Użytkownik .exe Opublikowano 3 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Nick : exe Czas i data zdarzenia : Teraz Dowód w postaci screenów (Obowiązkowo) : chyba nie trzeba Coś od siebie : Yyy? Za co niby blokada? Chyba nie słusznie. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Grudnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 @skowron jeśli Ty go zablokowałeś to wyjaśnij wszystko Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 3 Grudnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Tak @exe ja Cię zablokowałem. Przychodzisz na sieć i cały czas prowokujesz, śmiejesz się z innych. Skoro odszedłeś z naszej sieci, to po co wracasz i robisz syf? Jesteś adminem na koszarach więc zajmij się swoimi obowiązkami. Jeśli chcesz się odwołać, to napisz skargę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik .exe Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Dobra to ja się wypowiem. @skowronPisałem pożegnanie? Nie. Wiec mogę tutaj siedzieć. No i co że jestem już sprawdzileś mnie? Szybki jesteś. Ja caly czas prowokuje? To ty mi zarzucileś wiele rzeczy.. Ta blokada nie na miejscu bo nie było PROWOKACJI ŻADNEJ ODE MNIE. Dalej nie rozumiem blokady CZEKAM DALEJ NA KONKRETNY POWÓD BLOKADY Edytowane 3 Grudnia 2019 przez exe Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Odkąd zrezygnowałeś z moderatora to wchodzisz tutaj jedynie po to żeby porobić sobie tzw. beke. Osoba która reprezentowała to forum nie powinna nawet w najmniejszym stopniu prowokować bądź szydzić z innych osób na forum, a ty robisz to nagminnie. Oczekujesz od nas że będziemy na to przymykać oko? Mylisz się. Moim zdaniem blokada jak najbardziej słuszna. 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi