Użytkownik xGorciu Opublikowano 23 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Twój nick: GórciuSztos Nick osoby oskarżonej: SebaGG Powód (opis sytuacji) : Gram sobie elegancko ładnie, gość mówi, abym podszedł kucnął i mnie wypie**ala z serwera XD + Dostałem bana ponoć za WH, na którym nawet nie grałem XD Widać nawet po statystykach, że żaden ze mnie pro pleyer XD Dowody: Prosze looknać demko bo nie mam dostepu Miejsce zdarzenia: 12-23-19 03:28 Coś od siebie: Admini na tych serwerach to żart, tak samo jak ich gra. Pozdrawiam. Edytowane 23 Grudnia 2019 przez xGorciu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SebaGG Opublikowano 23 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Więc tam zbanowałem Cię za wh, które w bynajmniej moim mniemaniu mialeś, jeżeli chcesz domagać się ub napisz odwołanie się do bana ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 23 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Odwołaj się od bana w tym dziale: (stosując odpowiedni wzór) https://strefaskilla.pl/forum/569-odwolaj-sie-od-bana/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 23 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi