Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Resp

Scorp!on

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam. Mam pytanko :) Dlaczego Admini dają od razu jak zobaczą kogoś na"respie" poniżej 1.3 min to banują ?? To jakby zmniejszyć mapę o połowę dla TT po tym czasie. Np. zostało 1.05 min. rundy ktoś  odzyskał  "pake"  w "górnym" dlaczego w takim przypadku nie może iść na A przez respa??? Rozumiem bany gdy ktoś notorycznie siedzi na "respie" to Tak, ale jak ktoś przebiega tylko?? a w dodatku z "paka" żeby wykonać cel mapy?? 

Jak tu już pisze to proszę aby ktoś wstawił mi od kiedy BH są legalne przy użyciu przerobionego cfg. (Prawdziwy BH polega na odpowiednich ruchach myszką i wciskaniu spacji i tylko z nożem). Każdy przerobiony cfg. to tak naprawdę czit. Dużo, starszych graczy około 30-stu lat wiedzą na pewno o co chodzi :)  Liczę na Wasze liczne opinie i komentarze. :) Pozdrawiam :)

• Ha ha 1
  • Użytkownik

No muszę Ci powiedzieć, że teraz to mnie zszokowałeś XD
Admini pilnują respa po to, żeby można było grać dynamicznie. Raczej zazwyczaj, nie banują z dupy (no chyba, że mnie wiesław) i starają się sprawdzać czy ktoś rzeczywiście łamie regulamin, ale czasem ciężko to ogarnąć przy ponad 30 osobach na serwerze i trzeba to zrozumieć. Przez respa możesz spokojnie przechodzić czy jesteś z paką czy jesteś bez niej, chodzi tylko o to, żeby nie stać na respie i wykonywać cele mapy. Jeżeli dostałeś bana/ktoś Ci zwrócił uwagę i nie miał racji bo zwyczajnie przechodziłeś czy tam wyczekałeś kilka sekund na przeciwnika to możesz się odwołać, albo napisać bezpośrednio do admina, żeby bardziej zwracał uwagę na to co robi. Człowiek jest tylko człowiekiem (poza wiesławem) i nie jest nieomylny. Ktoś mądry kiedyś powiedział, że gdyby świat byłby perfekcyjny, nie sprawiałby radości. Tak, ja to powiedziałem. Do meritum: rób co tam Ci się podoba byle byś wykonywał cele mapy i nie stał na respie jak admin patrzy, a raczej będzie dobrze :)

Przerobione CFG na BH nie działają na steamie bo jest blokowany alias _special, więc raczej nie polatasz sobie na tym, ale mieć możesz bo i tak Ci to nic nie da. No i BH robisz na scrollu, a nie na spacji bo na spacji ciężko jest to ogarnąć.

BTW. Nie ten dział.

• Użytkownik

Zły dział więc temat zamykam. Napisz to w dziale odpowiedniego serwera. 

• Użytkownik

iGWDIJ7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]