Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Wzór] Odwołanie od bana

gbp

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Wzór:

Nick z CS: gbp
Admin banujący: Sh3z0
Serwer: 

https://strefaskilla.pl/temat/14716-wh-no-recoil-gbp/

Data zdarzenia: 16 gru 2019 - 15:48:18
Opis sytuacji: 

DEMKO JEST ale dodatkowo , miałem już na tym serwerze 2 bany , ss były zrobione , wstawiłem , nic miałem , wszystko było wporządku , więc to też wezcie pod uwagę.

Nie mam zielonego pojęcia , żadnej informacji typu wstaw ss na forum , grałem na serwerze normalnie , następnego dnia okienko "ban" sprawdz konsole ... 

przypominam sobie tylko jedna sytuacje kiedy grałem dosyć długi czas na serwerze i trafiłem na jakąś osobę której nie spodobało się to , że padała za przeproszeniem jak kaczka i bezlitośnie płakała mówiąc że latam odpalony . trochę się posprzeczaliśmy powyzywaliśmy i w sumie to pare dni pózniej , otrzymałem to co widzicie poniżej. Brak możliwości jakiejkolwiek wstawienia S'S to troche słaba opcja nie sądzisz ? :) 

Powód jaki otrzymałem i jest widoczny na liście AMXBans:

- WH

- No Recoil

Jeżeli miałbym się do tego odnieść to jakikolwiek dzwięk nawet przeładowania broni , taka mała głupia rzecz , Ludzie to wszystko słychać jak jesteś kumaty i masz troche stażu w tą gierkę to mniej więcej wiesz w jakim przedziale czasowym dana osoba jest w stanie przebiec jakiś tak wyznaczony dystans , to jest bardzo proste wystarczy trochę pokumać i przede wszystkim mieć trochę doświadczenia . Widocznie nie spodobało się to paru osobom i w zasadzie to wcale się nie dziwię jak padali jak przysłowiowe śledzie .... proszę was ludzie ....

A recoil ??? serio ??? nikt z was nie potrafi operować myszką ??? 

to tyle z mojej strony , żadnego filmiku z telefonu nie posiadam więc nie jestem w stanie nic teraz wrzucić niestety albo stety ktoś od tak sobie po prostu wpisał , zbanował i jest happy , no ja naprzykład nie ... nie wiem może Wy takowy filmik macie z moich pewnych akcji , z chęcią bym obejrzał i jeszcze raz się pośmiał.

Los się kiedyś odwróci do Ciebie koleżko :) 

A jednak proszę jest jakiś post na mój temat + demko , kurwa chyba popcorn do tego demka sobie wezme , bez kitu 

Widziałem demko i to co pisał tamten leszczyna i dlaczego jego dupa bolała , sprawa jest bardzo prosta , jak się chłopaczkowi nie chce ruszać myszką po mapie i wcelowywać się w  dane miejsca gdzie " potencjalnie " zaznaczam potencjalnie może być rywal , my tego nie wiemy w 100% czy on tam będzie , ale zakładamy , że w 50-70% jeżeli będziemy się za każdym razem wcelowywać i odpowiednio poruszać celownikiem po mapie to tak naprawdę mamy ponad połowę sprawy z głowy , ponieważ jesteśmy już wcelowani zaznaczam wcelowani w " potencjalne miejsce " gdzie może być rywal ,co daje nam znaczną przewagę nad rywalem , który tego nie wykonuje .. dlaczego nie wykonuje ??? sprawa jest bardzo prosta większość osób nie jest w stanie za każdym razem latać celownikiem w potencjalne miejsca i się wcelowywać , bo po prostu większości osób nie chce się tego robić, są zbyt leniwy , oni twierdzą , że po co , gość wyskoczy , Aima ćwiczyłem skilla mam to go ujebie... nooo mój drogi kolego tak do końca nie jest , i każda kumata osoba bardzo dobrze o tym wie , jak chcesz się czegoś nauczyć to po pierwsze nie spinaj tak dupy , po drugie nie wyzywaj każdej napotkanej osoby która cię zabije i tyle , zobacz sobie jakieś fajne akcje dobrych graczy , porównaj z moim demkiem , i tyle mordo , jestem zajebistym graczem i ty dobrze o tym wiesz , dlatego dupeczka cię zabolała i takie akcje tworzysz , cisnąłem cię jak masło , a bardziej jechałem po tobie jak po maśle no i nic dziwnego no jestem po prostu lepszym graczem od ciebie no i niestety albo stety muisz się z tym pogodzić i tyle , i nie płacz więcej jak baba lamusie 

Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ):
Wycinek bana z konsoli: 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : gbp 
[AMXBans] Powod : ' https : 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ strefaskill

Edytowane przez gbp
  • Użytkownik

Palisz się jak pizda to masz bana, proste. Nie ściemniaj tutaj o jakimś wyćwiczonym refleksie bo robisz z siebie tylko głupa. Póki mam jeszcze uprawnienia to z chęcią zamknę temacik ;D 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

YV5fR5J.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]