Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

blt

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:BloodTrail
Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198872769822/
Nick admina banującego:-(source bans nie dziala cos)// edit: Smerfurf
Data i czas zdarzenia: 17.12.2019, 2:09
Serwer (mod):  Only mirage 1                       
Opis sytuacji:ban tak o, o 2 w nocy sobie nie mozna pograc normalnie // edit: Wallhack
Wycinek z konsoli:

Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://strefaskilla.pl/ aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://strefaskilla.pl/ aby poznać szczegóły.

demoheader.tmp

Edytowane przez blt
  • Użytkownik

Cześć,

Runda 5  07:23 - 

wychodzisz 100% wycelowany i gotowy na zabicie przeciwnika, dodatkowo jeszcze zanim zobaczysz gracza doprecyzowujesz sobie ustawienie przez ścianę prosto na głowę.

Runda 5  07:36 -  Upewniasz się zerkając w bok jak daleko CT jest jeszcze na gali czy musisz już celować czy nie.

Runda 5  07:39 - Tutaj wychodzisz dobrze wcelowany w miejsce gdzie pojawi się ENEMY oraz po zabiciu gracza robisz niestandardowo odwrót 180 i zabijasz CT z gali którego obserwowałeś chwilę wcześniej.

Runda 6  09:19 -  Dość nerwowo nie wychylasz się za filara dodatkowo jeżeli tylko gracz w kuchni znika ci z ekranu od razu przesuwasz myszkę w prawo aby widzieć jego pozycję, 09:20 Wychylasz na pewnego ze jest juz na wprost ciebie ale niestety nie trafiasz. Później " Szukacie się " po BS jednak dziwne jest to że jeżeli on ma wyjść zaraz na wprost ty uciekasz w drugą stronę. 09:38 chowając się za murek cały czas machasz myszką prawo lewo aby widzieć tego na BS oraz tego w Kuchnia.

Runda 7  11:50 -  Biegniesz pewnie z paką nie sprawdzające żadnej miejscówki plantujesz. 12:01 Zobaczyłeś zbliżającego się ct w kuchni i od razu CTRL i czekasz patrząc ciągle w tą stronę, 12:12 - CT zanim jeszcze puści SHIFT ty już wychylasz w jego stronę i wiesz że on jest tak ustawiony że nie jest w stanie cię zobaczyć.

Runda 11  17:59 - Popadasz w panikę ponieważ wiesz ze z apartów zaraz wyjdzie 2 przeciwników i popełniasz błąd, wiesz że za sekundę wyjdzie enemy z gali ty chowasz się szybko za boxy sprawdzasz czy wyszedł przesuwając myszkę w lewo i później od razu robisz to samo w prawo aby sprawdzić pozycję graczy z CT, gdy wiesz ze wycofali idziesz pewnie przed siebie.

Runda 13  20:20 -  Wybiegasz jak w rudzie pierwszej pewnie w tego gościa z konekta bo wiesz że jest za smoke, później skanując smokę owszem mogłeś wiedzieć o 1 graczy jednak ewidentnie skanując ciągniesz celownik idealnie raz w tego co wychodzi na środek a raz w tego co stoi w smoke.

Runda 16  25:56 - Stoisz ciągle wcelowany w to jedno miejsce i robisz kolejny błąd robiąc prefire zanim zobaczysz.

Runda 19 28:11 - Tutaj pokazałeś klasę pierwsza akcja wychylasz na środek idealnie wcelowany i zabijasz przeciwnika,  28:13 - Odwracasz się na pałace i czekasz az wychyli się ten gracz z AWP chodź niema takiej możliwości abyś wiedział że on się tam znajduje. 28:20 widzisz że gracz z apartów wycofał odwracasz się zaś do przeciwnika z środka.

28:26 - Idealnie chowasz się przed graczem co dało mi 100% pewności że używasz wallhack.

Później po zbanowaniu cię odwiedziłem jeszcze twój profil steam i komentarze innych graczy na twój temat podsumowały mi to że podjąłem odpowiednią decyzję, jednak chciałbym zaznaczyć że komentarze nie były brane po uwagę przy decyzji ban'a

Gotowe : @KUBI

• Dzięki 1
  • Użytkownik

@Holysmurf Można link do demka? Sam chętnie bym zobaczył, jeśli chodzi o  komenty na profilu (smurf) to po mmach nie chcialo mi się przelogowac na maina, bo jaka to róznica na społecznosci. link do maina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198067678959/

//edit: Bo tego demoheadera nie wiem jak odpalic i czy to w ogóle jakies powiązanie ma z demem(najnowszy plik jaki znalazłem w csgo)

Edytowane przez blt
  • Użytkownik

Niestety jednak w mojej ocenie nie podlega to jakiemukolwiek tłumaczeniu że nie zmieniłem konta na main a wręcz daję bardziej do myślenia czy nie używałeś WH.

Link do GOTV : http://748939.node21.pukawka.pl/dem-de_mirage-1576543544-1576545927.zip

• Użytkownik

Demko prawdopodobnie zostanie rozpisane dzisiaj wieczorem. 

Pozdrawiam Kubi

(Będę edytował ten post)

Runda 5  07:23 - 

wychodzisz 100% wycelowany i gotowy na zabicie przeciwnika, dodatkowo jeszcze zanim zobaczysz gracza doprecyzowujesz sobie ustawienie przez ścianę prosto na głowę.- Normalna akcja :P Zawsze się tam zazwyczaj wcelowywujesz gdy podejrzewasz ze tam jest awp :P b-

Runda 5  07:36 -  Upewniasz się zerkając w bok jak daleko CT jest jeszcze na gali czy musisz już celować czy nie. – Normalne b-

Runda 5  07:39 - Tutaj wychodzisz dobrze wcelowany w miejsce gdzie pojawi się ENEMY oraz po zabiciu gracza robisz niestandardowo odwrót 180 i zabijasz CT z gali którego obserwowałeś chwilę wcześniej.- b- mogl się spodziewac przeciwnika tam J wiec raczej to podchodzi pod szczescie :/  b-

Runda 6  09:19 -  Dość nerwowo nie wychylasz się za filara dodatkowo jeżeli tylko gracz w kuchni znika ci z ekranu od razu przesuwasz myszkę w prawo aby widzieć jego pozycję,-  powiem Ci ze tez tutaj nic nie widze ale rozumiem ze to moglo dziwnie wyglądać podczas meczu gdy jestes nastawiony na to ze gracz ma czity :P b-

09:20 Wychylasz na pewnego ze jest juz na wprost ciebie ale niestety nie trafiasz. Później " Szukacie się " po BS jednak dziwne jest to że jeżeli on ma wyjść zaraz na wprost ty uciekasz w drugą stronę. – Slyszal kroki obojga graczy wiec tez nic dziwnego. Ns z awp to tez nie jest jaka as specjalność w 2019 :P b-

09:38 chowając się za murek cały czas machasz myszką prawo lewo aby widzieć tego na BS oraz tego w Kuchnia.- Nic dziwnego, tez tak robie xD

Runda 7  11:50 -  Biegniesz pewnie z paką nie sprawdzające żadnej miejscówki plantujesz.- Dostal info connect dwoch i były to ostani graczy przy zyciu w CT b-

12:01 Zobaczyłeś zbliżającego się ct w kuchni i od razu CTRL i czekasz patrząc ciągle w tą stronę,-  dostal info  ^` KUCHNIA WYSZEDL^`+ tamten był przedtem w connectorze wiec gdzie indziej mogl być skoro mid był patrzony?? B-

12:12 - CT zanim jeszcze puści SHIFT ty już wychylasz w jego stronę i wiesz że on jest tak ustawiony że nie jest w stanie cię zobaczyć.- dostal info ze wyszedl z kuchi i go słyszał. B-

Runda 11  17:59 - Popadasz w panikę ponieważ wiesz ze z apartów zaraz wyjdzie 2 przeciwników i popełniasz błąd, wiesz że za sekundę wyjdzie enemy z gali ty chowasz się szybko za boxy sprawdzasz czy wyszedł przesuwając myszkę w lewo i później od razu robisz to samo w prawo aby sprawdzić pozycję graczy z CT, gdy wiesz ze wycofali idziesz pewnie przed siebie.- Nic dziwnego :/ b- skoro na midzie osoba go widziala to chyba musial zmienic pozycje?

Runda 13  20:20 -  Wybiegasz jak w rudzie pierwszej pewnie w tego gościa z konekta bo wiesz że jest za smoke, później skanując smokę owszem mogłeś wiedzieć o 1 graczy jednak ewidentnie skanując ciągniesz celownik idealnie raz w tego co wychodzi na środek a raz w tego co stoi w smoke.- To się nazywa kontrola sprayu :P To był czysty przypadek ze tak wyszlo b-

Runda 16  25:56 - Stoisz ciągle wcelowany w to jedno miejsce i robisz kolejny błąd robiąc prefire zanim zobaczysz.- nie widziałem tam zadnego prefire+ gracz wiedział pozycje tych dwoch graczy ponieważ było słychać kroki. B-

Runda 19 28:11 - Tutaj pokazałeś klasę pierwsza akcja wychylasz na środek idealnie wcelowany i zabijasz przeciwnika,  

28:13 - Odwracasz się na pałace i czekasz az wychyli się ten gracz z AWP chodź niema takiej możliwości abyś wiedział że on się tam znajduje.-

28:20 widzisz że gracz z apartów wycofał odwracasz się zaś do przeciwnika z środka.- słyszał ze tam ktos rzucil i się obrocil oraz słychac było na midzie.

28:26 - Idealnie chowasz się przed graczem co dało mi 100% pewności że używasz wallhack.- b+/- dla mnie to było czyste szczescie.

Gracz sprawdza dokladnie kazda pozycje i gra na wysokim poziomie. Dla mnie gracz gra bardzo ladnie i przedewszsystkim czysto

Ps. Smerf nie chce żebyś się zle czul czy cos tylko chce ci przekazac ze ten gracz po prostu ma czasami duzo farta i nie wyglada to podejrzanie. Ogladalem cale demko i gracz kazda możliwa pozycje sprawdzal.

Gracz dostaje UB

POZDRAWIAM KUBI

• Super 1
✟☆KUBI☆✟
OneTap-majster 
76561198307847567.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]