Premium Malma Opublikowano 3 Grudnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 @Dusia [P] Jaką jesteś osobą Twoim zdaniem? (Wymiń 5 wad i 5 zalet) [O] Nie lubię tego typu pytań. [P] Jakich używek zażywasz i jakich zażywałaś? [O] Zażywam jedynie fajki. [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? [O] Szczerość i bycie sobą. [P] Jestes szczerą osobą czy wolisz skłamać dla swojej korzysci? [O] Szczerą, często mówię to co myślę więc ciężko kłamać dla swojej korzyści. [P] Czego zalujesz lub czego bys nigdy nie zrobila? [O] Zatrzymam to dla siebie. [P] Co lubisz robic w wolnym czasie? [O] Nic produktywnego. [P] Kogo najbardziej lubisz z forum i za co? [O] Nie będę wymieniać nickami kto wie ten wie tak naprawdę ( : [P] Kogo nie lubisz z forum i z jakiego powodu? [O] W sumie to jakoś nie upatruję sobie osób żeby nie lubić, wbiłam na forum raczej nastawiona "przyjaźnie", więc jeśli ktoś ma do mnie problem to jedynie odwzajemnię. [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] W sumie póki co wszystko się układa, pożyjemy zobaczymy co będzie dalej. [P] Co byś chciała zmienić w swojej osobie? [O] Jest kilka rzeczy. @KUBI [P] CZEMU NIE UMEISZ ZABIJAC W CSGO? [O] A nie wiem nie wiem tak wyszło. [P] ILE WYDALAS NA MACA? [O] Gdybym to liczyła.. XDD [P] Dlaczego bijesz dzieci ? [O] Bije tylko Shizo [P] Co robisz w wolnym czasie (pomin jedzenie) [O] TO COŚ INNEGO MOŻNA ROBIĆ OPRÓCZ JEDZENIA? [P] Na co bys wydala 10000zl? [O] Pewnie na jedzenie. [P] Jak idzie z prezentacja? [O] Gituwa, zaliczone już nawet. Wykładowca w szoku jaka piękna. @skowron 1. Jak masz na drugie imię ? [O] Nie mam drugiego. 2. Twój ulubiony owoc ? [O] Banan/truskawka. 3. Co Cię najbardziej wkurza u innych osób ? [O] Kiedy ktoś próbuje się dowartościować kogoś kosztem. 4. Zdradziła byś ukochaną osobę w zamian za bycie właścicielką MC? [O] Pomijając, że ukochana osoba jest na pierwszym miejscu a dopiero potem mc, to w życiu nie zdradziłabym drugiej osoby. 5. Jakie masz wady ? [O] Zostawię do osobistej oceny. 6. Jakie masz hobby ? [O] Piłka nożna, taniec, jedzenie. 7. Manipulujesz ludźmi, aby zdobyć to co chcesz ? [O] Nie i dla mnie to jest chore, jeśli ktoś tak robi. 8. Jakie masz marzenia ? [O] Zostawię je dla siebie @jeden [P] Czy Pan Shinga to twój hau hau? [O] Nie. [P] Dlaczego juz nie jestes wlascicielkom eh? [O] W tamtym okresie czasu nie miałam ani czasu ani chęci na prowadzenie dalej sieci dlatego ją sprzedałam. [P] Pierwsiatek z 32?(Tylko nie sprawdzaj w gogole.) [O] 4 pierwiastek 2 [P] Chciałaś pojsc na studia bez matury? [O] Chciałam iść na studia i jestem na studiach Z maturą. @y0ung [P] Paliłaś kiedyś zioło ? [O] Yup. @Hillsu [P] Cel życiowy ? [O] Póki co to skończyć studia bo pracę mam świetną. [P] Posiadasz tatuaże ? [O] Aktualnie jeden ale pewnie niedługo wleci kolejny. @GENERAL ALADEEN [P] Czapka z daszkiem czy bez daszka? [O] Zależy o jakiej porze roku mówimy ale raczej z. [P] Jak znalazłaś sie na strefie. ?? [O] Tak wyszło. [P] Masz jakis fetysz? [O] Nie sądzę. [P] Ulubione danie? [O] Maczek. [P] Jesteś dziewicą xDDD? [O] XD! [P] Na jakich serwerach tej sieci grasz? chodzi o 1.6 i CS GO ? [O] 1.6 to raczej ffa/dd2 a na cs go to raczej mirage. [P] Kolor włosów? XD [O] Blond. [P] Twoja ulubiona emotka na forum ? [P] Kto z sieci Cię najbardziej denerwuje? [O] Nie będę wytykać palcem bo to nieładnie. [P] Mieszkać w domku jednorodzinnym czy w bloku? [O] W sumie to nie wiem nie zastanawiam się nad takimi rzeczami bo mi się nie chce xd @straszny_joe [p] Kogo z forum lubisz najbardziej? [O] Tak jak już pisałam wyżej, nie będe wymieniać nickami ważne, że oni wiedzą. [p] Jak się czujesz w roli moda? [O] W sumie to trochę dziwnie bo ostatni raz nim byłam jakieś 3 lata temu ;v Nominuję @shinga, powodzenia 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hillsu Opublikowano 3 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Dziaraj sie kobito, dziaraj ! Fajny wywiadzik ! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Grudnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 53 minuty temu, Malma napisał: [P] Jakich używek zażywasz i jakich zażywałaś? [O] Zażywam jedynie fajki. 53 minuty temu, Malma napisał: [P] Paliłaś kiedyś zioło ? [O] Yup. Zawsze każdy mowi, że tylko fajki a dalej wszystko potem wychodzi.. >.< na prawie wszystkie moje pyt nie odp ;o @Hillsu Too nie wywiadzik tylkoo odpowiadała na nasze pytania ;d Q&A 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Szybkie pytania = szybka odpowiedz Lewandowski nadal 8 oczek Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Grudnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi