Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Moderator StrefoBox'a] tetrohydrokannabinol

kocimientka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Nick:  tetrahydrokannabinol

Wiek (dokładna data urodzenia): 13 XIII 2000

Parę słów o sobie: Na imię mi Katarzyna jak już pewnie większość forum wie, uczęszczam do czwartej klasy technikum o profilu informatycznym. Tak, dziewczyna informatyk to dziwne, może nie jestem jakąś tam wybitną programistką, ale uczę się cały czas. Chciałabym się rozwijać dalej w pisaniu stron internetowych ale czas pokaże na co będzie czas a na co nie.  Na co dzień jestem miłą i pogodną dziewczyną ewentualnie jak ktoś mi podpadnie to dam komuś zauważyć, że nie przepadam za tą osobą. Można rzec, że poczucie humoru i dystans to moje drugie imię, lubię śmieszkować. Fakt też jest taki, nie każdy mnie lubi a czasem ciężko powiedzieć o tolerancji, prawda w oczy kole.. Wolę być szczera i powiedzieć coś prosto z mostu niż ukrywać. Szacunek za szacunek, chamstwo za chamstwo. Nie trzeba mnie lubić wystarczy tolerować i omijać bokiem a odpłacam się tym samym.

Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: Na forum tak jak i na StrefoBox'ie spędzam zazwyczaj większość dnia mobilnie albo na laptopie, tak minimum to chyba 4h dziennie.

Czas online na forum: 3d 8h 36m 24s

Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: 0czywiście, że akceptuję.

Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Od razu nadaję.. Myślę, że sprawdziłabym się w tej roli, spędzam sporo czasu na shoutbox'ie bo jestem leniwą kluchą (h3h3) i nie chce mi się wychodzić z domu w takie zimno, jedyne wyjście to do szkoły. Może i zdarzają się sytuacje, że łatwo mnie sprowokować i czasem trochę powyzywam, ale to już ostateczność jak już ktoś przegina pałkę, na randze mogłabym takim delikwentom pokazać gdzie jest ich miejsce. Nie lubię jak ktoś robi dymy bez powodu na forum publicznym bo ma taki kaprys. Zazwyczaj jeden zacznie a reszta za nim. Nie jestem idealną kandydatką, która nadaje się na tą funkcję bez dwóch zdań ale myślę, że się sprawdzę. 

Nie spełniam również jednego z wymagań - 50 postów, nie lubię nabijać bezsensownych postów i tak nie mają zbytniego znaczenia, nie widzę sensu spamić.

• Lubię to! 1
  • Wow! 1
  • Użytkownik

Oczywiście że jestem na tak.

+ Mega aktywność.

+ Wiek.

+ Dojrzałość.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Na tak!

+ Dobra osoba, pomocna

+wiek

+aktywność! 

• Super 1

hot dog dancing GIF by joonasjoonasdeer popcorn GIF

• Użytkownik

ta
-fajne podanie
-aktywna
-kultura wysoka

Edytowane przez HAHAHA
  • Lubię to! 2
  • Super 1

PAPUGA.png

• Zasłużony

Brać cycatą na moda sb xd

- Ogarnięta,

- Nolife, ma top wpisów na sb,

- Często widziana na shutboxie

• Super 2
  • Skowron

Jak na razie jestem na NIE

- bywają sytuację że sama prowokujesz kłótnię, zamiast łagodzić sytuację i jestem moim zdaniem nie obiektywna. 

- jak napisałaś w podaniu ,,  Szacunek za szacunek, chamstwo za chamstwo. Nie trzeba mnie lubić wystarczy tolerować i omijać bokiem a odpłacam się tym samym.,,

Takimi kryteriami uważam, że moderator sb nie powinien się kierować. 

- jesteś zbyt impulsywna.

- zbyt dużo przeklinasz. 

• Ha ha 1

sygnatura Strefa.jpg

• Użytkownik
4 minuty temu, skowron napisał:

Jak na razie jestem na NIE

- bywają sytuację że sama prowokujesz kłótnię, zamiast łagodzić sytuację i jestem moim zdaniem nie obiektywna. 

- jak napisałaś w podaniu ,,  Szacunek za szacunek, chamstwo za chamstwo. Nie trzeba mnie lubić wystarczy tolerować i omijać bokiem a odpłacam się tym samym.,,

Takimi kryteriami uważam, że moderator sb nie powinien się kierować. 

- jesteś zbyt impulsywna.

- zbyt dużo przeklinasz. 

co ty pierdolisz

Ja jestem na TAK. 

+ Ładnie napisane podanie.

+ Często udziela się na sb.

+ Wiek.

+ 3 razy na tak przechodzisz dalej dziękujemy.

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Ha ha 2
  • Wow! 1
  • Premium
Premium

Na nie

Często sama prowokujesz a potem zgrywasz niewiniątko, że to ktoś inny niby zaczął. 

Generalnie dużo przeklinasz nie jesteś zbyt kulturalną osobą. 

Nie jesteś typem osoby, która jest obiektywna więc wystarczy by coś Ci się nie spodobało i całkowicie przypadkowa osoba mogłaby odczuć to chociażby banem na sb przez Twoje widzi mi się. 

Tak jak sama napisałaś, nie jesteś idealna kandydatką do pełnienia tej funkcji więc zatrzymaj się póki co na swoim spamieniu. Może jak ogarniesz swoje zachowanie wtedy próbuj ;) 

• Ha ha 10
  • Przykro mi 1

76561197961177126.png

• Zasłużony

Spełniasz wymagania = piszesz podanie

Nie spełniasz wymagań = nie piszesz podania

To dosyć zrozumiałe.

1 godzinę temu, tetrahydrokannabinol napisał:

nie lubię nabijać bezsensownych postów i tak nie mają zbytniego znaczenia, nie widzę sensu spamić.

-Posty można nabić głosując na serwery i udzielać się przy propozycjach, ale skoro dla ciebie jest to bezsensowny spam.....

-/+Może i na strefoboxie jesteś często ale zdarzają się akcje że masz za długi język.

-Wulgarne i nieodpowiednie słowa można zaobserwować przy twoim nicku gdy z ziomeczkami pozwalasz sobie na znacznie więcej niż normalny user.

-Nie wspomne o docinkach i prowokacji innych osób

2 godziny temu, tetrahydrokannabinol napisał:

Szacunek za szacunek, chamstwo za chamstwo

-Osobą składająca podanie na moderatora czatu czasami powinna schować swoją dumę w kieszeń i po prostu odpuścić ;) 

Na Nie

• Ha ha 4
  • Wow! 1
  • Użytkownik

jestem naraznie na nie

-duzo klniesz

-latwo da sie Ciebie sprowokowac 

-postyyyyyyyy

+aktywnosc

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

ja tylko chciałem napisać że śmieszą mnie takie osoby typu @skowron. @Malma  @shinga  które dają na nie bo kogoś nie lubią a maja moda i ich opinia będzie brana bardziej pod uwagee 

osobiście jestem na tak

+aktywna 

+wiek

+wszystko na plus 

• Lubię to! 4
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Ja wymagań nie spełniałem, a pisałem podania jak widać z zamierzonym efektem.

Aktualnie Kasia jest najaktywniejszym użytkownikiem na SB, jak ktoś pyta to stara się pomagać natomiast czasami ma "długi" język i włącza się w potyczki słowne z prowokatorami, jednakże z jej "ust" bardzo rzadko padają słowa które łamały by regulamin, jest to osoba która nie da sobie wejść na głowe i nie wykonuje posłusznie poleceń jak jakiś zaprogramowany robot, ja jestem za okresem próbnym jednak kiedy posiadamy rangę moderującą musimy uważać by nie dać się sprowokować i w granicach tolerancji używać słów, każdy może sie zdenerwować i powiedzieć za dużo byleby to nie powtarzało się zbyt często, a najlepiej jak najmniej. 

Jestem za okresem próbnym niech wtedy pokażę, że jej umysł jest wolny od spięć, kłótni i wulgaryzmów. 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Na tak

+Aktywność 

+Wiek

+Podanie 

• Super 1
  • Użytkownik

@shinga @Malma Musicie mieć naprawdę nudne życie, że Chcecie ustawić wszystkich pod siebie. Współczuje. 

Jestem na TAK 

Podanie 

Ogarnie 

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Użytkownik

Daje na tak, tylko dlatego że Malma i Shinga dali na nie

+ładnie napisane podanie

+wiek

+ogarnie

• Lubię to! 2
  • Ha ha 2
  • Użytkownik∙

siema,
jestem na tak, bo pionki dały nie

+ wiek
+ aktywność
+ podanie 

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Jestem na tak. 

+ Wiek. 

+ Aktywna. 

+ Ogarnięta. 

+ Ładnie napisane podanie. 

• Super 1

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik

Jestem na tak! ;D

+wiek

+ogarnięta

+udziela się aktywnie na forum jak i na StrefoBoxie - jej aktywność jest bardzo duża co świadczy m.in jej Czas Online (w czwartek 3d 8h 36m 24s, a teraz aż 4d 14h 52m 48s).

• Super 1
  • Użytkownik∙

Ohh Jestem na TAK

+wiek 

+aktywność 

+zachowanie 

• Super 1

HaQjMYU.png"Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem"

• Junior Admin
Junior Admin

EPunsg7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

• Przykro mi 1

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]