Użytkownik hrms Opublikowano 21 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 (edytowane) Twój nick:hrmsMASHADW Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/nandede/ Nick admina banującego:STFW Data i czas zdarzenia:2019-12-21 :18:08 +- Serwer (mod): FFA ONLY MIRAGE Opis sytuacji:Niedoświadczeni admini tacy są,jeśli ban ma być słuszny to domagam się sprawdzenia demka i wyznaczenie mi minut akcji przez które zostałem zbanowany :),łatwo sie nie dam,kazdą akcje chętnie wytlumacze Wycinek z konsoli:Nie działa mi strona SourceBans,a jak juz na niej jestem to nie moge wejść w swojego bana. Edytowane 21 Grudnia 2019 przez hrms Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 21 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 @STFW 48h na rozpiske @hrms mi też Sourcebans się nie włącza:/ ale już wiem dlaczego @danny` oznaczam żebyś widział. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 23 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Brak rozpiski gracz dostaje UB @Youmuus ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 23 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi