Użytkownik Licealista Opublikowano 7 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Nick z CS: Seude. ム Admin banujący: Fallen Serwer: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2) Data zdarzenia: 07.12.2019 Opis sytuacji: Dostałem perma, Czitujesz/jesli chcesz to zapraszam po rozpiske' proszę udowodnić. Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ban_list.php ): Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: ' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:510305771' [AMXBans] Your IP: '195.248.246.11' [AMXBans] =============================================== Tylko Fallen zrób to szybko bo zanim wrócę do pracy chce pograć jeszcze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 7 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Mam 24h na rozpiskę, więc pojawi się ona pewnie jutro ok. 16 ( : // Specjalnie dla Ciebie @Licealista dam godzinkę przed : ) Demko z pova: https://www112.zippyshare.com/v/ONbIDdvX/file.html Rozpiska : 2:02 - już wiedział 4:03 - lock na głowe 4:28 - tutaj chyba złapało kwadracik bo szybko strzelił nawet na 1/4 4:34 - Troche za szybko wystrzeliłeś XDD 5:28 - wychyla idealnie na model 5:49 - walić respa wychyla mi z gali 6:08 - znowu na model 8:46 - takie +/- 9:08 - lock? 10:30 - fajny ten recoil taki nie za duży + lock na głowe z dgl 13:58 - przeskok? 15:03 - lekko obok modelu na mleku 15:07 - to wgl bylo na modelu ? 17:57 - szybko głowa 18:20 - cała ta akcja, tamten 3 jeszcze nie wychylił on na niego już przeciąga XD 18:33 - ładnie po modelach 19:51 - lekkie szejki Lecisz na jakimś śmiesznym esp + ten Twój recoil to jakiś żart @Zmiksowany @Shezo zapraszam do rozpiski 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 8 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Ten recoil z pizdy masz, dziwne, że za każdym razem Ci się go udaje tak opanować mimo, że nie robisz praktycznie nic, żeby to zrobić. Dobrze grasz chłopie, ale po co Ci ten norecoil i nospread to nie rozumiem, nie odbiera Ci to frajdy z gry jak jakiś program za Ciebie strzela i kontroluje za Ciebie broń? A no tak, trzeba pokazać kto tu rządzi. Założę się, że jakby jakiś admin wymusił na Tobie komendę +attack, to ten Twój śmieszny recoil też by się sam opanował Na demku widać jak pięknie kule lecą centralnie tam gdzie masz celownik, zamiast lecieć gdzieś obok (nospread). I to nie chodzi nawet o opanowanie rozrzutu (recoil), tylko o celność (spread) Twoich strzałów na full auto. Debil by to zauważył. Lecisz na norecoilu + nospread. Elo pro gamerze co gra 18 lat 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 8 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Pozwolenie od @Zmiksowany. Grałem sobie wczoraj na 2, spectowałem Cię po śmierci i już wiedziałem, że grasz odpalony, rcs robi swoją robotę. Demko spalone, rcs + esp sound-esp corner box. Po rcsie łatwo stwierdzić, że palisz się prawdopodobnie na hpp 4.0( cheat ma zbyt perfekcyjny rcs, siada każde fullauto). Podsumowując, offnij espa, zmień cheata na mniej obvs, ogarnij fajne sety xDDD +BBBBB do pieca z nim 2 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) A pozwoliłem sobie wybrać te ciekawsze akcje: od 4:03 do 4:28 b++ 4x aimlock, jeszcze przeskoki z głowy na głowę... Mało? 4:34 b+ wcelowany i no-recoil 5:28 +b model 9:08 b+ lock 10:30 b+ prefire Do pieca zdupczaj idz palić sie gdzie indziej. Szkoda mojego czasu dalej. Edytowane 8 Grudnia 2019 przez GENERAL ALADEEN 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 8 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 4;03 - lock b+ 4;03 - 4;28 - kolejny pokaz umiejętności strzelniczych b+ 4;34 - musiałeś? zbyt szybka reakcja b+ 9:08 - aha? lock b+ Więcej nie oglądam, spalony. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 8 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi