Użytkownik SHAMPON Posted July 30, 2018 Użytkownik Share Posted July 30, 2018 Nick z CS: Shamponeiro_! Admin banujący: Relax Serwer: DD2 Data zdarzenia: Aktualna. Opis sytuacji: Link do bana z amxbansa: http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=2593 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Powod: 'rozpisanie demka ' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:20108330' [AMXBans] Twoje IP: '81.190.182.152' Btw jak już się zmawiacie na demko, to róbcie to bardziej w skryty sposób? > http://scr.hu/188t/dr0r9 Nie trzeba wielkiej inteligencji, by wyczaić co się dzieje i gdybym faktycznie miał czitować, to grałbym jak beton. Czekam na rozpiskę. 1 tested22.mp4 Link to comment
Relax. Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Na rozpiskę mam 24h a jeśli Cię to tak bardzo interesuje GG nie było w sprawie demka tylko czegoś innego Link to comment
Relax. Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 (edited) Link do demek: https://www119.zippyshare.com/v/otZOfOcE/file.html Sory, że są trzy ale nie wiem jakim cudem wywalało mnie z serwera jak spectowałem Edited July 30, 2018 by Relax. Link to comment
Relax. Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 shamp.dem: 12:45 14:34 shampoo.dem: 16:29 20:14 shampooo.dem: 05:19 05:30 Link to comment
Użytkownik SHAMPON Posted July 30, 2018 Author Użytkownik Share Posted July 30, 2018 13 minut temu, Deys napisał: Moja rozpiska shamp.dem 12:43 14:38 shampoo.dem :16:27 20:13 shampooo.dem : 05:18 5: 35 12:43 - Skanowałem siadło raz, zdecydowałem się skanować ponownie siadło i drugi raz. 14:38 - Oddał strzał z awp będąc blisko mnie, więc raczej nie wyparował, a to było jedyne możliwe miejsce, by się schować. 16:27 - Przecież słyszę tupanie, a wychodząc z respa kiedy przejęte jest a, pierwsze gdzie będę zaglądał to zwyczajnie okolice bs'a, gali. 20:13 - A co w tym dziwnego? Albo patrze drzwi, albo gale. Nikt nie wybiegał przy drzwiach, to zmieniłem cel na gale. 05:18 - Tutaj kompletnie Ciebie nie rozumiem. Przecież tu nic podejrzanego nie ma. Wychylam widziałem, że się chował strzeliłem skana. Prędkość 1/2 bądź 1/4. 5:35 - Sprecyzuj, bo nie wiem o co dokładnie chodzi. Chodzi o tego typa na krótko od długiej? Przecież słyszę jak strzela + widzę jak mój sojusznik strzela w ścianę, a co za tym idzie jest to wskazówka, że przeciwnik znajduje się zaraz za ścianą. tested22.mp4 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 30, 2018 Zasłużony Share Posted July 30, 2018 @Zeus401 @|K4|Bum @zjc(^; Proszę bardzo o wasze wypowiedzi na temat demka. Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 30, 2018 Użytkownik Share Posted July 30, 2018 W tej chwili wlasnie jestem na melo, gdy wroce do domu to sprawdze i zedytuje swoja wypowiedz Link to comment
zjc(^; Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 (edited) Wczoraj nie bylem w stanie na 100% sprawdzic w normalnym stanie, wiec postaram sie sprawdzic do 15 dzisiaj, edytuje. Ale znajac kolege to i tak nie bedzie niczego ciekawego na bana xDD Edited July 31, 2018 by zjc(^; 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted July 31, 2018 Zasłużony Share Posted July 31, 2018 Nic nadzwyczajnego. 20:13 B-/+ Patrzyłeś, patrzyłeś, gdy typ miał wybiegać zacząłeś nagle patrzeć gale. Może przypadek, może nie. Lecz jest to tylko jedna akcja dziwna. Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted July 31, 2018 Użytkownik Share Posted July 31, 2018 Jak dla mnie demka czyste. Na każdym demku jest ewidentne info. Czy to po przez info od graczy, jak i słychać odgłosy wydawane przez przeciwników. Widać że gościu ma za sobą dobry staż w tę grę i ogarnia. Następnym razem prosiłbym o podanie akcji/czasówek które są spalone, a nie jak zauważyłem w niektórych tematach ( tak jak tu z początku) że gościu spalony i wklejacie demko, a co dalej? ?? Ja to mam rozpisywać czy sprawdzić ? no proszę was, Bans Team jest od sprawdzenia demka a nie od pomagania w rozpisce Jak Dla mnie ub. nie ma na co czekać, szkoda czasu dla gracza. Link to comment
Relax. Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts