlatego prosze cie zebys zobaczyl co naprawdę ludziom przeszkadza. Powiem tylko tak. Jezeli nie zostanie demko rozpisanie po tych 48h to gracz dostanie ub I dopilnuje tego że ostatni raz coś takiego zrobił. Jezeli nie, to sie zgłoszę do wyższej administracji żeby ogarneli Ciebie. (Może to nawet skutkować banen) Ps. Nie strasze was itd tylko mówię jak może się skończyć takie cwanikowanie. Pozdrawiam Kubi 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Galipso Opublikowano 23 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 @KUBI Chciałbym zwrócić uwagę na to jak napisane jest to odwołanie xD. Nawet osoba banująca jest podana źle oraz w sposób prowokujący. "Data i czas zdarzenia: przed chwila"- czyli kiedy?? xd. "Insta ban bez patrzenia"- nie raz cię oglądałem, więc nie wypowiadaj się jeśli nie jesteś czegoś pewny :)). @karon ;^^ pisałeś coś o profesjonalizmie serwera 5vs5, a sam nie umiesz nawet porządnie napisać odwołania xDD. 2 1 Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 24 Listopada 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 18 godzin temu, Galipso napisał: @KUBI Chciałbym zwrócić uwagę na to jak napisane jest to odwołanie xD. Nawet osoba banująca jest podana źle oraz w sposób prowokujący. "Data i czas zdarzenia: przed chwila"- czyli kiedy?? xd. "Insta ban bez patrzenia"- nie raz cię oglądałem, więc nie wypowiadaj się jeśli nie jesteś czegoś pewny :)). @karon ;^^ pisałeś coś o profesjonalizmie serwera 5vs5, a sam nie umiesz nawet porządnie napisać odwołania xDD. Zaczynasz mnie irytować... Tutaj UBT i Admini nie czepiają się na "źle" podaną datę, a Ty robisz z tego chuj wie co. Data i czas zdarzenia: 11-22-19 17:52http://dynamit5544.usermd.net/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=bls&advType=name Poświęciłem dla Ciebie 10 sekund aby odnaleźć datę nadania bana. Teraz już lepiej? Masz jeszcze 5.30 h na rozpisanie demka. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 24 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Czas minął. Gracz dostaje UB. Pozdrawiam Kubi @LuKasz14 porozmawiaj z adminem żeby następnym razem rozpisał. 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 24 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi