Użytkownik CZARNY Opublikowano 1 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 (edytowane) Twój nick:??????Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/czarny6969/ Nick admina banującego:Kubi Data i czas zdarzenia:14;52/1.12.2019 Serwer (mod):only mirage 1280tick Opis sytuacji:chcialem go pochwalic ze po rundzie juz wiedzial, ze mam "aima i wh" (: Wycinek z konsoli: ################################################# Nazwa serwera: !KONKURS | ONLY MIRAGE ? StrefaSkilla.pl � 128TR � !WS !KNIFE !GLOVES Nick: ?????? Data nadania bana: 1/12/2019 14:51:51 Data zakończenia bana: Nigdy Długość bana: Permanent Powód: � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � � 0 wallhack+aim Admin: ✟☆KUBI☆✟ >>>>>>>>>> Zostałeś zbanowany NIESŁUSZNIE?? <<<<<<<<<< >>>>>>>>>> Masz 48h na odwołanie się od bana!!! <<<<<<<<<< >>>>>>>>>> Tutaj możesz odwołać się od bana: https://strefaskilla.pl/forum/569-odwolaj-sie-od-bana/ <<<<<<<< ################################################ Edytowane 1 Grudnia 2019 przez CZARNY Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 1 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Witaj! Demko będzie rozpisane dzisiaj wieczorem lub jutro popołudniu. Pozdrawiam Kubi. (Będę edytował ten post) pistolrunda min 1:00- Dziwne te strzaly na midzie co nie? najwiecej w strone youmuusa. Tak samo jak na b. Nwm moze ten tick demek robi ze tak wyglada ale przed oddaniem strzalu juz byl head. 3:10 ten flick na fireboxach tez taki dziwny ... Strasznie szybko na glowe nacelowales.... 5:00 No i ta akcja wedlug mnie byla spalona. JAk sprawy dawales z m4 i jakims cude na glowe przeskakiwalo? Pozniej jak z kuchni wychodzili kolo 5:40 to przez sciane celowales. Moze to i za malo zeby zbanowac ale mi tyle dla mnie wystarczylo. Zobaczymy jaka decyzje podejmie druga osoba z UBT. Z gory przepraszam jezeli ban byl nieluszny i okaze sie ze jesteś czysty. Pozdrawiam Serdecznie KUBI. @danny` Reszta nalezy do cb. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik danny` Opublikowano 3 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 To z tymi strzałami to większość demek tak wygląda. Za mało dowodów imo więc masz UB. Odnośnik do komentarza
Użytkownik danny` Opublikowano 3 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi