Użytkownik vsTheWRLD Opublikowano 14 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Nick z CS: K3IMaN aKa $hootinG Admin banujący: rrrR Serwer: FFA Data zdarzenia: teraz Opis sytuacji: za dużo głów strzelam Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): http://bany2.strefaskilla.pl/ban_list.php Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'good bye' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:127534500' [AMXBans] Twoje IP: '997' [AMXBans] =============================================== 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 14 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 mniemam, że wiesz kim jestem znasz mnie z ErrorHead, dostałeś perma ponieważ znam Cię nie od dziś i wiem, że tacy ludzie jak Ty nie potrafią grać normalnie, uzywaja do tego modeli, skryptów na skoki, haxów typu smajli więc dlatego nie chcę cię widziec u mnie na serwerze. Pozdrawiam 1 1 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vsTheWRLD Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Jesteś pierwszą osobą, która mi mówi, że się palę. Nie jestem z tych graczy, którzy są chujowi i muszą używać dodatkowych programów, czekam na demo i się nie ośmieszaj. =) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 14 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 dobra ziomus to było tak na niby, wiem na co Cię stać i nie bierz tego do siebie, UB \ @edit [AMXBans] "K3IMaN aKa $hootinG"<STEAM_*********500> has been successfully unbanned 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ANTI-CHEATER Opublikowano 15 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 15 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi