Użytkownik bodzioXD Opublikowano 1 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Nick z CS: B.K.J Admin banujący: brak Serwer: brak Data zdarzenia: brak Opis sytuacji: brak Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ):Wycinek bana z konsoli: nie umiem wstawić wycinka z konsoli bana a na kosnoli gdy patrze za co? wyskakuje nick dasiok i kompletnie nie moje ip pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 1 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Spróbuj zresetować router, najprawdopodobniej nałożył Ci się ban na kogoś IP. Odnośnik do komentarza
Użytkownik bodzioXD Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 udostępniam internet z tel nie raz już próbowałem nic nie dało 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bodzioXD Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Connection accepted by 145.239.23.161:27110 * Privileges set BUILD 1980 SERVER (0 CRC) Server # 38 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Dasiok : 0 [AMXBans] Reason : ' Wykryto czita ' [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 48768807 ' [AMXBans] Your IP : ' 213.25.116.42 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : You are BANNED. Ch Odnośnik do komentarza
Użytkownik bodzioXD Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 da się coś z tym zrobić??? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 2 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Bana nie ma nawet w bansie. Spróbuj zrobić jeszcze reinstall cs'a, a więcej już nie pomogę bo nie mam dostępu. @Trivor zajmiesz się tym? Odnośnik do komentarza
Użytkownik BuGGeR Opublikowano 2 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 16 minut temu, Shezo napisał: Bana nie ma nawet w bansie. Spróbuj zrobić jeszcze reinstall cs'a, a więcej już nie pomogę bo nie mam dostępu. @Trivor zajmiesz się tym? Sorki że sie wypowiem ale jest ban w amx bansie Tylko ze SID w konsoli co dal wycinek jest z spacjami. wystarczy usunąć "VALVE_1:0:48768807" https://zapodaj.net/95d7486ef575b.jpg.html Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 2 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi