Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Nie masz fb nie istniejesz. Jak myślicie ?

skowron

Rekomendowane odpowiedzi

• Skowron

sygnatura Strefa.jpg

• skowron zmienił(a) tytuł na Nie masz fb nie istniejesz. Jak myślicie ?
  • Użytkownik

Dobry filmik, pokazuje jak ludzie w dzisiejszych czasach potrafią być płytcy. Sam nie mam facebook'a i jest mi z tym zajebiście.
Wartość człowieka ocenia się na podstawie lajków i jego popularności, a nie to kim naprawdę jest - mówię głównie o nastolatkach i młodych dorosłych, ale pewnie zdarzają się i starsi. Śmieszne w jaką stronę to wszystko poszło. Zamiast bezpiecznej komunikacji, wyszła jakaś patologiczna rywalizacja i wyścig szczurów, ale wielkie koncerny to napędzają bo mają z tego hajs, ludzie też dołożyli swoją cegiełkę i mamy błędne koło. Wyjebać jak najszybciej to ścierwo i tyle. Pamiętam czasy jak chłopaki na rowerach jeździli po wsi i zbierali ludzi do grania w nogę, jak o 16 zaczynaliśmy, tak dopóki widać było jeszcze piłkę graliśmy w nogę i było zajebiście. Nieważne czy miałeś 10 czy 15 czy 20 lat, grało się z każdym i każdego się szanowało, chociaż wiadomo, że zawsze była jakaś hierarchia. Teraz wystarczy wyjść na boisko i zobaczyć gdzie są te wszystkie dzieci. Jak ich rodzice nie wypędzą z domu to nie wyjdą, chociaż mało który rodzic chce, żeby dziecko wyszło gdzieś tam na dwór, skoro siedzi "bezpieczne" przed komputerem. Zresztą nie ma się co dziwić w dobie legalnej pedofilii i handlu ludźmi.

• Użytkownik

Śmiechy smiechami ale mi odrzucili podanie na strefowicza bo nie mam fejsa xD

• Ha ha 4

syg..gif.08e2f45068f02b4754075e79d6cec25c.gif

• Użytkownik∙

Straszne ja mam NK i ludzie sie ze mnie smieja :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]