Użytkownik Lenon Opublikowano 10 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Nick z CS: Lenon Admin banujący: wiesław Serwer: DD2#2 Data zdarzenia: 10. gru 2019 - 16:27:00 Opis sytuacji: Zrobiłem RC >> Zostałem poinformowany na say@, że jeżeli jeszcze raz zrobię rc to dostanę bana na dzień, więc go nie robiłem, po czym kilkanaście sekund później dostałem bana na dzień za rc. Taryfikator banów przewiduje za RC bana do 30 minut, więc ban przesadzony. Nikogo nie ciągam po sądach, ponieważ admin o tym nie wiedział, bo myślał, że ban za rc jest OD 30 minut a nie DO.. Proszę o skrócenie kary, biedny, pokrzywdzony Lenon. Link do bana z amxbans: http://bany2.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=8168 Wycinek bana z konsoli: - Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 10 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Recconect --> Ban do 30min (Kara najmniejsza, aby nie grać mapy po ponownym wejściu) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 10 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi