Użytkownik Zeniuu Opublikowano 7 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Nick z CS: Talent Admin banujący: Forza Serwer: Cod4001 Data zdarzenia: 04.12.2019 Opis sytuacji: Admin w akcie desperacji nie mógł sobie poradzić z tym że dostaje ub to postanowił zbanować mój nick Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): Wycinek bana z konsoli: Kicked :"Zbanowany nick!" @Spr!Nt^^ @Trivor @Zmiksowany Długo jeszcze czekać temat jest od soboty ... @Shezo przyzwyczaiłem się już do czekania tygodniami na ub. Szkoda tylko że na codzie nie ma 2 opiekuna co by to ogarnął. Edytowane 13 Grudnia 2019 przez Zeniuu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 7 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 @Spr!Nt^^ musi znaleźć czas i wbić w ftp i ogarnąć, My nic nie zrobimy. // edit: Nie no szybciej myślę że dostanie, info już poleciało do @Trivor kwestia tego kiedy napisze do Sprinta by ogarnął ten syf jaki ma na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 @Spr!Nt^^ jeśli możesz to się pośpiesz... temat stoi od soboty. @Trivor @Zmiksowany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 11 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 @Spr!Nt^^ @Trivor ... 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 13 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 @Spr!Nt^^ 48h później........ kpina. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 16 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Ref. po raz k*rwa 3-setny... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zeniuu Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 (edytowane) Hallo @Trivor @Zmiksowany @Dusia @Spr!Nt^^ Ile mam jeszcze czekać ??? @Dusia To może ty napisz do Sprinta albo Trivor. Totalna wyjebka na forum... Edytowane 18 Grudnia 2019 przez Zeniuu 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Spr!Nt^^ Opublikowano 19 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 ub ... bez komentarz Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi