Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Zbakane_OkO na moderatora

Zbakane_OkO

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię: Grzegorz

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum: 3h. Z nową rangą pewnie więcej mam stały dostęp do neta nawet w pracy.

Co chciałbyś zmienić: Ogólnie chciałbym pomóc w rozwoju strefy skilla. Jak na razie uważam ze forum jest dobrze prowadzone, chodź kilka drobnych zmian by się przydało ale to kwestia czasu żeby troszkę odświeżyć forum i zwerbować więcej użytkowników/graczy.

W czym chciałbyś pomóc: We wszystkich obowiązkach moderatora żeby była zachowana odpowiednia kultura na forum i żeby każdy temat był w odpowiednim dziale bez zbędnego spamu, jak i również pomoc nowym użytkownikom.

Dlaczego akurat ty: Często przebywam na forum i czytam większość tematów, jestem osobą kulturalną i bezstronną jak i również pomocną.

Staż na forum: 4 miesiące.

Czy byłeś już kiedyś moderatorem: Tak globalnym.

• Lubię to! 3
  • Ha ha 2

syg..gif.08e2f45068f02b4754075e79d6cec25c.gif

• Użytkownik

Jestem na TAK:

+wiek

+jesteś znany i lubiany :D

+staż na forum

+doświadczenie 

+/- Czas . Mam małe obawy czy będziesz miał odpowiednią ilość czasu by ogarniać serwer i forum ale mam nadzieję ze dasz radę 

• Lubię to! 1

GFTePd.png

Więc drogi przyjacielu co do podania to jest bardzo ładnie, czytelnie i zrozumiale napisane. Widać, że jesteś dojrzałą osobą i na pewno nie zaszkodziłaby Twoja pomoc w naszych szeregach. Jednak niestety nie bardzo Cię kojarzę - co nie oznacza, że przez to jestem na nie. Pozatym jesteś aktywny na forum jak i doświadczenie jest. Dla mnie jesteś odpowiednia osoba na to stanowisko. Dlatego ja jestem zdania, że każdy zasługuje na szanse. Ranga Opiekun serwera z powietrza sie nie pojawiła.

Jestem na Tak 

• Lubię to! 1
  • Premium
Premium

Za daniem szansy 

+ podanie 

+ wiek 

+ doświadczenie 

- aktywność mało udzielasz się na forum 

• Lubię to! 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• VIP
VIP

Na nie 

- doświadczenie 

- ogólne zachowanie/podjęcie do bardziej odpowiedzialnych rang 

+ Wiek 

Niestety, ale nawet jakoś.opiekun nie wykazes się jakoś specjalnie, a tymbardziej pod zwgled samego zachowania

76561197963540280.png

• Użytkownik

Jestem na nie. 

- Często pojawiają się spiny na forum, w których bierzesz udział, zazwyczaj są to kłótnie z graczami dd2. 

- Słabe podanie, zdecydowanie za krótkie. "Czy byłeś już kiedyś moderatorem: Tak globalnym." - dzień? Miesiąc? Mogłeś dodać coś więcej od siebie na ten temat, nikt tu nie jest wróżką. Poza tym fatalny wyboru kolorów, trzeba było od razu dać przezroczystą czcionkę.

± Aktywność na forum. Rzadko Cię widuję, czy to na boxie czy w tematach, choć trzeba przyznać, że dział z głosowaniami odwiedzasz dość często, natomiast w pozostałej części forum nie jesteś już tak aktywny. 

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik

Jestem za okresem próbnym.

+wiek

+doświadczenie

+aktywność

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

w życiu

-dwadziescia dwa  tryliony i biliony nie gadaj farmazonow,że dobry opiekun [jak widać powyżej ludzie się skarżą i mają rację]

- frozen wyjasnil

+jedyny plus jest taki,że se posta mogę nabić

Pozdrawiam.Dyskryminowany Gracz

• Użytkownik

Na tak

+Wiek

+Podanie
+/- Aktywność 

Ranga opiekuna sama się nie nadała warto dać szanse 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

Po ustaleniach administracji na TeamSpeak'u doszliśmy do wniosku, że mało się wysiliłeś przy pisaniu podania, mi samemu słabo się je czyta - brak przecinków lub użyte w nieodpowiednich miejscach. Myśleliśmy nad ewentualnym przyjęciem Ciebie, ale zabrakło już miejsc w tej rekrutacji. Poczekaj do kolejnej, przyłóż się do podania i myślę, że wtedy masz duże szanse. 

• sh1zo_nnjl zablokował(a) ten temat
  • Właściciel
Właściciel

NWGL1lz.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]