Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 1. Imię: Maja 2. Wiek: 18 lat 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Z telefonu korzystam praktycznie cały czas więc mam stały dostęp do forum. Jeżeli akurat mnie nie ma to wystarczy jedna wiadomość na messengerze lub gg i jestem, niezależnie od pory dnia czy nocy. Chodzę późno spać więc można się mnie spodziewać w późnych godzinach a w weekendy nawet bardzo późnych. Teoretycznie załóżmy, że mogę poświęcić na forum od 6 do 8 godzin dziennie. 4. Co chciałbyś zmienić: Obecnie nie mam do końca sprecyzowanych pomysłów, jeżeli natomiast wpadnę na jakiś genialny to z pewnością się nim podzielę. Jeśli zostane moderatorem to skupię się przede wszystkim na wykonywaniu obowiązków mi powierzonych aby forum dobrze sie rozwijało i odpowiednio funkcjonowało. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałabym pomóc w funkcjonowaniu sieci, moderowaniu tematów (nie tylko w dziele redakcji i typera) ale przede wszystkim w utrzymaniu kultury na sieci i kontroli przestrzegania regulaminu. Lubię i chce pomagać innym więc chciałabym aby użytkownicy mieli świadomość tego, że jeżeli się do mnie zwrócą to im pomogę. 6. Dlaczego akurat ty: Jak wiecie na forum pełnię obecnie dwie funkcje: redaktora oraz typera. Obie funkcje wymagają ode mnie aktywności, lecz nie stałej (tematy dodaje się do jakiś czas). Chciałabym czegoś więcej, czuje niedosyt obowiązków. Spełniam wszystkie warunki, nie mam żadnych ostrzeżeń, nie wchodzę w żadne konflikty i wydaje mi się (albo taką mam nadzieję), że zdanie użytkowników na mój temat jest dobre. Więc dlaczego miałabym nie spróbować? 7. Staż na forum: Od 28 lipca. Myślę, że ten czas wystarczył abym dała się poznać. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak. Bardzo dobrze wspominam ten czas. Wymagania: • Znajomość ortografii + • Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej 3 miesiące temu + • Posiadane 200 postów + • Umiejętność czytania ze zrozumieniem + • Znajomość regulaminu + • Minimum 17 lat + • Brak ostrzeżeń na forum + 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 26 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Jestem na TAK :* +wiek +wymagania +widać potencjał +aktywnośc Nie znam Cię dziewczyno, ale podanie bardzo mnie przekonuje:) buźka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 27 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Oczywiście że na Tak Wiek+ Podanie+ Wymagania+ 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 27 Listopada 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Ostatnio odszedł nam jeden z moderatorów, więc można dać szansę + Wiek + Aktywność +/-- podanie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 27 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Jestem na tak. ± Aktywność. + Wiek. + Doświadczenie. + Bezkonfliktowa. 10 godzin temu, NeQMaster1 napisał: Jestem na TAK :* Usuń tego buziaka zanim Frosty zobaczy. 1 2 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ANTI-CHEATER Opublikowano 27 Listopada 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 na tak: +fajne zdjęcie miała w tym konkursie miss/mister + Aktywność + Wiek + Doświadczenie + Bezkonfliktowa 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 27 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Jestem na TAK + Wiek + Podanie + Doświadczenie + Chęć pomocy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Merwin Opublikowano 27 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Jestem na TAK: +Wiek +Doświadczenie +Dobrze napisane podanie +Bezkonfliktowa +Czas +Chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 27 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Na tak Na stanowisku redaktora i typera dobrze sobie radzi Wiek, nie zachowuje się dziecinnie Doświadczenie, aktywność. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 27 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Jestem na tak. +aktywna +wiek +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 27 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Mega podanko + podanie + wiek + aktywność 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 27 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Tak! Myślę, że najbardziej nadajesz się na to stanowisko zwłaszcza, że odszedł jeden z moderatorów.. -wiek -aktywność -staż na sieci - masz już redaktora to dasz sobie radę i z moderatorem pozdrawiam cieplutko 2 Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 27 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Jestem na tak + aktywność + zaangażowanie + z tego co zauważyłam to nie wdaje się w żadne bezsensowne konflikty + dobrze sobie radzi jako redaktor, więc raczej jako moderator też sobie poradzi 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) Też jestem na TAK moim zdaniem świeża osoba przyda sie wam w Administracji. + Podanie wszystko sensownie i estetycznie napisane. + Pomimo obowiązków, na forum redaktor, typer, potrafi pogodzić jeszcze forum. + Pozatym jest bezstronna, bezkonfliktowa, miła, kulturalna. + Po prostu osoba godna tego stanowiska. Brać od razu Edytowane 30 Listopada 2019 przez GENERAL ALADEEN 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 2 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi