Gość Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Nick : jeden Czas i data zdarzenia : no przed chwila Dowód w postaci screenów (Obowiązkowo) : https://gyazo.com/b937a5cec570e52a5afebaf74b33a320Coś od siebie : no za jaki frajer mam bloka? ktoś jest rozjebany? Pisze sobie normalnie z kolegami a tu myk nie mam prawa do czatboxa Proszę mi zdjąć tego bloka bnede pisał już z kolegami na pw Edytowane 3 Grudnia 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 3 Grudnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Ode mnie masz blokadę. Powodem jest to, że jesteś chamski i wulgarny. Nazywasz naszą sieć cyrkiem- tak napisałeś w pożegnaniu. A jednak nadal tu przychodzisz i robisz syf. Blokady nie zdejmuję. Możesz napisać skargę. Pozdrawiam. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Skoro napisałeś pożegnanie to żegnamy, nie będziemy tolerować robienia syfu w naszym "cyrku" Oczywiście odrzucam, @skowron nałożył słuszną blokadę. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi