Użytkownik zejuuu` Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Nick: zejuu, zeiu, zeju różne różniaste Imię: Aomstz Wiek (dokłada data): 16.04.03 SID: STEAM_0:1:149750235 *https://steamcommunity.com/id/zejutoja/* Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Wchodzę często, ale na krótko żeby obczaić co jest 5 but łącznie to będzie z godzinka może dwie. Opisz siebie: Jestem wesoły Romek, lubię spać i w sumie to tyle. Dlaczego akurat Ty?: Bo w sumie to mi się nudzi, a że jedyny UBT'ek od 1.6 jest na urlopie to se złoże podanie. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Od dziecka Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Ponad przeciętnie. Kontakt: Steam, forum, ts ale rzadko wchodzę. buzi 2 Odnośnik do komentarza
Premium LoveOrHate Opublikowano 26 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Na nie. - nieznany gracz, raptem 4 posty na forum a już podanie na UB - brak jakiś rozpisek, po których można weryfikować jego znajomość cheatów; - podanie napisane od czapy - wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Jestem na nie. - Nikt Cię nie zna. - Podanie wygląda jak słaby żart. - Wiek zbyt niski. - Zerowa aktywność na forum. - Nie spełniasz wymagań. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik malango Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Jestem na Nie -nikt cie nie zna -wiek -zerowa aktywność forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Na Nie -aktywność -Staż -podanie -Nikt Cię nie zna 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 26 Listopada 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Jestem na NIE. - podanie to jakaś kpina - nie znamy Cię - nie widać chęci ani zaangażowania. - wiek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Na nie - 4 posty ? - 4h online - nikt ciebie Nie zna - podanie po hu*u napisane +steam -wiek Trochę po**bana akcja że rodzice właśnie tak dali ci na imię "Aomstz" 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Znam go z Eskejpa był Bl na tej sieci, noi powiem szczerze że sprawdzał sie niezle dobrze rozpisywał demka. Tylko jest z nim jeden problem nie jest stabilny i po jakimś czasie rezygnuje z rang jak to było na Eskejpie - Staż + Wiek + Doświadczenie + Steam - Nie znany Przykro mi ale musze być na NIE popraw aktywność, zgłaszaj odpaleńców w dziale rozpisuj, demka jeśli chcesz pomóc. To dam ci wtedy swoje poparcie na chwile obecną jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ANTI-CHEATER Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Na tak: +wiek +podanie +doświadczenie +i tak jest cyrk w ubt 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Na nie? Znamy sie? - podanie- staz-- 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Merwin Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Jestem na Nie : -Wiek -Doświadczenie -Staż na forum -Nie znam cię w ogóle i chyba nie tylko ja -Podanie napisane na odwal 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Na nie: -jaką gwarancję dasz,że nie prześpisz powierzonej ci rangi ? - wydajesz mi się być łobuzem - jak ci się nudzi to rozbierz się i pilnuj swoich rzeczy Pozdrawiam.Chumor 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 27 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Głupiutki jak byłeś jesteś nadal. - podanie - wiek - aktywność - na siłę chcesz zabłysnąć/być fajnym ale średnio Ci to wychodzi 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 27 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Podanie dla beczki ale nabije sobie posta Jestem na nie zejuuu ;c -aktywność -staż -podanie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 27 Listopada 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi