Użytkownik Shezo Opublikowano 3 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 1. Imię: Jakub. 2. Wiek: 17 lat. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Zależy od dnia, humoru i tak dalej. Myślę, że kilka godzin to minimum. 4. Co chciałbyś zmienić: Aktualnie nie widzę jakichś większych potrzeb jakichkolwiek zmian. 5. W czym chciałbyś pomóc: Napewno w tym co należy do obowiązków Moderatora, tj. dbania o porządek w działach jak i na forum. Chciałbym również zminimalizować "koleżeństwo" oraz "kozaczenie" osób pokroju użytkownika jeden. Nikt nie reagował na jego prowokujące teksty czy wyzwiska dopóki sam nie napisałem do jakiejkolwiek osoby z uprawnieniami chociaż jak się domyślam niektóre osoby, które powinny dbać o porządek na forum poprostu olały to. 6. Dlaczego akurat ty: Jestem doświadczonym użytkownikiem jeśli chodzi o taką funkcję jak Moderator, niejednokrotnie piastowałem ww. funkcję i wiem z czym się to gryzie. Z natury jestem miłym, sympatycznym i z wielkim poczuciem humoru nastolatkiem, który jest bardzo zaangażowany jeśli chodzi o fora internetowe. Moją jedyną wadą może być to, że "łatwo" mnie sprowokować... nie to złe określenie. Chodzi o to, że nietrudno mnie wyprowadzić z równowagi ale staram się nad panować. 7. Staż na forum: Na forum zarejestrowałem się w kwietniu, aktywnie udzielam się od niecałych 2 miesięcy. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Niejednokrotnie, głównie na większych sieciach. Piastowałem też wyższe funkcje. Pozdrawiam, Shezo. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 3 Grudnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zamykam temat, ponieważ nowi moderatorzy są już wybrani. @Zmiksowany @Dusia proszę o zamknięcie rekrutacji na moda. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi