Użytkownik ania Opublikowano 21 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Nick z CS: .1вадикразвалик Admin banujący: - Serwer: dd2 Data zdarzenia: teraz Opis sytuacji: - Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:474933138' [AMXBans] Your IP: '80.3.10.20' Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 21 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 24h na rozpisanie demka @faN4t1ck Odnośnik do komentarza
Użytkownik faN4t1ck Opublikowano 22 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 demo https://www53.zippyshare.com/v/o2Q2kTa2/file.html 8:36:00-9:06:00 Wchodzisz gosciu na serwa , biegniesz sobie B - nagle stajesz na chwile przed brama ? ustawiamy cos?? Walisz w 1 typa a fallen nagle dostaje heada jako pierwszy? przeskok od razu na glowe fallena? zabijasz tam 3 i nagle stojka w scianie? +b 09:30:00-09:38:00 Co to za dziwne baczki krecone przed brama? dalej cos nie pasowalo w ustawieniach haxa? 13:52:00 - 14:00:00 2 banie z dziwnym przeskokiem celownika / Widc jak od razu celownik szybko przeskoczyl po 1 fragu na gale / tepo 1/2 +b 18:15:00-18:25:00 O typku wiedzial bo plantowal pake, to full auto dziwne? typ padl a kule dalej leca po skrzyniach ? yhmm +/- b Ogolnie gosciu twoj movment jest dziwny... Cos za duzo patrzysz po tych scianach ) Dodam rowniez ze anticheat wywalil koledzie warny [NO SPREAD DETECTOR]. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 22 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Grałem wtedy i też twierdziłem że się palisz, ale Fnatick mnie urpzedził i zbanował Cie pierwszy, grasz strasznie na pewniaka + Twój spread nie wygląda zbyt naturalnie 8:55 - tutaj też akurat się zdziwiłem, ale widocznie zlockowało Cie wpierw na moim modelu, potem widać "Twoją" piękna kontrole full auto | b+ 13:52 - Celownik przy pierwszym fragu jest poniżej klatki, strzelasz pestkę i bańka wpada, na drugim fragu triggerek zlapał kwadracik i momentalnie wystrzelił | b+ Dodam od siebie 17:15-17:25 - pokaz tego jak dużo wiesz, modelowo wychylasz na pierwszego, po czym wracasz czekasz na drugiego + powtarza się sytuacja z 13:52 tj. celownik obok modelu, ale to nie przeszkadza bo głowa wpada | b+ // Brak ub - demko spalone 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 22 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi