Użytkownik NeQMaster Opublikowano 9 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Nick: NeQMaster Imię: Mateusz Wiek (dokłada data): 16.06.2002, 17 lat SID: STEAM_1:0:1940013141 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę, że z 5 h się uzbiera Opisz siebie: Mam na imię Mateusz, mam 17 lat, jestem Administratorem na serwerze JailBreak, pracuje przy budowlance za granicą, dokładnie układam każdego rodzaju podłogi. Dlaczego akurat Ty?:Czuje niedosyt obowiązków jako zwykły admin serwera i myślę, że przyda się jeszcze jedna osoba do UBT, a ja wiem że się nadaje do tej roli. Dużo osób mnie zna bądź kojarzy i nie słyszałem o sobie jeszcze ani jednej złej opinii. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Z 2 lata temu ale nie zapomniałem wszystkiego Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Mam dobre oko do cheaterów, wiec dałbym 6/10 Kontakt: gg: 69541044 Steam : https://steamcommunity.com/id/neqmaster1/ Ewentualnie fb moge podac na pv bo nie marzy mi się żeby wszyscy je znali Z racji iż mieszkam za granicą (Dokładnie Niemcy), prosiłbym (jeżeli podanie zostanie przyjęte) żeby paczki z Screenshotami i demkami były wrzucane na SpeedyShare ponieważ, ZippyShare jest zablokowane w Niemczech. (VPN działa tylko i wyłącznie na terenie Berlina i Frankfurtu) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 10 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Na Tak Wiek + Podanko mile się czyta+ lecz jest krotkie Chęci+ staz- Widziałem go na serwerze i widać było że spełnia tam obowiązki, więc powinien poradzić sobie też na tej randze. Pozdrawiam Kubi ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 10 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Na nie - Staż - "Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Mam dobre oko do cheaterów, wiec dałbym 6/10" - trochę słabo żeby sprawdzać ss'y, demka / mieć dostęp do bansa Jak dla mnie powinieneś dać sobie trochę więcej czasu, wykazać się i spróbować w nowym roku. 1 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 10 Grudnia 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Niestety jestem zmuszony dać na nie - aktywność - jesteś z nami krótko staż - podanie nie przekonuje +/- doświadczenie + Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Akrapovic Opublikowano 10 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Nie ogarniasz. -nie radzisz sobie z banowaniem Edytowane 10 Grudnia 2019 przez Akrapovic Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jaro Opublikowano 10 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Jestem na tak. Dlaczego? Odpowiedni wiek, za czym idzie duża ilość czasu na poświecenie się swoim obowiązkom które idą za danym stanowiskiem, schludnie napisane podanie, duża aktywność, a co najważniejsze, duże chęci. Pozdrawiam jak i powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) - Daj się poznać - Bądz aktywny w dziale, rozpisuj demka - Dopiero co range dostał - Słabe podanie Poudzielaj się tydzień, półtorej tygodnia i wtedy ewentualnie napisz podanie ponownie, Na ten moment jestem na NIE. Edytowane 12 Grudnia 2019 przez GENERAL ALADEEN 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kolorowa Opublikowano 15 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Jasne, że na NIE: -staż - zachowanie - podanie - aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 jestem za okresem probnym chęci staz na forum doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dejmano Opublikowano 15 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 nie dziecko slabe podanie widac ze nie ogarniesz tej posady 3x nie odrzucam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ nvahvh1337pl Opublikowano 16 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 jestem na nie - rocznik 02 - nie ogarnia - nie zachęciłeś mnie swoim podaniem wariacie - daje się ponieść emocjom i łatwo go sprowokować - nie radzi sobie z konstruktywną krytyką :-) - wyzywa porządnych użytkowników na strefoboxie - psycha siada 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 17 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 - Słaba aktywność na forum. - staż - doświadczenie Na obecną chwilę odrzucam, nadrób czas na forum / aktywność / udzielaj się w dziale bl wtedy dam Ci szansę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 17 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi