Użytkownik wieslaw Opublikowano 3 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Bardzo dużo negatywnych opinii jest na temat tych map co zostały dodane do servera w imieniu graczy prosiłbym o ich wycofanie. Pozdrawiam Wiesław EDIT ta jedna bez choinek spoko tylko z tymi choinkami lipa Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 3 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 A mi tam się podobało. W końcu jakaś odmiana, a nie katowanie nonstop tej samej mapy. Można było poczuć święta ;D Poza tym zawsze te mapy były na święta. Ale fakt, parę osób się skarżyło, chociaż myślę, że chwile by pograli i by im przeszło. Zresztą serwer był full na obydwu mapach snow. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Grudnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Ktora zimowa do wywalenia, xmas czy snow? Odnośnik do komentarza
Użytkownik faN4t1ck Opublikowano 3 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Z choinkami troche przeginka... bo za duzo kampy jest... i ludzie beda w tym siedziec po czym ciezko bedzie ich zauwazyc / ale ogolnie to nie mam nic do tego.. Nie przeszkadza mi snieg tak samo jak piasek @trivor XMAS JEST SLABA :x Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 5 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Świąteczna mapa de_dust2_xmas - usunięta 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi