Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

blt

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:BloodTrail
Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198872769822/
Nick admina banującego:-(source bans nie dziala cos)// edit: Smerfurf
Data i czas zdarzenia: 17.12.2019, 2:09
Serwer (mod):  Only mirage 1                       
Opis sytuacji:ban tak o, o 2 w nocy sobie nie mozna pograc normalnie // edit: Wallhack
Wycinek z konsoli:

Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://strefaskilla.pl/ aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://strefaskilla.pl/ aby poznać szczegóły.

demoheader.tmp

Edytowane przez blt
  • Użytkownik

Cześć,

Runda 5  07:23 - 

wychodzisz 100% wycelowany i gotowy na zabicie przeciwnika, dodatkowo jeszcze zanim zobaczysz gracza doprecyzowujesz sobie ustawienie przez ścianę prosto na głowę.

Runda 5  07:36 -  Upewniasz się zerkając w bok jak daleko CT jest jeszcze na gali czy musisz już celować czy nie.

Runda 5  07:39 - Tutaj wychodzisz dobrze wcelowany w miejsce gdzie pojawi się ENEMY oraz po zabiciu gracza robisz niestandardowo odwrót 180 i zabijasz CT z gali którego obserwowałeś chwilę wcześniej.

Runda 6  09:19 -  Dość nerwowo nie wychylasz się za filara dodatkowo jeżeli tylko gracz w kuchni znika ci z ekranu od razu przesuwasz myszkę w prawo aby widzieć jego pozycję, 09:20 Wychylasz na pewnego ze jest juz na wprost ciebie ale niestety nie trafiasz. Później " Szukacie się " po BS jednak dziwne jest to że jeżeli on ma wyjść zaraz na wprost ty uciekasz w drugą stronę. 09:38 chowając się za murek cały czas machasz myszką prawo lewo aby widzieć tego na BS oraz tego w Kuchnia.

Runda 7  11:50 -  Biegniesz pewnie z paką nie sprawdzające żadnej miejscówki plantujesz. 12:01 Zobaczyłeś zbliżającego się ct w kuchni i od razu CTRL i czekasz patrząc ciągle w tą stronę, 12:12 - CT zanim jeszcze puści SHIFT ty już wychylasz w jego stronę i wiesz że on jest tak ustawiony że nie jest w stanie cię zobaczyć.

Runda 11  17:59 - Popadasz w panikę ponieważ wiesz ze z apartów zaraz wyjdzie 2 przeciwników i popełniasz błąd, wiesz że za sekundę wyjdzie enemy z gali ty chowasz się szybko za boxy sprawdzasz czy wyszedł przesuwając myszkę w lewo i później od razu robisz to samo w prawo aby sprawdzić pozycję graczy z CT, gdy wiesz ze wycofali idziesz pewnie przed siebie.

Runda 13  20:20 -  Wybiegasz jak w rudzie pierwszej pewnie w tego gościa z konekta bo wiesz że jest za smoke, później skanując smokę owszem mogłeś wiedzieć o 1 graczy jednak ewidentnie skanując ciągniesz celownik idealnie raz w tego co wychodzi na środek a raz w tego co stoi w smoke.

Runda 16  25:56 - Stoisz ciągle wcelowany w to jedno miejsce i robisz kolejny błąd robiąc prefire zanim zobaczysz.

Runda 19 28:11 - Tutaj pokazałeś klasę pierwsza akcja wychylasz na środek idealnie wcelowany i zabijasz przeciwnika,  28:13 - Odwracasz się na pałace i czekasz az wychyli się ten gracz z AWP chodź niema takiej możliwości abyś wiedział że on się tam znajduje. 28:20 widzisz że gracz z apartów wycofał odwracasz się zaś do przeciwnika z środka.

28:26 - Idealnie chowasz się przed graczem co dało mi 100% pewności że używasz wallhack.

Później po zbanowaniu cię odwiedziłem jeszcze twój profil steam i komentarze innych graczy na twój temat podsumowały mi to że podjąłem odpowiednią decyzję, jednak chciałbym zaznaczyć że komentarze nie były brane po uwagę przy decyzji ban'a

Gotowe : @KUBI

• Dzięki 1
  • Użytkownik

@Holysmurf Można link do demka? Sam chętnie bym zobaczył, jeśli chodzi o  komenty na profilu (smurf) to po mmach nie chcialo mi się przelogowac na maina, bo jaka to róznica na społecznosci. link do maina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198067678959/

//edit: Bo tego demoheadera nie wiem jak odpalic i czy to w ogóle jakies powiązanie ma z demem(najnowszy plik jaki znalazłem w csgo)

Edytowane przez blt
  • Użytkownik

Niestety jednak w mojej ocenie nie podlega to jakiemukolwiek tłumaczeniu że nie zmieniłem konta na main a wręcz daję bardziej do myślenia czy nie używałeś WH.

Link do GOTV : http://748939.node21.pukawka.pl/dem-de_mirage-1576543544-1576545927.zip

• Użytkownik

Demko prawdopodobnie zostanie rozpisane dzisiaj wieczorem. 

Pozdrawiam Kubi

(Będę edytował ten post)

Runda 5  07:23 - 

wychodzisz 100% wycelowany i gotowy na zabicie przeciwnika, dodatkowo jeszcze zanim zobaczysz gracza doprecyzowujesz sobie ustawienie przez ścianę prosto na głowę.- Normalna akcja :P Zawsze się tam zazwyczaj wcelowywujesz gdy podejrzewasz ze tam jest awp :P b-

Runda 5  07:36 -  Upewniasz się zerkając w bok jak daleko CT jest jeszcze na gali czy musisz już celować czy nie. – Normalne b-

Runda 5  07:39 - Tutaj wychodzisz dobrze wcelowany w miejsce gdzie pojawi się ENEMY oraz po zabiciu gracza robisz niestandardowo odwrót 180 i zabijasz CT z gali którego obserwowałeś chwilę wcześniej.- b- mogl się spodziewac przeciwnika tam J wiec raczej to podchodzi pod szczescie :/  b-

Runda 6  09:19 -  Dość nerwowo nie wychylasz się za filara dodatkowo jeżeli tylko gracz w kuchni znika ci z ekranu od razu przesuwasz myszkę w prawo aby widzieć jego pozycję,-  powiem Ci ze tez tutaj nic nie widze ale rozumiem ze to moglo dziwnie wyglądać podczas meczu gdy jestes nastawiony na to ze gracz ma czity :P b-

09:20 Wychylasz na pewnego ze jest juz na wprost ciebie ale niestety nie trafiasz. Później " Szukacie się " po BS jednak dziwne jest to że jeżeli on ma wyjść zaraz na wprost ty uciekasz w drugą stronę. – Slyszal kroki obojga graczy wiec tez nic dziwnego. Ns z awp to tez nie jest jaka as specjalność w 2019 :P b-

09:38 chowając się za murek cały czas machasz myszką prawo lewo aby widzieć tego na BS oraz tego w Kuchnia.- Nic dziwnego, tez tak robie xD

Runda 7  11:50 -  Biegniesz pewnie z paką nie sprawdzające żadnej miejscówki plantujesz.- Dostal info connect dwoch i były to ostani graczy przy zyciu w CT b-

12:01 Zobaczyłeś zbliżającego się ct w kuchni i od razu CTRL i czekasz patrząc ciągle w tą stronę,-  dostal info  ^` KUCHNIA WYSZEDL^`+ tamten był przedtem w connectorze wiec gdzie indziej mogl być skoro mid był patrzony?? B-

12:12 - CT zanim jeszcze puści SHIFT ty już wychylasz w jego stronę i wiesz że on jest tak ustawiony że nie jest w stanie cię zobaczyć.- dostal info ze wyszedl z kuchi i go słyszał. B-

Runda 11  17:59 - Popadasz w panikę ponieważ wiesz ze z apartów zaraz wyjdzie 2 przeciwników i popełniasz błąd, wiesz że za sekundę wyjdzie enemy z gali ty chowasz się szybko za boxy sprawdzasz czy wyszedł przesuwając myszkę w lewo i później od razu robisz to samo w prawo aby sprawdzić pozycję graczy z CT, gdy wiesz ze wycofali idziesz pewnie przed siebie.- Nic dziwnego :/ b- skoro na midzie osoba go widziala to chyba musial zmienic pozycje?

Runda 13  20:20 -  Wybiegasz jak w rudzie pierwszej pewnie w tego gościa z konekta bo wiesz że jest za smoke, później skanując smokę owszem mogłeś wiedzieć o 1 graczy jednak ewidentnie skanując ciągniesz celownik idealnie raz w tego co wychodzi na środek a raz w tego co stoi w smoke.- To się nazywa kontrola sprayu :P To był czysty przypadek ze tak wyszlo b-

Runda 16  25:56 - Stoisz ciągle wcelowany w to jedno miejsce i robisz kolejny błąd robiąc prefire zanim zobaczysz.- nie widziałem tam zadnego prefire+ gracz wiedział pozycje tych dwoch graczy ponieważ było słychać kroki. B-

Runda 19 28:11 - Tutaj pokazałeś klasę pierwsza akcja wychylasz na środek idealnie wcelowany i zabijasz przeciwnika,  

28:13 - Odwracasz się na pałace i czekasz az wychyli się ten gracz z AWP chodź niema takiej możliwości abyś wiedział że on się tam znajduje.-

28:20 widzisz że gracz z apartów wycofał odwracasz się zaś do przeciwnika z środka.- słyszał ze tam ktos rzucil i się obrocil oraz słychac było na midzie.

28:26 - Idealnie chowasz się przed graczem co dało mi 100% pewności że używasz wallhack.- b+/- dla mnie to było czyste szczescie.

Gracz sprawdza dokladnie kazda pozycje i gra na wysokim poziomie. Dla mnie gracz gra bardzo ladnie i przedewszsystkim czysto

Ps. Smerf nie chce żebyś się zle czul czy cos tylko chce ci przekazac ze ten gracz po prostu ma czasami duzo farta i nie wyglada to podejrzanie. Ogladalem cale demko i gracz kazda możliwa pozycje sprawdzal.

Gracz dostaje UB

POZDRAWIAM KUBI

• Super 1
✟☆KUBI☆✟
OneTap-majster 
76561198307847567.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]