Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
! PILNE ! - Trwa szybka rekrutacja na admina dd2 - Jeśli chcesz pomóc serwerowi, to złoż podanie {KLIK} ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[UB] Demko - shamponeiro_!

SHAMPON

Recommended Posts

• Użytkownik

Nick z CS:  Shamponeiro_!
Admin banujący: Relax
Serwer:  DD2
Data zdarzenia:  Aktualna.
Opis sytuacji: 
Link do bana z amxbansa:  http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=2593
Wycinek bana z konsoli: 

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ StrefaSkilla.pl
[AMXBans] Powod: 'rozpisanie demka '
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:20108330'
[AMXBans] Twoje IP: '81.190.182.152'

Btw jak już się zmawiacie na demko, to róbcie to bardziej w skryty sposób? > http://scr.hu/188t/dr0r9

Nie trzeba wielkiej inteligencji, by wyczaić co się dzieje i gdybym faktycznie miał czitować, to grałbym jak beton.

Czekam na rozpiskę.

• Ha ha 1

Na rozpiskę mam 24h a jeśli Cię to tak bardzo interesuje GG nie było w sprawie demka tylko czegoś innego :P

shamp.dem: 12:45 14:34
shampoo.dem: 16:29 20:14
shampooo.dem: 05:19 05:30

• Użytkownik
13 minut temu, Deys napisał:

Moja rozpiska 

shamp.dem 12:43  14:38 

shampoo.dem :16:27 20:13

shampooo.dem : 05:18  5: 35

12:43 - Skanowałem siadło raz, zdecydowałem się skanować ponownie siadło i drugi raz.

14:38 - Oddał strzał z awp będąc blisko mnie, więc raczej nie wyparował, a to było jedyne możliwe miejsce, by się schować.

16:27 - Przecież słyszę tupanie, a wychodząc z respa kiedy przejęte jest a, pierwsze gdzie będę zaglądał to zwyczajnie okolice bs'a, gali.

20:13 - A co w tym dziwnego? Albo patrze drzwi, albo gale. Nikt nie wybiegał przy drzwiach, to zmieniłem cel na gale.

05:18 - Tutaj kompletnie Ciebie nie rozumiem. Przecież tu nic podejrzanego nie ma. Wychylam widziałem, że się chował strzeliłem skana. Prędkość 1/2 bądź 1/4.

5:35 - Sprecyzuj, bo nie wiem o co dokładnie chodzi. Chodzi o tego typa na krótko od długiej? Przecież słyszę jak strzela + widzę jak mój sojusznik strzela w ścianę, a co za tym idzie jest to wskazówka, że przeciwnik znajduje się zaraz za ścianą.

• Użytkownik

W tej chwili wlasnie jestem na melo,  gdy wroce do domu to sprawdze i zedytuje swoja wypowiedz ;)

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

Wczoraj nie bylem w stanie na 100% sprawdzic w normalnym stanie, wiec postaram sie sprawdzic do 15 dzisiaj, edytuje.

Ale znajac kolege to i tak nie bedzie niczego ciekawego na bana xDD

Edited by zjc(^;
  • Dzięki 1
  • 0101 changed the title to Demko - shamponeiro_!
  • Relax. unlocked this topic
  • Zasłużony

Nic nadzwyczajnego.

20:13 B-/+  Patrzyłeś, patrzyłeś, gdy typ miał wybiegać zacząłeś nagle patrzeć gale.

Może przypadek, może nie.

Lecz jest to tylko jedna akcja dziwna.

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik

Jak dla mnie demka czyste. Na każdym demku jest ewidentne info. 
Czy to po przez info od graczy, jak i słychać odgłosy wydawane przez przeciwników. 
Widać że gościu ma za sobą dobry staż w tę grę i ogarnia. ;) 
Następnym razem prosiłbym o podanie akcji/czasówek które są spalone, a nie jak zauważyłem w niektórych tematach ( tak jak tu z początku) że gościu spalony i wklejacie demko, a co dalej? ?? Ja to mam rozpisywać czy sprawdzić ? xD no proszę was, Bans Team jest od sprawdzenia demka a nie od pomagania w rozpisce :beka: 

Jak Dla mnie ub. nie ma na co czekać, szkoda czasu dla gracza. :)

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Gracz Odbanowany.

QYJRfSJ.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines