Użytkownik Wojciech Opublikowano 6 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Witam Moze by tak kiilka podstawowych mapek ktorych nie ma np cs_assault cs _italy cs_alpin cs_assault_upc 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 6 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 W sumie czemu nie, ale cs_alpin zdecydowanie odpada... to jest bardziej pod COD Mody. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wojciech Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 mialem kiedys swoje serwery , i wlasnie na FFAbylo cs_alpin i sie sprawdzilo, przy tak duzej liczbie graczy , trzeba by bylo wrzucic testowo na 1 dzien i zobaczyc opinie graczy na serwerze , ale tak czy inaczej italy assault a jezeli jest za maly to wlasnie assault_upc ale to jest tylko propozycja Odnośnik do komentarza
Użytkownik MIKROFALA Opublikowano 8 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Tylko ,ze dodajecie te mapy a tak na prawdę żadna z nich nie jest grana @Wojciech wiem ,że jesteś starszym graczem tak jak ja. Lecz dodawanie map ktore istniały byly na topie 3-4 lata temu to nie to, To odstraszy graczy. Lepiej zostawic ,: -NUKE -MIRAGE -INFERNO -DUST -TUSCAN czy cos w tym stylu. Edytowane 8 Grudnia 2019 przez MIKROFALA Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wojciech Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Czy ja wiem czy odstrasza graczy ? Gram juz jakis czas , i widze ze stala ekipa , i przede wszystkim atmosfera jaka jest na serwerze ktora m.in mnie przyciągnęła i zabraklo wlasnie tych map , ale nie mowie ze nie masz racji , za dawnych czasow nie bylo takich serwerow jak ONLY DE DUST2 , i gralo sie nawet DE_STORM ( osobiscie mi sie nie podoba ) ale sam klimat przyciagal do grania , . Dlatego wyzej napisalem wrzucic na testa i zobaczyc Opinie graczy na serwerze juz . I Dodam ze ja tez bym gral tylko na DE_DUST2 , ale ta atmosfera ktora jest na serwerze , pozwala na granie i na innych mapach ktorych ja sam nie lubie . Ale tak jak pisalem to tylko propozycja . Odnośnik do komentarza
Użytkownik Huntler Opublikowano 9 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Witam, Zgadzam się z Mikrofala, ze najlepiej się gra i najwięcej osób chce grać na popularnych mapach obecnie. Jestem za tym żeby przez pewien czas obserwować jak wyglada aktywnosc na poszczególnych mapach i wybrać te ktore są najchętniej grane. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wojciech Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 obserwuje od kilku dni reakcje Ludzi na cs_assault i na Full serwer 5/6 osob przeciwna Temat do zamkniecia bo widze ze sporo nowych mapek przybylo np de_lite i reakcja graczy na serwerze Idziemy na A A gdzie jest A Nie wiem Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 5 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi