Użytkownik X-IkSiK Opublikowano 30 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Imię: Tomek Wiek: 15 Doświadczenie: Interesuje się Sportem, Wiem co trzeba robić w typowani, lecz nie byłem jeszcze typerem Dlaczego chcesz zostać typerem?: Myślę że mógłbym pomóc w rozwoju innych sportów w typowani [w tej chwili jest to średnio rozwinięte] Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Siatkówką - Brak przydziału, lub tenis Ps: Warto spróbować ulepszać forum a szczególnie ten dział zawsze jest to forma rozrywki na forum i sprzydała by się w tym Pomoc! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 30 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Póki co jestem na nie. - Wiek. - Słaba aktywność na forum. - Brak doświadczenia. - Podanie nie przekonuje. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 30 Listopada 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Aktywność jak na tak krótki czas jest dość dobra, udzielasz się w dziele typera, nie masz doświadczenia ale wiesz o co chodzi, tenisa nie ma a mógłby być.. Jestem za okresem próbnym. ? Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi