Użytkownik KUBI Opublikowano 9 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Witam! Napisze to na szybko, poniewaz chodzi o to ze bot ktory informuje o tematach ktore sa nowe na forum to jest bialy tekst i mi sie zdarzylo miec taki problem ze nie wiedzialem w ktore wcisnac.(chodzi o tekst) Rozwiazanie tego moglo by byc zeby link do tematu byl podswietlony na niebiesko. Zdj ponizej: W tym przypadku "?" jest linkiem do tematu. Wedlug mnie bylo by latwiej zmienic kolor zeby mozna bylo latwiej to odroznic. Tak jak napisalem wyzej czyli na niebiesko. Pozdrawiam KUBI Ps, Nie mam polskiej klawy za co przepraszam. (fajny pomysl z tymi sniezkami w tematach :D) 2 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Merwin Opublikowano 9 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Jestem za wprowadzeniem tego w życie . Nie ma w tym za dużo roboty a ułatwi rozpoznanie linku do danego tematu zwłaszcza jak człowiek jest już zmęczony a temat jak tu jest tak krótki to można nie zauważyć gdzie jest ten " link " 1 Odnośnik do komentarza
Gość Inka. Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Pomysł dobry i przydatny. Na pewno w jakiś sposób ułatwi życie na forum. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 9 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Propozycja przyjęta. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi