Użytkownik Barteknicknaserwie Opublikowano 12 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 1.Nick:Bartek 2,SteamID:http://steamcommunity.com/id/ 451233 3.Wiek: 17 lat 4. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/twoja mama w sosie koperkowym/54.38.199.195:27015/ 5. Doświadczenie: Admina wcześniej posiadałem na teraz już dość popularnej sieci jaką jest (..). Osobiście uważam się za osobę kompetentną na powierzonym mi stanowisku. 6. Napisz kilka zdań o sobie: Mam na imię Bartek, uczęszczam do drugiej klasy technikum. Interesuje się motoryzacją oraz elektrotechniką. 6. Mikrofon*: nie 7. Akceptujesz regulamin admina**?: tak 8. Reklamy [5x] / Nick + ID w sklepiku: 451 9. Linki do poprzednich podań: - Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 12 Grudnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Na nie Nikt cię nie zna Podanie słabe Aktywny 21 minut żart Daj się lepiej poznać wtedy próbuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Barteknicknaserwie Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Pwenie że TAK Wszystko jest dobrze dajcie Mu szanse! Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 13 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Nie Wszystko na - Wiek+/- Wymagania- Podanie kpina- @Malma @shinga@skowron@venom ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 13 Grudnia 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Dlaczego to jeszcze nie jest zamknięte? XD Zwykły bait i tyle, ale napiszę powody bo jakiś pajac mi Warna wpierdoli - podanie - staż - aktywność Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 13 Grudnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zakazane jest wypowiadane się w swoich podaniach.. Równa się to natychmiastowe odrzucenie podania Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 13 Grudnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi