Użytkownik Merwin Opublikowano 23 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Imię: Wiktor Wiek: 17 Doświadczenie: Jeśli chodzi o doświadczenie z rangami które zajmują się "forum" jest zerowe Co do samego sportu to mam spory zakres wiedzy . Kiedyś uczestniczyłem bardzo aktywnie w typowaniu na innym forum . Dlaczego chcesz zostać typerem?: Z całym szacunkiem do osób na tym stanowisku ale uważam ze dział z typowaniem jest nie za mocno rozwinięty i nie zbyt chętnie odwiedzany . Dlatego chciałbym wprowadzić parę zmian co do samego stylu typowania , systematyczności zakładania tematów oraz różnorodności co do lig Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłką nożną , chciał bym również stworzyć dział "Skoki narciarskie " oraz jeśli czas pozwoli i uznam ze może to wypalić dodał bym dział związany z koszykówką . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 23 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Czy ja wiem? +wiek -Doświadczenie -podanie -Piłka nożna jest zajęta jedynie teraz mógłbyś się zająć "skokami" Można ogółem dać szansę! Ale na okres próbny.. 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 23 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 6 godzin temu, Merwin napisał: chciałbym wprowadzić parę zmian co do samego stylu typowania Daję tak bo chcę zobaczyć co masz w planach. + Chęci. + Osoby z otwartą głową są zawsze mile widziane w ekipie. ± Wiek. - Doświadczenie. - Podanie napisane tak sobie. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 23 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 okres próbny + chęci + plany na dalszy rozwój - aktywność 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 25 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Jestem na TAK +chęć pomocy +Nowe pomysły +wiek Co do doświadczenia.. myślę, że to nie problem bo doświadczenie zdobywa się stopniowo i zawsze musi być ten pierwszy raz. POWODZENIA! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 25 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Na tak + wiek + chęci + pomoc w większym rozruszaniu danego działu - jedynie twoja interpunkcja kuleje 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Podanie przyjmuje, dodam Cię do konwersacji typerów i już tam sobie wszystko dogadacie. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi