GENERAL ALADEEN Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 1. Imię: Dawid 2. Wiek: 38 lat 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Jeśli chodzi o czynniki zawodowe ze względu na moja prace jestem dostępny na forum praktycznie cały dzień, nie licząc czasu kiedy oddaje się w objęcia Morfeusza. Jak zauważyliście jestem nocnym markiem, czasami siedze do 4 rano mało sypiam lecz wystarczająco. 4. Co chciałbyś zmienić: Mam kilka propozycji odnośnie forum, oraz chciałbym przyciągać jak najwięcej graczy na strefe oraz wspierać finansowo waszą wspaniałą sieć. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym móc w końcu dołączyć do grupy moderatorów na forum. Myślę, że poradzę sobie jako Moderator Forum, ponieważ jestem osobą, która zachowuję bezstronność, co według mnie jest dość ważne. Ze swoich obowiązków jako ubt wywiązuje się, chyba dobrze. 6. Dlaczego akurat ty: Żeby utrzymać tu jakiś ład i porządek na forum, powód jest banalny i stary jak świat. Pomóc w utrzymywaniu tego porządku. jestem osobą cierpliwą i opanowana, jak już wcześniej wspominałem, bardzo trudno mnie wyprowadzić z równowagi. Nie upieram się i nie dyskutuje na dany temat, jeśli rzeczywiście nie mam racji, potrafię się przyznać do każdego błędu i przeprosić jeśli wymaga tego sytuacja. Zasadniczo nie używam przekleństw ani wulgaryzmów, chyba że w uzasadnionych przypadkach, żeby podkreślić dane zdanie, aczkolwiek staram sie nie obrażać nikogo w ten sposób. Potrafię przyjąć konstruktywną krytykę i nie kłócić się z tym, pod warunkiem, że to jest owa krytyka, a nie typowy hejt bez sensu i nie na temat. Byłem już ubt na kilku sieci serwerów które już zakończyły swoje działalności, tylko jedna sieć działa do dnia dzisiejszego, wiec nie będę podawał jej nazwy, a byłe sieci mogę podać jeśli ktoś będzie zainteresowany nazwami. Myślę, że jakieś doświadczenie na stanowisku zielonego posiadam. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak do czasu fuzji mojej byłej sieci Cs Eskejp. 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 (edytowane) A wsm chuj jestę na tak, - staż +/- aktywność +/- podanie Edytowane 25 Listopada 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Listopada 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Jestem na Tak. +wiek + doświadczenie + bezstronność +dobre podanie. Powodzenia. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 25 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Miałem się nie wypowiadać w podaniach, ale tutaj muszę. - Twoja pisownia czyli ortografia i interpunkcja jest na poziomie chłopca z podstawówki walisz takie byki, że łapie się za głowę, to podanie pewnie pisałeś 3 dni. - Na Escape notorycznie wrzucałeś plagiaty, co było nie raz udowodnione. Nawet podanie na redaktora (jeśli dobrze kojarzę) skopiowałeś z jakiegoś podania z innej sieci co w ogóle jest niedopuszczalne. - Nie ogarniasz BL, a ty już chcesz się zabierać za moderowanie. - Wytykiwanie twoich błędów ortograficznych odbierasz jako atak, przez co stawałeś się chamski i gburowaty tylko dlatego, że ktoś Ci napisał, że powinieneś napisać wyraz przez "o z kreską" Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mihu2137 Opublikowano 25 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 (edytowane) Mówienie, że ktoś będzie złym moderatorem patrząc na problemy z ortografią jest czystym przykładem hiperbolizacji od osoby, która jest już na kogoś wrogo nastawiona od samego początku. Moderator ma się wyróżniać cechami jak sumienność, bezstronność, dojrzałość. Widzę, że jedna osoba tutaj pomyliła podania, to nie jest podanie na redaktora tylko na moderatora. Moderator nawet z definicji jest to osoba zajmująca się użytkownikami i porządkiem, ona nie pisze felietonów czy artykułów. A nawet gdyby było to podanie na redaktora to przypomne że historia pokazała nam że osoby z dysleksją nawet radzą sobie z takimi zajęciami, dobrym przykładem jest Jacek Żakowski, który był publicystą telewizyjnym i prasowym. A więc jestem na TAK +Aktywnośc +Chęci +bezstronność Edytowane 25 Listopada 2019 przez mihu2137 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 25 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Plagiat, podanie odrzucone. 1 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 25 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi