Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 23 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Imię: Grzegorz Wiek: 29 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum: 3h. Z nową rangą pewnie więcej mam stały dostęp do neta nawet w pracy. Co chciałbyś zmienić: Ogólnie chciałbym pomóc w rozwoju strefy skilla. Jak na razie uważam ze forum jest dobrze prowadzone, chodź kilka drobnych zmian by się przydało ale to kwestia czasu żeby troszkę odświeżyć forum i zwerbować więcej użytkowników/graczy. W czym chciałbyś pomóc: We wszystkich obowiązkach moderatora żeby była zachowana odpowiednia kultura na forum i żeby każdy temat był w odpowiednim dziale bez zbędnego spamu, jak i również pomoc nowym użytkownikom. Dlaczego akurat ty: Często przebywam na forum i czytam większość tematów, jestem osobą kulturalną i bezstronną jak i również pomocną. Staż na forum: 4 miesiące. Czy byłeś już kiedyś moderatorem: Tak globalnym. 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Merwin Opublikowano 23 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Jestem na TAK: +wiek +jesteś znany i lubiany +staż na forum +doświadczenie +/- Czas . Mam małe obawy czy będziesz miał odpowiednią ilość czasu by ogarniać serwer i forum ale mam nadzieję ze dasz radę 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Więc drogi przyjacielu co do podania to jest bardzo ładnie, czytelnie i zrozumiale napisane. Widać, że jesteś dojrzałą osobą i na pewno nie zaszkodziłaby Twoja pomoc w naszych szeregach. Jednak niestety nie bardzo Cię kojarzę - co nie oznacza, że przez to jestem na nie. Pozatym jesteś aktywny na forum jak i doświadczenie jest. Dla mnie jesteś odpowiednia osoba na to stanowisko. Dlatego ja jestem zdania, że każdy zasługuje na szanse. Ranga Opiekun serwera z powietrza sie nie pojawiła. Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 23 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Za daniem szansy + podanie + wiek + doświadczenie - aktywność mało udzielasz się na forum 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 24 Listopada 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Na nie - doświadczenie - ogólne zachowanie/podjęcie do bardziej odpowiedzialnych rang + Wiek Niestety, ale nawet jakoś.opiekun nie wykazes się jakoś specjalnie, a tymbardziej pod zwgled samego zachowania Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 24 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Jestem na nie. - Często pojawiają się spiny na forum, w których bierzesz udział, zazwyczaj są to kłótnie z graczami dd2. - Słabe podanie, zdecydowanie za krótkie. "Czy byłeś już kiedyś moderatorem: Tak globalnym." - dzień? Miesiąc? Mogłeś dodać coś więcej od siebie na ten temat, nikt tu nie jest wróżką. Poza tym fatalny wyboru kolorów, trzeba było od razu dać przezroczystą czcionkę. ± Aktywność na forum. Rzadko Cię widuję, czy to na boxie czy w tematach, choć trzeba przyznać, że dział z głosowaniami odwiedzasz dość często, natomiast w pozostałej części forum nie jesteś już tak aktywny. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zafiksowanyy Opublikowano 24 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 na nie. - nie ogar - Sosnowiec - słabe podanie - nie da rady Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lolek Opublikowano 24 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Tak Więcej inteligencji niż shinga i malma razem wzięci Wiek idealny aktywność 1 2 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Hmm z tym podaniem sie nie postarales, ale mozna dac Ci szanse. + wiek + aktywność + doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 27 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Jestem za okresem próbnym. +wiek +doświadczenie +aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 28 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 w życiu -dwadziescia dwa tryliony i biliony nie gadaj farmazonow,że dobry opiekun [jak widać powyżej ludzie się skarżą i mają rację] - frozen wyjasnil +jedyny plus jest taki,że se posta mogę nabić Pozdrawiam.Dyskryminowany Gracz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pawełek_Szefito Opublikowano 29 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Na tak +Wiek +Podanie +/- Aktywność Ranga opiekuna sama się nie nadała warto dać szanse 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Grudnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Po ustaleniach administracji na TeamSpeak'u doszliśmy do wniosku, że mało się wysiliłeś przy pisaniu podania, mi samemu słabo się je czyta - brak przecinków lub użyte w nieodpowiednich miejscach. Myśleliśmy nad ewentualnym przyjęciem Ciebie, ale zabrakło już miejsc w tej rekrutacji. Poczekaj do kolejnej, przyłóż się do podania i myślę, że wtedy masz duże szanse. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Grudnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi