Użytkownik fr0zen Opublikowano 25 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 1. Nick: @fr0zen2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Moderator, typer3. Powód: Mam zamiar niedługo rozpocząć pracę w stoczni gdańskiej, co wiąże się z codziennymi wyjazdami do Trójmiasta (≈2h w jedną stronę). Dodatkowo muszę pozałatwiać sprawy związane z samozatrudnieniem u nich, więc czasu będę miał naprawdę strasznie mało. Dlatego postanowiłem napisać rezygnację teraz póki trwa rekrutacja na moda, żeby nie było później zamieszania. Dzięki za szansę, forum będę odwiedzał jeśli czas na to pozwoli, niestety na dodatkowe obowiązki nie mogę sobie pozwolić. @Dusia myślałem przez chwilę o tym, ale szybko doszedłem do wniosku, że branie tak długiego urlopu nie ma sensu, bo nie byłby to tydzień czy miesiąc. Zważywszy na to, że sam dojazd pochłania sporo czasu (4h dziennie + ewentualne czekanie na pociąg powrotny 1h), a do tego doliczmy jeszcze czas pracy (8-10h)… Sam fakt, że nie będę miał czasu dla narzeczonej mnie męczy (podbudka o 3:00, powrót o 19:00 jak dobrze, chyba, że mi ucieknie/nie będzie pasował pociąg to o 21:00). Także w najlepszym wypadku będę miał wolne 8h dziennie, a gdzie sen i życie prywatne jak zakupy chociażby czy wyjście z narzeczoną gdziekolwiek. Uważam, że to jedyna słuszna decyzja na ten moment patrząc też na to, że obecnie rekrutacja na moderatora jest otwarta i szybko znajdzie się zastępstwo. Może jeśli uda mi się znaleźć dobrze płatną pracę w pobliżu mojego miejsca zamieszkania, a nie taki kawał od domu to spróbuję na nowo dostać się do ekipy zielonych, ale to za co najmniej pół roku. Bardzo dziękuję za miłe słowa, ale muszę myśleć racjonalnie i szkoda zabierać miejsce komuś kto faktycznie ma czas i może coś jeszcze podziałać na forum. 1 5 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Listopada 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 @fr0zen aa nie lepszy urlop? jestes jednym z lepszych moderatorów ;d 3 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Żegnaj bracie Powodzenia ❤ 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Jeśli mam być szczery, byliśmy pełni nadziei nad Twoim awansem - jeżeli jednak faktycznie musisz zrezygnować, niestety z przykrością muszę przyjąć rezygnację. Mamy nadzieję, że gdy wszystko się ustabilizuje, ponownie spotkamy się w administracji. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi