GENERAL ALADEEN Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Nick: @GENERAL ALADEEN Imię: Dejwid Wiek (dokłada data): 38 lat 1982 rocznik SID: 0:0:4899825 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ile sie da, w zależnośći od pory dnia ale tak mniej więcej od 5 godzin do 10 godzin, moge pośiedzieć na forum i poogarniać tematy. Opisz siebie: Mieszkam i pracuje w Bielsku-Białej na trzy zmiany. Oraz wychowuje dwóch synów 13 i 9 lat. Aktualnie jestem w separacji z moją byłą żoną. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ chciałbym pomóc wam, a na chwile obecną jest mało ubt na forum. A nie każdy ma czas wbić na forum i poogarniać. A są niestety gracze którzy byli czysći i chcą jak najprędzej pograć na serwerze. Ja w każdej wolnej chwili moge wbijać i sprawdzać tematy z odwołaniami. Doswiadczenie: Jeśli chodzi o moje doświadczenie troche czasu już, mineło ale coś tam jeszcze pamientam z innych sieci. Pozatym jestem też na bieżąco z tematami na innych forach oraz wieloma rzeczami związanych z csem, umiem też współpracować w grupie co mieliście okazje zobaczyć. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak wiele razy Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Byłem już ubt oraz Bl na czterech serwerowniach. Ostatnio tutaj oraz na eskejpie, aż do fuzji forum. Umiem też oceniać demka co mieliście, okazje już zobaczyć w odwołaniach graczy. Z ssami podobnie przypomniałem sobie kilka istonych, szczegółów i wyciągłem wnioski ze swoich błedów, wiadomo starość nie ladość. Kontakt:Pw oraz steam, https://steamcommunity.com/profiles/76561197970065378/home Edytowane 8 Grudnia 2019 przez GENERAL ALADEEN 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 8 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Sprawdźcie czy nie kopiował z innych podań. - Nie jesteś w tym na tyle dobry by decydować czy gracz gra sprawiedliwie, - Nie dajesz dobrego przykładu, - Zostałeś zdegradowany. Jestem na nie. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 8 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 nie nie ogarniasz w ogole cheatow, nie jestes wstanie rozroznic silenta od czystej gry opinia wsrod wyzszej administracji, mianowicie kopiowanie podan zostales zdegradowany 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 10 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Podanie odrzucam, byłeś tutaj ubt zbytnio nie popisałeś się Swym doświadczeniem. (Dużo skarg / spore wpadki) 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 10 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi