Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Moderator] Shezo

Shezo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Jakub.

2. Wiek: 17 lat.

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Zależy od dnia, humoru i tak dalej. Myślę, że kilka godzin to minimum.

4. Co chciałbyś zmienić: Aktualnie nie widzę jakichś większych potrzeb jakichkolwiek zmian. 

5. W czym chciałbyś pomóc: Napewno w tym co należy do obowiązków Moderatora, tj. dbania o porządek w działach jak i na forum. Chciałbym również zminimalizować "koleżeństwo" oraz "kozaczenie" osób pokroju użytkownika jeden. Nikt nie reagował na jego prowokujące teksty czy wyzwiska dopóki sam nie napisałem do jakiejkolwiek osoby z uprawnieniami chociaż jak się domyślam niektóre osoby, które powinny dbać o porządek na forum poprostu olały to. 

6. Dlaczego akurat ty: Jestem doświadczonym użytkownikiem jeśli chodzi o taką funkcję jak Moderator, niejednokrotnie piastowałem ww. funkcję i wiem z czym się to gryzie. Z natury jestem miłym, sympatycznym i z wielkim poczuciem humoru nastolatkiem, który jest bardzo zaangażowany jeśli chodzi o fora internetowe. Moją jedyną wadą może być to, że "łatwo" mnie sprowokować... nie to złe określenie. Chodzi o to, że nietrudno mnie wyprowadzić z równowagi ale staram się nad panować.

7. Staż na forum: Na forum zarejestrowałem się w kwietniu, aktywnie udzielam się od niecałych 2 miesięcy.

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Niejednokrotnie, głównie na większych sieciach. Piastowałem też wyższe funkcje.

Pozdrawiam, Shezo.

• Skowron

Zamykam temat, ponieważ nowi moderatorzy są już wybrani. @Zmiksowany @Dusia proszę o zamknięcie rekrutacji na moda. 

• Lubię to! 1

sygnatura Strefa.jpg

• skowron zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]