Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 27 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 nie wiem jak wy ale ja juz w swetrzu sfiontecznym c: @Inka. słowiański, zanim to było modne, wyprzedziłam trend 15 lat temu MAŁY BONUS, LIL CHOINA IN THE MIX XD 1 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Inka. Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Jaki przykuc Ładnie ładnie, pink power @tetrahydrokannabinol, brawo Ty! Odnośnik do komentarza
Premium LoveOrHate Opublikowano 28 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 28 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Wstałem o godzinie 9;03 nie wyspałem się i zmarzłem.. powieki niczym jesienne liście mi spadały, ale walczyłem chwyciłem w dłoń telefon powolnymi ruchami palców wszedłem na forum.. zastanawiając się co to za temat kiedy kliknąłem i ujrzałem twe zdjęcie poczułem się jakbym dostał zastrzyk adrenaliny, zmęczenie ustąpiło moje oczy otworzyły się niczym kiełkujący wiosenny szafran, a moje ciało ogarnęło ciepło za oknem kończy się Listopad, a we mnie płonie niczym w upalny lipcowy dzień. Pięknie Kasiu. 2 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Siema mozna wiedzieć gdzie kupiłeś ten sweterek, bo chcialem rzonie kupić. Odnośnik do komentarza
Premium LoveOrHate Opublikowano 28 Listopada 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 4 godziny temu, venom napisał: Wstałem o godzinie 9;03 nie wyspałem się i zmarzłem.. powieki niczym jesienne liście mi spadały, ale walczyłem chwyciłem w dłoń telefon powolnymi ruchami palców wszedłem na forum.. zastanawiając się co to za temat kiedy kliknąłem i ujrzałem twe zdjęcie poczułem się jakbym dostał zastrzyk adrenaliny, zmęczenie ustąpiło moje oczy otworzyły się niczym kiełkujący wiosenny szafran, a moje ciało ogarnęło ciepło za oknem kończy się Listopad, a we mnie płonie niczym w upalny lipcowy dzień. Pięknie Kasiu. Wystarczyło napisać, że poczułeś przypływ sił witalnych w "3" nodze, a nie rozpisałeś się jak Słowacki 2 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 29 Listopada 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi