Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Moderator] Shezo

Shezo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Jakub.

2. Wiek: 17 lat.

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Zależy od dnia, humoru i tak dalej. Myślę, że kilka godzin to minimum.

4. Co chciałbyś zmienić: Aktualnie nie widzę jakichś większych potrzeb jakichkolwiek zmian. 

5. W czym chciałbyś pomóc: Napewno w tym co należy do obowiązków Moderatora, tj. dbania o porządek w działach jak i na forum. Chciałbym również zminimalizować "koleżeństwo" oraz "kozaczenie" osób pokroju użytkownika jeden. Nikt nie reagował na jego prowokujące teksty czy wyzwiska dopóki sam nie napisałem do jakiejkolwiek osoby z uprawnieniami chociaż jak się domyślam niektóre osoby, które powinny dbać o porządek na forum poprostu olały to. 

6. Dlaczego akurat ty: Jestem doświadczonym użytkownikiem jeśli chodzi o taką funkcję jak Moderator, niejednokrotnie piastowałem ww. funkcję i wiem z czym się to gryzie. Z natury jestem miłym, sympatycznym i z wielkim poczuciem humoru nastolatkiem, który jest bardzo zaangażowany jeśli chodzi o fora internetowe. Moją jedyną wadą może być to, że "łatwo" mnie sprowokować... nie to złe określenie. Chodzi o to, że nietrudno mnie wyprowadzić z równowagi ale staram się nad panować.

7. Staż na forum: Na forum zarejestrowałem się w kwietniu, aktywnie udzielam się od niecałych 2 miesięcy.

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Niejednokrotnie, głównie na większych sieciach. Piastowałem też wyższe funkcje.

Pozdrawiam, Shezo.

• Skowron

Zamykam temat, ponieważ nowi moderatorzy są już wybrani. @Zmiksowany @Dusia proszę o zamknięcie rekrutacji na moda. 

• Lubię to! 1

sygnatura Strefa.jpg

• skowron zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]