Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Grudnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 W konkursie Świątecznym może wziąć udział każda osoba z forum, należy tylko dopisać, którą z opcji się wybrało (Jeśli ktoś będzie miał chęci, to może wykonać każdą z wymienionych poniżej opcji) im większa kreatywność, tym większa szansa na zajęcie któregoś z miejsc . Oczywiście, jeśli ktoś wstawi nie swoją prace to zostanie on obdarzony warnem i wycofaniem z konkursu. Konkurs trwa do 31.12 Życzymy powodzenia i miłej zabawy! Pierwsza opcja: Tematy opowieści do wyboru: 1. Dlaczego Gwiazdka powinna akurat Ciebie obdarować prezentem 2.Jak spędzisz pasterkę 3. Historia z waszym gadającym zwierzakiem 4. Przepis na wasze niezwykłe ciasto/ciasteczka Druga opcja: 1. Rysunek w realu na kartce Renifera/Choinki/Bałwana z dopiskiem gdzieś z boku "StrefaSkilla"2. Rysunek w paincie Renifera/Stołu wigilijnego z dopiskiem gdzieś z boku "StrefaSkilla"3. Narysować na sketchtoyu coś związanego z świętami + nick z forum jako podpis Trzecia opcja: 1. Zaśpiewanie jakiejś Kolendy kub piosenki świątecznej (nagranie dźwięku ze swoim głosem i wrzucenie tego np. na zippa https://www.zippyshare.com/) 2. Napisanie własnego wierszyka (może być coś wplątane z forum będzie to na plus) MINI KONKURSY 1. Jak udekorowalibyście w Świątecznym klimacie nasze dasty (magą być jakieś ss'y z dasta z jakimiś przeróbkami np. Z dorysowaniem gdzieś choinki) 2. Najlepsze świąteczne przerobione logo naszej sieci 3. Zrobienie ss'a z któregoś z dastów mająca powyżej 40 fragów (podanie daty i godziny zrobienia tylu fragów) Nagrody Za pierwsze miejsce --> Podkładka z Razer'a +specialna ranga na forum na okres dwóch tygodni Za drugie miejsce --> Gra na steam +premium na okres dwóch tygodni Nagrody za mini konkurs: Za pierwsze miejsce--> Vip na forum na 10 dni Za drugie miejsce--> Premium na forum na 3 dni Za trzecie miejsce--> Usługa na dowolnym serwerze na 10 dni Za trzecią opcje z konkursu może wygrać każda osoba, która wstawi ss'a z fragami, nagrodą za to będzie Svip na 5 dni 1 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Z racji tego że mam talent do rysunkow, wiec postanowiłem coś namalować. Nr. 2 2 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 a ja narysowałem reniferka. 2. 5 3 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Grudnia 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Reeniferekk (izi win) 1 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi